2019 yılında Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji yüksek lisansımın tez aşamasındayım. Psikoterapi üzerine tamamladığım eğitimlerimi sertifikalar bölümünden inceleyebilirsiniz.
İstanbul'da ikamet ediyorum. Bakırköy Zuhuratbaba'da bireysel (ergen-yetişkin) psikoterapi ve oyun terapisi hizmeti veriyorum.
Ergoterapi ve Danışmanlık
Kartaltepe Mh. Sayfiye Sok. Sefa Apt. No:18 Daire 10 4.kat Bakırköy/İstanbul, İstanbul
Psk. Sezgi Sude Yardı
Deneyimsel Oyun Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Ergoterapi ve Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Ergoterapi ve Danışmanlık
İkiz çocuklarım var biri normaldi ama diğeri için gittik. Ergoterapi , oyun terapi alıyorum 3.5 yaşındaki oğluma 7-8 ay önce %40 otizmli dediler. Hiç konuşmuyordu. Komut almıyordu, inatçıydı, göz teması kurmuyordu. Tehlikeli hareketler yapıyordu. Şuan o kadar güzel konuşuyor ki daha anlayışlı, göz teması kuruyor bambaşka bir çocuk oldu. Artık daha anlayışlı hayır dediğimde beni anlıyor. Çocuğum otizm değilmiş. İnanılmaz memnunuz artık aile gibi olduk. Çocuğum büyük tuvaletini de beze veya altına yapıyordu. Artık gece tuvaletini yapıp yatağına yatıyor. Haftada 3-4 gün gidiyor. Oyun terapilerine artık ihtiyaç olmadığını söylediler bilgilendirdiler. Evimizdeki hallerini görmek için evimize geldiler. Uzmanımız tuvalet eğitimi ile ilgili de ne yapmamız gerektiğini söyledi. Çocuklarla çok güzel ilgilendiler. Herkes çocuğunu yüzde yüz güvenle götürebilir.
g.....
Ergenlik dönemi için destek aldık. Kızım çok memnun kaldı. Tanıdıklarıma da tavsiye ettim. Tesadüfen psikolog olduğunu öğrendik. Öncelikle tespiti çok güzel. Danışanına ayırdığı vakit neden oraya gidildiğini analiz etmesini, ne istediğimizi biliyordu ve çözüm odaklıydı. Şikayetçi olduğumuz konular kayboldu.
ka...
Sude hanımla çalışmaya başladığımızdan beri kızım daha ozguvenli ne istediğini bilen bir çocuk olmaya başladı ayrıca ebeveynler ile iletişimi yönlendirmesi harika kızım çok seviyor kendisini önemli olan da bu
g.....
Sude hanım inanılmaz iyi. Nasıl yaklaşması gerektiğini bilen ve geri bildirimleri açık birisi. Biz oyun terapisi alıyoruz ve gayet güzel gidiyor. Henüz baştayız ama çok ilgili benim kliniğe gidemediğim zamanlarda bile sonradan bilgi veriyor.
i̇...k
Sude Hanımla yaklaşık 5 aydır seanslarımıza devam ediyoruz. Kendisiyle bu yola çıkmak verdiğim en doğru karardı. Gerek güleryüzü gerek ilgisiyle kendisi alanında harika birisi. İyi ki tercih etmişim onun sayesinde kendime çok şey kattım ve katmaya da devam ediyorum. Bana kattıkları için kendisine sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum.
yu...m
Okulda arkadaş çevremde yaşadığım sosyal kaygı sebebiyle Sude Hanımla tanıştım. Yaklaşık 3 aydır seanslara devam ediyoruz. Terapi sürecinde her halimle kabul edilebileceğimi ve değerli olduğumu bana hissettirdi. Kendime ve diğer insanlara daha önce aklıma gelmeyen yönlerden bakabilmemi sağladı. Bir uzman olarak emekleri ve bir insan olarak sıcaklığına teşekkür ederim. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.
e ...m
Kendimi bildim bileli kaygılı bir insandım ama bu kaygılar fiziksel şikayetlere dönüşene kadar yardım almayı düşünmemiştim. Dört aydır Sude Hanım’dan destek alıyorum ve kendim için verdiğim en doğru karardı diyebilirim. Hayatıma bakışım değişti endişelerimi yönetmeyi öğrendim. Eşimle, çocuklarımla hatta tüm çevremle kurduğum iletişim de bu süreçte daha sağlam oldu. Tüm içtenliğiyle benim için orada olduğunu hep hissettirdi Sude Hanım. Daha iyiye inanmamı sağladığı için çok teşekkür ederim.
l....
Kısa zamanda çok yararını gördüm. Bana çok rahat hissettirdi. Sezgi Hanım'a araştırma üzerine görüşme sağladım. 4 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam edeceğim. Görüşmelerimizden sonra daha rahat kendimi anlatmaya başladım. Kendisi çok tatlı, konuşmasıyla rahatlatan birisi. Aldığım seanslardan memnunum.
f....g
Pandemi sonrası oluşan anksiyete problemi nedeni ile kendisiyle tanıştım. Aşama aşama yol katettik. Seanslarımı hiç aksatmadim ve hocam bana çok yardımcı oldu
Çözüm odaklı ve karşındakini iyi analiz eden biri. Kendisi ile konuşurken sanki uzun yıllardır taniyormusum gibi bir hissiyat veriyor. İlgi alaka ve yardımları için hocama çok teşekkür ederim
be...r
Son zamanlarda eşim ile yaşadığımız evlilik uyum sürecindeki sorunlarımız nedeni ile Sude Hanım ile tanıştık. Kendisinin bizi doğru yönlendirmeleri sayesinde ilişkimizdeki bir çok sorunu çözümledik. Yaklaşık iki ay sonunda görüşmelerimizi sonlandırdık. Herkese tavsiye ediyoruz.
Sezgi Sude Yardı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezgi Sude Yardı, Psikoloji. Size Sezgi Sude Yardı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Sezgi Sude Yardı adresi nerede?Sezgi Sude Yardı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mah. Yüce Tarla Cd. No:63 İstanbul
- Kartaltepe Mh. Sayfiye Sok. Sefa Apt. No:18 Daire 10 4.kat Bakırköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezgi Sude Yardı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezgi Sude Yardı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sezgi Sude Yardı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sezgi Sude Yardı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sezgi Sude Yardı hangi dilleri konuşuyor?Sezgi Sude Yardı ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sezgi Sude Yardı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezgi Sude Yardı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezgi Sude Yardı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezgi Sude Yardı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Sezgi Sude Yardı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sezgi Sude Yardı hangi sigortaları kabul ediyor?Sezgi Sude Yardı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu