Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Op. Dr. Sezer Yorgun Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Normal (Vajinal) Doğum
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vbac(Sezeryan Doğum)
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
Op. Dr. Sezer Yorgun Muayenehanesi
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.
İzmir Tepecik Doğumevi'nden uzmanlığını almıştır.
.Gebelik takibi, NST çekilmesi
.4 boyutlu renkli ultrason
.Normal-sezaryen doğum
.Düşük tedavisi
.Çocuk tedavisi(infertilite)
.Rahim, miyom ve kist ameliyatları
.Kapalı ameliyat ile tüp bağlanması ve kist alınması
.Kürtaj(uyutarak)
.Kızlık zarı tamiri
.Vajinal estetik ameliyatları
.İdrar torbası sarkması ameliyatları
Rahim sarkması ameliyatları
.İdrar kaçırma ameliyatları ve tıbbi tedavileri
.Adet düzensizliği tedavisi
.Polikistik Over Hastalığı tedavi ve takibi
.Akıntı-kaşıntı tedavileri
.Spiral(RİA) ve hormonlu spiral(MİRENA) takılması
.Menopoz tedavileri ve konuşma terapileri
.Vajinismus(evlenince ilişkiye girememe)
ş....a
Hamilelik kontrolü için ziyaret etmiştim hocamız hem çok ilgili hem çok açıklayıcı konuşuyor ilgisini ayrıca çok beğendim çok dakikti tekrar tek tercihim olabilir
d....ç
Harika bir doktor kendisi. Her konuda rahatlatıcı ve açıklayıcı bilgilendirmelerle, benim gibi ilk çocuğunu doğuracak meraklı anne adaylarının içine su serpiyor :)
f.....
Canım güler yüzlü doktorum bebek tedavisi için gidiyorum ve çok memnunum
s....t
26 yaşında ilk bebek sahibi olucaktık polikistik over sendromuyla karşılaştım doktorum sezer bey değildi. 2 ay gördüğüm tedavi sonrası tüp bebek ile çocuk sahibi olabileceğimiz söylendi fakat İnanmak istemedik bu noktada sezer beyle kesişti yollarımız hiçbir tedavi yolunu denemeden tüp bebek yapamayız bu yol sabır yolu diyerek çıktık yola ve ilk adım olarak doktorumuzun doğru yönlendirmesi açıklayıcı konuşması bizim de doktorumuza inanmamızın sonucunda tek bir hapla 1 ay sonunda tek bir iğneyle bebek müjdesini aldık ümitli olmak sabırlı olmak bir süreçte en önemlisi ama doktorunuza inanırsanız tabi biz inandık başardık Allah dileyen herkese nasip etsin. İlgili doktoruma Güler yüzlü hemşirelerimize ve sekreterimize ilgilerinden dolayı çokça teşekkürler
ay...u
Gebelik sürecimin takibi için gittim.İlk günden beri her zaman güler yüzlü,ilgili ve kendisinden çok memnunum.Ayrıca güler yüzlü sekreteri ve hemşiresi ne çok teşekkür ederim.İyiki varsınız Sezer bey
n....e
Bebeğim hakkinda bilgi kontrol amaçlı gittim.durumunu öğrendim ve yeterince bilgi sahibi oldum.tesekkurler
g....k
Gebelik sürecimizin takibi için Sezer Bey ile yollarımız ikinci kez kesişti. Kendisinden çok memnunum, ilgisi güler yüzü detaylı bilgilendirmesinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.
pı...i
Rutin gebelik muayenemiz var.Ve biz çok memnunuz.Emeginiz için çok teşekkürler sezer bey ve ayrıca güler yüzlü sekreter'inizede(hemşire)
be...
Regl agrılarım çok olduğu için gitmiştim çok memnun kaldım çok Güler yüzlü ilgili bir doktor kendisi .
se...n
4 kere kimyasal gebelik geçirmemin ardından tavsiye ile sezer hocama ulaştım ve kendisinin yönlendirmesiyle ilaç kullanarak 2 hadta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 14 haftalık hamileyim ve tedavi sürecimiz harika bir şekilde ilerliyor. Sezer hocam sağolsun çok ilgili süreç içerisinde bizleri bilgilendiriyor ve bu süreçte aslında en önemli şey ise doktora güvendir gerçekten kendisine güveniyorum ve bu güzel süreci birlikte sağlıklı bir şekilde atlatıyoruz. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Sezer Yorgun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezer Yorgun, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sezer Yorgun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Doğum Kontrol, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Sezer Yorgun adresi nerede?Sezer Yorgun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mah. 1340 sok No:1 D:4 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezer Yorgun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezer Yorgun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sezer Yorgun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sezer Yorgun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sezer Yorgun hangi dilleri konuşuyor?Sezer Yorgun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sezer Yorgun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezer Yorgun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sezer Yorgun hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Sezer Yorgun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sezer Yorgun hangi sigortaları kabul ediyor?Sezer Yorgun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları