Prof. Dr. Sezgin Güvel

Üroloji · Daha fazla

Yüreğir 1 adres

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi

Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir 01240

Hatay’da annemin böbreğindeki kistin büyüdüğünü söylediler . Hemen Adana’ya özel muayenesi olan bir üroloji prof. yanına gittik . O da radyoloji prof. yönlendirdi. Yapılan tetkiklerin ardından tanı olarak radyoloji prof.rü kist hidatik tanısı koydu. Üroloji prof böbreğinin tamamının alınması gerektiğini söyledi. Biz de doğal olarak üzüldük . Emin olmak için başka bir prof. daha gittik o da böbreğin tamamının alınması gerektiğini söyledi . Sonra bir arkadaşın önerisi ile Sezgin hocamızın yanına gittik . Sonuçları felan inceledi detaylı bir şekilde ve anlayacağımız bir şekilde anlattı ve böbreğin alınmayacağını ifade etti. Bizde annemi hocamıza emanet ettik . 01.11.2022 tarihinde başarılı bir şekilde ameliyatını yaptı . Kisti temizledi . Annem şuan çok iyi . Sezgin hocama be tüm ekibine şükranlarımı sunuyorum . İyiki varsınız.

• Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Diğer  •

Herkese tavsiye ettiğim ikinci hekim kendisi. 5 yaşımdan beri süregelen idrar yolları iltihabımı 5 kapsül hapla iyileştiren mucizevi bir hekim. Nerdeyse 6 yıl önce ukalaca hastalığımın psikolojik olduğunu söyleyip beni sinir eden ama herseyin farkında olan bir hekim :) Bu sene Adana'dan ayrılıyorum ve gittiğim şehirde aynı sıkıntıyı yaşasam ulaşacağım bir SEZGİN hoca olmayacak. Bunu hatırlayınca buraya yazmak istedim inşallah görürsünüz saygılarımla Pınar AKTAŞ

•  •

çok degerli ve çok başarılı hastalarına karşı sevecen ve şefkatli mesleğinde 10 numara ALLAH böylesi insanları eksik etmesin kendilerine ömür boyu mutluluk ve başarılar dilerim

•  •

Profili düzenle veya yönet