Emir Beyazıt mah. Cemil Şerif Baydur sok. Berk apt. No:24 Daire: 5 Menteşe /Muğla, Muğla
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Kozmetik Jinekoloji
Kürtaj
Kısırlık
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Lazer İle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi
Lazerle Vajina Daraltma
Lazerle Vajina Estetiği
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Myomektomi
Prenatal Ultrason
Preoperatif Değerlendirme
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Smear Testi
Tekrarlayan Düşüklerde Tetkik ve Tedavi
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Uterus Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
İdrar Kaçırma
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İkili Tarama Testi
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Sezen Bozkurt Muayenehanesi
Uzmanlık eğitimim sonrası devlet hizmet yükümlülüğü için Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yaklaşık 1 yıl kadar süre ile görev yaptım. 2015 yılında Cinsel Sağlık Enstitüsü tarafından aldığım eğitim sonucu ‘’Cinsel Terapist’’ ünvanımı aldım. Mayıs 2015-Ağustos 2020 tarihleri arasında ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde çalıştım. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde çalıştığım sürede Cinsel Disfonksiyon Polikliniğini’nin sorumluğunu yaptım ve vajinismus ve cinsel disfonksiyon hastalarını tedavi ettim. 2019 yılında genital estetik cerrahi eğitimimi aldım ve genital estetik cerrahileri uygulamaya başladım.
Asistanlıktan itibaren mesleki hayatım boyunca birçok klinik çalışmada yer alıp akademik makale yazdım. Birçok ulusal ve uluslarası kongrede sunum yaptım. Mayıs 2020’de Üniversiteler arası kurul tarafından Doçentlik ünvanımı aldım ve Ağustos 2020’de 5 yıldır hizmet verdiğim Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinden ayrıldım. Eylül 2020’den itibaren de Muğla’da kendi kliniğimde hasta kabulüne başladım.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Sabri Köseoğlu ile evliyim. Batu ve Can isminde iki erkek çocuk annesiyim.
Doktor hanım gerçekten çok ilgili ve bilgili. Süreç ile ilgili hamileliğim boyunca ilk kez bu kadar bilgi sahibi olarak ayrıldım muayeneden. Çalışanları da çok ilgili samimi ve güleryüzlü her soruya çok açıklayıcı cevaplar veriyorlar.
eb...a
Anlatmaya nereden başlayacağımı gerçekten kestiremiyorum. Benim için çok önemli olan alan hakimiyeti ve deneyimiyle gittiğim ilk gün aradığım hekimi buldum dedirtti.Rutin jinekolojik süreçlerimin yanısıra bir kadının hayatındaki en kıymetli zaman dilimi olan gebeliğim boyunca kendimi ve bebeğimi aklımda tek bir soru işareti kalmadan emanet ettim,edebildimKişilik itibariyle panik ve detaycıyım verdiği güven sayesinde her soru işaretimi rahatlıkla bir kenara bıraktım. Samimiyeti,bilgisi,güleryüzü,ulaşılabilirliği,kriz yönetimi sizi gereksiz detaylara boğmayanve bununla birlikte bilmeniz gereken tekbir noktayı atlamayan,atlamanıza da izin vermeyen canım doktorum son haftalarıma doğru bir kez de buradan minnetimi sevgimi iletmiş olayım. sizi öyle iyi tanır ki 'hastalık yoktur hasta vardır' tabirini sonuna kadar yaşatır kendinizi özel ve güvende hissedersiniz ve eğer yola sezen hanımla çıkarsanız artık asla bırakamazsınız çünkü kıyas götürmez.
g.....
Sezen hanım gebelik sürecimizden bu yana hep yanimizdaydi doğumda da bizimleydi gerçekten çok ilgili bir doktor iyiki tercih etmişiz
d.....
İyi ki Sezen Hanım,
İki yıldır rektösel rahatsızlığım vardı, ameliyat korkum nedeni ile erteliyordum. Sezen hanımla tanışıp muayene olduğum ilk gün göstermiş olduğu sıcak ilgi ve güvenle aynı gün ameliyatımı planladık. İki hafta önce ameliyat oldum başarılı bir süreçti ve çok rahat geçti. Başta doktorum Sezen hanıma ve ilgi güler yüz ve samimiyetlerinden dolayı herkese tavsiye ederim.
ay...r
Çok ilgili,içten,enerji dolu ve işini gerçekten severek yapan sevgili doktorum iyi ki yollarımız sizinle kesişti ekibiniz ve siz harikasınız hamilelik sürecimi sizinle geçiriyor olmaktan çok mutluyum
ha...n
Annemin Hpv testi pozitif çıktı Doktor hanımı her şeyin başındayken bulduk o kadar ilgili ve açıklayıcı davrandı ki kendisine sonsuz güvendik ve annem kolposlopi oldu sonrasında ameliyatı kararlaştırıldı Sezen hanım ameliyatta da harikalar yarattı Şu an iki hafta geride kaldı ve herşeyimiz sorunsuz ve mükemmel
Sezen hanıma her gidişimde çok ilgili ve açıklayıcı, güleryüzlü ve güven verici. Muayene çok rahat geçiyor. Çiğdem hemşire hanım da insanı çok rahatlatıyor. Bu sefer kızımı da götürüp HPV aşısını yaptırdık, başka bir hekime gitmeyin asla düşünmem
ez...n
Tecrübesi, bilgisi, güleryüzüyle hamileliğim boyunca güvendiğim tek doktor. Hem bebeğim hem benim sağlığım için doğru kararları verip sakinlikle süreci geçirmemi sağlayan hamileliğin benim için mükemmel geçmesine vesile olan doktorumuz.
t.....
Hamilelik sürecinizde mutlaka yolu beraber yürümeniz gereken doktor Sezen hocam .. en özel muayeneler bile o kadar ağrısız mutlu huzurlu keyifli geçiyor ki siz ne demek istediğimi anladınız özelsiniz ve kendinizi şımartın
gö...
Hamileliğimin en başından beri gidiyorum.ne zaman ulaşmak istesem hep dönüş sağlandı.Çok yakında doğumum gerçekleşecek ve ben sayelerinde güven dolu ve rahatım.
Sezen Bozkurt Köseoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezen Bozkurt Köseoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sezen Bozkurt Köseoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Genital Estetik, Gebe Takibi, Vajinismus Tedavisi, Lazerle Vajina Daraltma, Lazerle Vajina Estetiği, Vajinal dudak küçültme, Genital Bölge Beyazlatma, Genital PRP.
Sezen Bozkurt Köseoğlu adresi nerede?Sezen Bozkurt Köseoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emir Beyazıt mah. Cemil Şerif Baydur sok. Berk apt. No:24 Daire: 5 Menteşe /Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezen Bozkurt Köseoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezen Bozkurt Köseoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sezen Bozkurt Köseoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sezen Bozkurt Köseoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sezen Bozkurt Köseoğlu hangi dilleri konuşuyor?Sezen Bozkurt Köseoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sezen Bozkurt Köseoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezen Bozkurt Köseoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sezen Bozkurt Köseoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Sezen Bozkurt Köseoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları