Ankara Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, Kocaeli Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi bölümünden uzmanlığımı aldım. Tez çalışmamı diş sıkma alışkanlığı (Bruksizm) olan hastalarda uyguladığım tedaviler ve araştırmalarla tamamladım. İmplant cerrahisi, kist ve tümör cerrahileri, gömülü diş çekimleri, çene eklemi (TME) hastalıkları ile ilgili tedavileri uygulamaktayım. Bu alanlarda uluslararası dergilerde yayınlanmış makalelerim bulunmaktadır.

Dent Partner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Konak Mah. İzmir Yolu Cd. No:81 B/C, Nilüfer, Bursa

Nakit, Banka Havalesi

Konum: Dent Partner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

20 lik gömülü dişim vardı riskliydi endişeliydim korkularım vardı fakat Sezen Hanım sayesinde o kadar rahat geçtiki o kadar güler yüzlü sempatik sevecen işinde çok iyi bir doktor nasıl çekildi 20 lik dişim anlamadım eli o kadar hafifki mükemmel bir doktor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

Konum: Dent Partner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

Sinire yakın gömülü yirmilik dişlerimin çekimi gerekiyordu ve riskli bir işlem olduğu için gergindim fakat Sezen Hanım'ın işinde uzman oluşu, güven verici tavrı sayesinde sürecin başından sonuna dek oldukça rahat ettim. Klinikte çalışan herkes de fazlasıyla ilgili ve güler yüzlüydü. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Konum: Dent Partner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Sezen Hanım işinde çok iyi implant sürecinde çok memnun kaldım her yönüyle mükemmel

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Diğer

Sezen hanım’ı araştırarak Medicana’da tanıştım. Kendisi alanında mükemmel bir çene cerrahı. Ön üç dişimin kökünde bir kist vardı benim. Çok korktuğum için 5-6 yıl boyunca sadece kanal yapıldı, ihmal ettim. En son artık kistin alınması gerekti. Çok araştırdım ve Sezen hanım’ı buldum. Bana çok güzel bir şekilde açıkladı. Korktuğum için ameliyatı genel anestezi altında yapmayı kararlaştırdık. Aynı zamanda 4 tane problemli 20’lik dişlerimi de bana anlattı. Hazır böyle bir ameliyat sürecindeyken ileride problem yaşamam için bu dişleri de almayı önerdi, genel bir kontrolle bana detaylı açıkladı her şeyi. Şu an ameliyattan sonraki 3. Günümdeyim ve kötü bir şişme yahut ağrı yaşamadım. Kendisine çok minnettarım. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz, alanında harika birisi. Çok ılımlı, sakin ve bilgili olduğu için hemen içiniz rahatlıyor ve güven oluşuyor zaten. Her adımda yanımdaydı. Kist ya da 20lik diş çekimlerinde gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

C
Konum: başka bir yer Diğer

2019 yilinda 20’lik dislerimin tedavisi icin saygideger Sezen Hanimla tedavime baslamistik. İlgiyle yardimci oldu. Kendisiyle olan tedavi sureclerimde ilgisini hep hissetmistim. Saglik surecim kendisi sayesinde basariyla ilerledi. Tum hastalara karsi kendisini gonulden tavsiye ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

6 sene önce kist tedavisi için gittiğimde Sezen hocayla tanıştım kendisi hastalarına karşı kibar eli hafif dinleyen ve anlayan bi hekim o dönem çok korkuyordum Sezen hoca beni çok güzel motive edip sakinleştirmişti tedavimden gayet memnun kaldım hiç bi sorunla karşılaşmadım tekrardan başka bi dişimde sorun çıktığında ilk sezen hocaya başvurdum çünkü daha önceki tedavisinden gayet memnun kalmıştım bana şimdi de çok yardımcı oldu güvenle tedavinizi Sezen hocanın yanında sürdürebilirsiniz

T

Sezen Hanım çok cana yakın, eli hafif, gerçekten ilgili, işini pratik yapan, gerçekten uzman bir hekim. İmplant tedavimi yapıyor 2-3 aydır tedavi sürecindeyim son aşamaya geldik artık bitecek. Kendisini ne zaman arasam ulaşabiliyorum.

Sezen Hanım gayet iyiydi, elide hafifti. Kendisi 20'lik diş çekimi gerçekleştirdi. Yapılan işlemden memnun kaldım.

Uzm. Dt. Sezen Altındiş’ e çalıştığı kurumdan ulaştım. Sezen Hanım Implant tedavisi uyguladı. Tedavim gayet iyi geçti Dişim ile ilgili hiçbir sorunum bulunmamaktadır. Sezen hanım Kibar, güler yüzlü , işinin ehli bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ö
Konum: Bursa Altın Oran Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Sezen hanım gerçekten çok iyi yardımcı oldu 6 ay önce de kendisine implant yaptırmıştım bugün de 20’lik yaş dişimi çekti gerçekten işinde iyi bir doktor en sevdiğim yanı da sürekli bilgi veriyor olması