Opr.Dr. Sezgin Yıldızbaş, Dünyagöz Ataköy Hastanesi'nde hastalarına sağlık hizmet, vermektedir.
Tedavi Alanları ;
Presbiyopi
Doktor Muayenehanesi
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
n....g
Telefon numarası doğrulandı
37 yaşında katarakt ameliyatı oldum.Sezgin hocam o kadar iyi bir operasyon yaptı ki, hiç ağrım olmadı. 2. Gün araba kullanabildim. Gerçekten bilgisine, emeğine hayran kaldım. Lokal anestezi ile olmama rağmen ameliyatta ve sonrasında sıfır ağrı. Her şey için minnettarım kendisine.
I
i̇...m
Telefon numarası doğrulandı
2004 yılında katarakt ameliyeatı için dünya göz hastanesine gittiğimde tanıştım. İlk doktoru sevemedim. İkici olarak Sezgin beyi önerdiler.Hastayı rahatlatıyor, sakin, güven veriyor. İşinde çok iyi. Sanatkar diyebilirim
Sezgin Yıldızbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezgin Yıldızbaş, Göz Hastalıkları. Size Sezgin Yıldızbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sezgin Yıldızbaş adresi nerede?Sezgin Yıldızbaş adresini belirtmedi. Sezgin Yıldızbaş yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sezgin Yıldızbaş adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezgin Yıldızbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezgin Yıldızbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sezgin Yıldızbaş hangi dilleri konuşuyor?Sezgin Yıldızbaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sezgin Yıldızbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezgin Yıldızbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezgin Yıldızbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezgin Yıldızbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sezgin Yıldızbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.