Seyran Hanım kesinlikle çok iyi bir diş hekimi, kendisine tavsiye üzerine gitmiştim, bana iki adet dolgu yaptı. Eli çok hafif anestezi yaptığını hissetmedim bile, geçirdiğim en rahat diş tedavisiydi diyebilirim. Herkese tavsiye ederim.
ha...
Kendisi çok hanımefendi bir insan. İşinde gayet başarılı, ben kanal tedavisi yaptırdım. Memnunum tşk
Seyran Demir Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyran Demir Karataş, Diş Hekimi.
Seyran Demir Karataş adresi nerede?Seyran Demir Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyran Demir Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyran Demir Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seyran Demir Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyran Demir Karataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyran Demir Karataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyran Demir Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seyran Demir Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri