Allianz Sigorta

Axa Sigorta + 2 daha fazla

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Sezgin bey oğlumun kulağına tüp taktı ve geniz etini aldı ameliyat sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadık operasyonunda çok faydasını gördük sürekli gittiğimiz bir doktor aynı zamanda çok saygılı ilgili ve işini iyi yapan biridir herkeze tavsiye edebilirim

Konum: Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

merhaba 23.2.23 tarıhınde dr.sezgın bekdemır e Rinoplasti amelıyatı oldum hersey ıcın tskler cok memnun kaldım dr sezgın beyın ınsanı yaklasımları tartısılmaz ayrıca tum personelın ılgısıne ayrıca tskler . dr sezgın bey saglık ve huzurla yolunuz acık olsun :) :)

Konum: Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Kizimin geniz eti ve kulak tüpü ameliyatını gerçekleştirdi,çok ilgili, ameliyat öncesi ve sonrası soru isaretlerimiz vardi, çok memnun kaldık, tereddutvetmeden gidilebilir,ilac bulamadığımız aradık hemen geri döndü yardımcı oldu,emeğinize sağlık kıymetli doktorumuz...

Konum: Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Daha önceleri annemi götürmüştüm.
Yaklaşım, konuşması , nezaketi. Teşhisi
Çok iyiyidi son olarak kendisine. Burun ameliyatı oldum ( Septum deviasyon ve sinüzit ) iyi ki Sezgin bey yapmış dediğim ameliyattır. Hiç bir ağrı morluk vs olmadan geçirdim süreci
Teşekkür

Hastaneye gittiğimde yönlendirildim. İlgisi çok iyiydi. Sorduğum sorulara yanıt alabiliyorum. Orta kulak iltihabı için gitmiştim. İlaç tedavisi uygulandı ve şuanda çok iyiyim. güzel bir tedavi uyguladı. Çok teşekkür ediyorum hocama.

O

Kulagimda baya zamandir cektigim agir tikaniklik ve agri sonucu sorunumun giderilmesi adina bugun kendisine gittim. Kendisi son derece guler yuzlu ve insancil yaklasimiyla hic tereddut etmeden memnun kalacagima ve rahatsizligimin gukderilecegi konusunda emin etti beni. Asagi yukari 5 dakika suren bir kisa operasyon sonucu oldukca hafif elleriyle ve tavriyla sagligima kavusturdu beni. Kimi insanlar unvan a gore doktor seciyorlar. Eniyihekim.com da unvan farketmeksizin tum doktorlar en iyi. Sezgin hocamiz da onlardan biri. Tesekkur ederim Hocam..

P

2009 yılında Dr.Sezgin bey oğlumu geniz eti ve bademcik, beni ise burun ameliyatı yapmıştı. Allah'a şükür ikimizde şifamızı bulduk. Doktorluğu dışında Sayın Sezgin bey insan olarak da mükemmel bir kişi. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Allah yolunu açık etsin inşallah saygılarımla...

Sinizut ve burun poliplerinden rahatsizdim, Kaedesimin sayesinde Dr sayin sezgin Bekdemir ile tanistim, kendisi bana ameliyat olmami onerdi,Amerikadaki doktorumda ayni seyi onermisti.B en sezgin beye ameliyat olmak istedim ve 19 temmuz 2012 de cok basarilibir ameliyt gecirdim. SEZGIN BEKDEIMIR hocama sonsuz tesekkur ediyorum, kendisi mukemmel bir doktor ve cok iyi bir insan benim ameliyat korkumu onun sayesinde yendim. Ayrica ameliyatimda bulunan anestesi doktoruna ve hemsirelerinede cok texekkur ediyorum.

T

Uppp amaliyatı oldum. Çok memnunum.Burun ameliyatımıda Sezgin Hocaya yaptırıcam.Herkese tavsiye ederim. Hastaları ile çok alçakgönüllü diyalojlar kuruyor. Burnu kafdağında olan hocalardan değil. Kendisine başarılar diliyorum.

Profili düzenle veya yönet