Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi
Göbek Fıtığı Ameliyatı
Herni Cerrahisi
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Sezai Aydın Muayenehanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolon Ve Rektum Cerrahisi
Varis Tedavisi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
ba...
Sezai beye gitme sebebimiz oğlumun okulda arkadaşı ile çarpışıp kaşının açılması .Sezai bey sekiz yaşındaki oğluma yapacağı işlemi detaylı anlatarak işlem sırasında konuşarak dikişini attı .Oğlum hiç acı hissetmeden dikişi atıldı .Teşekkür ederiz .
k.....
Sezai hocam bizim ailemizin sağlık sıkıntısında kapısını gönül rahatlığı ile çaldığımız, alanında ki tecrübesi kesinlikle tartışılmaz olan bir doktor.küçük bir operasyonla başlayan tesadüfi tanışmamız bizim için çok büyük bir şans oldu.benim kendimi bildi bileli bulunan yağ dokusunundan 5 dakikada kurtardı keza boğazımda çıkan yumrudan kurtarması ve en önemlisi ağrılar içinde bir akşam vakti aradığımda kliniği açıp acıyı dindirmesi ve sonrasında gösterdiği ilgi...uzmanlığı deneyimi,empati yeteneği,süreci çok doğru bir şekilde yönetip yönlendirmesi ve tabiki her zaman güleryüzlü ilgili olduğu için binlerce teşekkürler..gözü kapalı ailenizi sevdiklerinizi kendinizi emanet edebilirsiniz.teşekkürler hocam.
ze...
Sevgili Sezai Aydın hocamıza annemin 3 cm.e ulaştığında fark ettiğimiz sol göğüsündeki kist ile ilgili gitmiştik. Biyopsi sonucu maalesef meme kanseri olduğunu gösteriyordu. Kendisinin bizi misafir ağırlar gibi ağırlaması, her sorumuza sabırla ve içtenlikle verdiği yanıtlar, süreci, bizi bekleyen yol haritasını eksiksiz anlatışı hem annemin hem benim panik haline girdiğimiz muayenehanesinden gülümseyerek çıkmasına yol açtı. Aylar sonrasına alabileceğim radyoloji ve medikal onlolojideki uzman doktorları şahsen arayarak üç gün sonrası için bize randevu ayarladı ve tedavi süreçi sayesinde çok hızlandı. Eğer güven hissedeceğiniz, kafanızda soru işareti bırakmayacak yanıtlar alabileceğiniz, konusunda uzman, deneyimli, dinamik, pozitif bir doktor arıyorsanız Sezai hocamla görüşmenizi tavsiye ederim. Teşekkürler hocam.
dg...d
Merhaba,
Annem 3 yıl önce açık safra kesesi ameliyatı olmuştu. Ameliyat öncesi ve sonrası uzun süre hastanede yatarak tedavi olması gerekmişti. Bu süreç onun için hem fiziksel hem de psikolojik olarak oldukça zor geçmişti. Ameliyatından yaklaşık 6 ay sonra ameliyat kesisinde gitgide büyüyen bir fıtık oluştu. Fıtığıyla ilgili olarak birkaç hekimle görüştük ancak daha önce yaşadığı sıkıntılı süreçten dolayı Sezai Hocam ile tanışana kadar 2. bir ameliyata hiç sıcak bakmadı. Sezai Hocam var olan durumu, süreci, ne yapılacağını oldukça güzel açıkladı ve kararı anneme bıraktı. Hocam o kadar güven verdi ki aynı gün ameliyat olma kararı aldı, ameliyat birkaç gün içerisinde planlandı ve 7 Haziran'da gerçekleştirildi . Sezai hocamın yaptığı ameliyattan, ameliyattan önce anneme sevecenliği ile verdiği cesaretten, ameliyat sonrası detay bilgilendirmeleri ve ilgisinden son derece memnun kaldık. Bugün ameliyatının 9. gününde oldukça iyi ve mutlu. Gelinen bu noktada iyi ki Sezai hocamla yollarımız kesişmiş diyoruz. Bu platformdan da hocama tekrar teşekkür etmek isteriz.
