EEG (Elektroensefalografi)
EEG (Elektroensefalografi)
Epilepsi Tedavisi
Epilepsi Testi
se...n
Doktoruma çok inanıyor ve güveniyorum hasta psikolojisini çok iyi anlayıp sevecen karşılayan tedavi sürecinde ve sonrasında yakınan takibi beni ve tavsiye ettigim tüm dostlarımi memnun ediyor güvenimızı artırıyor.Yolun açık olsun doktorum.Sevgi someren
zu...n
Gerek bilgisi gerek davranislari bakimindan bence bir numara olan doktorumu kime tavsiye etsem cokguzel sonuc aliyor.Kendisinden cok memnun oldugumuzu herkes duysun itedim
al...n
Bir hekim olarak, tıp fakültesindeyken hocalığımızı yapmış olan Sezgin Hanım'a istanbuldan gönderdiğimiz bütün hastalar, gerek yaklaşımından, gerek güler yüzünden gerekse tıbbi uzmanlığından çok memnun kaldı.
Sezgin Hocamıza saygılar, sevgiler.
Dr. Alper Dolenmen
ar...k
Yakınımın tavsiyesi üzerine gittim.sinir sıkışması yaşadım bu sebeble gittim.Boyun fıtığı kalper tüner rahatsızlığım vardı.tedavi uyguladı ve çok rahattım .Hastalığım hakkın bilgilendirdi ve neler yapmam gerektiğini anlattı.Kendisinden çok memnunum .Çevremdeki yakınlarımı ve arkadaşlarımıda doktoruma yönlendiriyorum.
gü...u
Arkadaşımın tavsiyeyesi üzerine doktorumla tanıştım.Herşeyi ile kesinlikle dört dörtlük bir hekim.24 saatlik bir tutmayla doktoruma başvurdum.Uyguladığı tedavi ile en kısa zamanda normal yaşantıma devam etmemi sağladı.Allah kendisine uzun ömür versin.
ay...u
Çok eski doktorum .Hatta aile doktorumuzdur.Hem doktor olarak dalında çok başarılı hemde insanlık olarak mükemmel bir insan. Ne zaman arasak doktorumuz kesinlikle cevap verir. Kendisine buradan çok teşekkür ederim. Kesinlikle doktoruma gittiğimizde güven içinde hissettiriyor ve emin bir şekilde ayrılıyoruz .
ce...n
Tavsiye üzerine gittim hocama.Uyguladığı tedaviden çok ama çok memnun Kaldım.Çok rahatladım.Hasta ve doktor arasındaki diyaloğ çok önemlidir.Bunu en iyi şekilde kurduğunu düşünüyorum.Tedavim devam ediyor.tedavi ve hastalığım hakkında beni bilgilendirdi en iyi şekilde.Hocamın sayesinde şimdi çok ama çok iyiyim .hocam bölümünde çok iyi bir hekim herkese tavsiye ederim.Giden hastası anlayacaktır.
Sezgin Öztekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezgin Öztekin, Nöroloji. Size Sezgin Öztekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epilepsi Tedavisi, EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Testi.
Sezgin Öztekin adresi nerede?Sezgin Öztekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1359 Sok.No:2/32 Kızılkanat Sit. A Blk Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezgin Öztekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezgin Öztekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sezgin Öztekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sezgin Öztekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sezgin Öztekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezgin Öztekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezgin Öztekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezgin Öztekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sezgin Öztekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sezgin Öztekin hangi sigortaları kabul ediyor?Sezgin Öztekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Nörologlar