Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Çocuk Hasta Psikiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
a...
Doktorumuza daha önce kendisi için hizmet almış aile üyelerimiz aracılığıyla ulaştık. Annem için tedavi sürecine başladık. Biz yaşa bağlı Alzheimer gibi nörolojik bazı problemler olabileceğini düşünmüştük fakat psikiyatrik hastalıklardan da şüphelendiğimiz için Sezai Hocam'ıza danıştık. Kendisi her aşamada çok ilgilendi ve ilgili tahlilleri yaptı. Fakat hastamızın problemi biraz daha fizyolojik problemlerden ötürü olduğu için Sezai Hocam'ızla tedavi sürecimiz kısa sürdü. Fakat her aşamada takip etti. Her sorumuza sabırla cevap verdi, bize zaman ayırdı. Çevremize kesinlikle tavsiye ederiz. Kendisi ilgili ve işini çok iyi yapan bir hekimdir.
a...
Hocama eşimde sorun vardı, o vesileyle ulaştım. Şizofreni teşhisi ile başvurduk. Çok zor bir süreçti, 6 ay sürdü. Hocamın ilgisi, alakası, sonsuz desteği her şey çok güzeldi ama eşim sorunlu birisi olduğu için düzelmedi. Ayrılmak zorunda kaldık. Hocam gerek hekim olarak gerek insanlık olarak muhteşem bir insan. Kaybedilmeyecek bir cevher. Çevremde herkese güvenerek tavsiye ederim. En doğru ve en güvenilir hekim. Çok memnunum, bence neslin son örneği, dilerim her zaman başarılı olur, onu çok seviyorum yolu açık olsun. Kıymeti bilinsin.
Sezai Bey ile 17 yaşımda üniversiteye hazırlık dönemimde stresle başa çıkamadığım, ailemle ergenlik sorunları yaşadığım dönemde tanıştım. Daha sonra da hayatımın çeşitli evrelerinde her sorunumda danışmanlık hizmetimi kendisinden aldım. Gerek teşhis gerekse tedavi konusunda hiç yanılmadı. Aileme de destek olduğu zamanlar oldu. Şimdi 39 yaşında bir birey olarak geriye dönüp baktığımda kendisinin hayatıma olan büyük ve olumlu etkisinin olduğunu düşünüyorum.
b ...k
Sezai hoca yakınının derdini dinler gibi derdinizi dinliyor karşınızda arkadaşınız var sanki öneri ve tavsiyeleri bana çok iyi geldi kendinizi özel hissediyorsunuz verdiği ilaçları takip ediyor doğru kullanılıyor mu diye ilgili bir doktor
s....y
Sezai Bey’i gecmisteki egitimleri, tecrubeli akademik calısmaları sebebiyle güvenle tercih edip, hayatımın en aşılması güç döneminde tanıdım. Sabırla empatiyle saygıyla itinayla dinledi, teshis ve tedaviye uygun sorular sorarak bulundugum ruhsal cıkmazdaki sorunlarımın teshislerini emin adımlarla ilerleyip adını koydu. Bilmedigim cok fazla yönüm varmıs, hicbir doktor bu denli ilgilenmemisti, 1 den fazla olan ruhsal sorunlarımı yıllardır tanıyor gibi çözdü. Sadece psikiyatrist degil psikolog olarakta dinledi bana her gittigim uzun seanslarımda yardımcı oldu. Ozguven aşıladı, iyi geldi, destek oldu. Dogru teshislerine istinaden verdigi bana benim yasadıgım duruma gore en uygun ilacları verdigine, kullandıgım anda ki degisim ile emin oldum. Sabırla uzun süre ilaclarımı kullandım, halen kendisiyle iletişimdeyim, dogru ilaclar sayesinde cok daha iyiyim.
Güvenle tercih edebilirsiniz.
Sizi sizden bile daha titiz ve muntazam düsündügüne düsünecegine emin olabilirsiniz.
tu...
Görüşmemiz çok kaliteliydi.randevu saati dakikti. Tedavi başarılı oldu sıkıntılarımdan kurtuldum. Güler yüzlü babacan bir tavrı vardı hocamızın.
sa...e
Dr Sezai Uyar hocamla 2023 senesinde tanıştım. Hayatımın dönüm noktası oldu. Stres ve kaygı yüksek seviyesindeydi Gayet güzel bir tedavi süreci yaşadım Harikulade empati kurabilen, olumlu, yapıcı yönde gelişim gösteren birisi diyebilirim.
b...
Sezai Bey ile 17 yaşındayken üniversiteye hazırlık dönemimde stresle başa çıkamadığım, ailemle ergenlik sorunları yaşadığım dönemde tanıştım. Daha sonra da hayatımın çeşitli evrelerinde her sorunumda danışmanlık hizmetimi kendisinden aldım. Gerek teşhis gerekse tedavi konusunda hiç yanılmadı. Aileme de destek olduğu zamanlar oldu. Şimdi 39 yaşında bir birey olarak geriye dönüp baktığımda iyi ki kendisi ile yolumuz kesişmiş.
r....
Süreci hızlı yöneten ve hızlı ve pratik çözümler bulan bir hekim, Borderline ve Major depresyon tanısı koymuştu. Doğru tanı ve tedavisi beni memnun etti. Yazdığı ilaçlar dışında online desteği ile kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz. Acil durumlarda ulaşabilir olması ve kritik anlarda yönlendirici olması güzel. Tavsiye ederim.
Sezai Uyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezai Uyar, Psikiyatri. Size Sezai Uyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Vajinismus Tedavisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Çocuk Hasta Psikiyatrik Muayenesi, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği.
Sezai Uyar adresi nerede?Sezai Uyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Halil Mahallesi Bayram apartmanı No:3 Kocaeli
- Akfırat mahallesi 2. cadde No: 27 / B İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezai Uyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezai Uyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sezai Uyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sezai Uyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sezai Uyar hangi dilleri konuşuyor?Sezai Uyar ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sezai Uyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezai Uyar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sezai Uyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Sezai Uyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler