ha...m
Sezer hocam göz kuruluğu için gittim. Teşhisi , şikayetimin sebeplerini detaylı bilgilendirmesi inanılmaz bir hasta için memnun edici. Hastasına verdiği güven insanı doğru adreste olduğunu hissettiriyor. Çok memnun kaldım. Göz kuruluğum artık görme kalitemi düşürmüştü .Bu alanda rahatlıklara tavsiye edeceğim başarı bir hekimimiz...
Farklı bir hekim dahilinde katarak operasyonu sonrası ödem oluşmuştu.20 gün olmasına rağmen geçmeyince kızımın yönlendirmesi ile Sezer Bey'e gittim. Teşhis ve tanısı hem görseller ile hem de anlayabileceğim dile de detaylı nedenlerini bana anlattı. Tedavimi başladı ve faydasını görmeye başladım.
me...
On yılın sonunda gözlükten kurtulmak için Sezer hocama güvenerek ilasik yöntemini yaptırdım. Gözdeki kanlanma haricinde herhangi bir problemim olmadı onun da zamanla geçeceği söylendi. Hocama ilgisi ,emeği ve güler yüzü için teşekkür ederim. Çok korkuyorum diyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı, hafif bir baskı dışında hiç bir şey hissetmiyorsunuz keşke daha önce olsaydım dedim. Korkulacak hiç bir şey yok arkadaşlar. Hayata daha iyi bakmak için sadece 15 dakikalık bir işlem . Teşekkürler Dr.Sezer ve ekibi. İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri..
Sezer Hacıağaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezer Hacıağaoğlu, Göz Hastalıkları.
Sezer Hacıağaoğlu adresi nerede?Sezer Hacıağaoğlu adresini belirtmedi. Sezer Hacıağaoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sezer Hacıağaoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezer Hacıağaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezer Hacıağaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sezer Hacıağaoğlu hangi dilleri konuşuyor?Sezer Hacıağaoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sezer Hacıağaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezer Hacıağaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezer Hacıağaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezer Hacıağaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sezer Hacıağaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.