Hocamın eline, emeğine, yüreğine sağlık…
n....ö
Herni ve fistül ameliyatlarımı aynı süreçte yapan Doktor Sezai Aydın bey'e teşekkür ediyorum. Aile doktorumuz olarak kabul ettiğimiz Sezai bey'in bilgi ,yeteneği ve dakikliği takdire şayandır.
d.....
Sezai hocam çok ağrılı olduğum bir gece, telefonla anlatımımdan apandisit olduğumdan şüphelendi ve tetkiklerden sonra gerçekten de rahatsızlığımın apandisitten kaynaklandığı ortaya çıktı. Ameliyatımı gerçekleştirerek çok kısa sürede sağlığıma kavuşmama yardımcı oldu. O süreçte beni şaşırtan ise ameliyat sonrası günbegün nasıl bir iyileşme sürecinin beni beklediği konusunda ne dediyse olmasıydı. Sonraki yıllarda ise bir başka şehirde tatildeyken, kalçamdaki kitle için acil olarak gitmek zorunda kaldığım hastanedeki yanlış müdahale sonucu durumum iyice ağırlaşınca, tatilimi yarıda keserek doğruca Sezai hocamın ofisine gittim. Yanlış yapılan müdahaleyi giderdiği gibi, rahatsızlığımın tamamen tedavisini de sağladı. Ayrıca meme muayenemi de titizlikle takip etmekte olup teşhisinin ise, yaptırmış olduğum birçok tetkikten daha doğru olduğu konusundaki deneyimimi de paylaşmak isterim. Sezai hocam, eşsiz anlatımıyla hastalığı ve tedaviyi öyle güzel detaylandırıyor ki kafanızda hiçbir şüphe ya da soru işareti kalmıyor. Önerilen tedaviye yüzde yüz güvenle başlıyorsunuz. Tedavi sonrasında ise takip ve kontrollere fazlasıyla önem veriyor. Gerek kendim gerekse ailem kendisine minnettarız…
el...
2 yıl önce Güven Hastanesi’indr tanıştığımız sevgili Doktorumuz ilgisiyle bilgisiyle bütün sorunlarıma çare oldu.Minik bir operasyonla başlayan tanışmamız bütün aileme ve çevreme yansıdı. Kendisine sonsuz güvenir ve her konuda bilgisine başvururuz.Son derece zarif ve ilgilidir.Gözüm kapalı güvenirim ve herkese tavsiye ederim.
d.....
Daha önce eşimin fıtık ameliyatını yapmıştı. Hastasına vakit ayıran, tüm sorularını sabırla yanıtlayan, en ufak sıkıntınızda rahatlıkla arayabildiğimiz için çok güven duyduğum bir hekimdir. Bu sebeple meme muayenesi için gittim. Sağ olsun çok ilgilendi, hem hastanede yapılması gereken işlemlerimi takip etti hem de sonuç için arandım. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
e....y
Fıtık operasyonu İçin Hocam ile iletişime geçtik ve başarılı bir şekilde sağlığıma kavuştum. Sezai hocama teşekkür ederim.
ed...
Sezai hocam alanında en güvenilir muayenehanesine gittiğinizde doktor değil abi kardeş gibi ilgilenir varis ameliyati oldum Sezai hocam ve ekibini herkese tavsiye ederim ayrıca çok iyi cerrahtır hastalığınızla sormak istediklerinizi siz sormadan açıklar daha ne olsun işini severek yapan doktorlarımızdan yolunuz açık olsun Sezai hocam
Sezai Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezai Aydın, Genel Cerrahi. Size Sezai Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Laparoskopi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı.
Sezai Aydın adresi nerede?Sezai Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Park Caddesi 2864. Cadde No: 34/6 Çayyolu Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezai Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezai Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sezai Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sezai Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sezai Aydın hangi dilleri konuşuyor?Sezai Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sezai Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezai Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezai Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezai Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Sezai Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar