Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
fa...r
Telefon numarası doğrulandı
armağan beyle 5 ay önce tanıştık. diğer diyetisyenler gibi değil tam 50 dakka vakit ayırıp bana özel bir beslenme tedavisi çıkarttı. fazla kilolarımdan uygun bir zaman diliminde rahatça kurtuldum. çok tatlı dilli güleryüzlü bir beyfendi mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.
Sezer Armağan Çelebi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezer Armağan Çelebi, Diyetisyen.
Sezer Armağan Çelebi adresi nerede?Sezer Armağan Çelebi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi Ufuk Sokak No:7/1 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezer Armağan Çelebi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezer Armağan Çelebi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sezer Armağan Çelebi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezer Armağan Çelebi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezer Armağan Çelebi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezer Armağan Çelebi hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sezer Armağan Çelebi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yalova civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar