Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op Dr Sezi Ceylan Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Jinekomasti
Karın Germe
Op Dr Sezi Ceylan Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Liposakşın
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
f....t
Göz kapağımda ki eşitsizlik ve düşük görüntüden dolayı kendisine ameliyat oldum.Çok araştırdım ama iyi ki diyorum Profesyonel,sıcak yaklaşımı ve başarısıyla çok tatlı bir doktor Korkularım vardı fakat şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum İlgilerinden ve sonuçtan dolayı Ekibine ve kendisine çok teşekkürler
se....
Dr. Sezi hanım a 5.defa gidişim. En son prp işlemi yaptırdım. Yaptığı her işlem den çok memnun kaldım. Çevremdeki herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Çok zarif ve ilgili olması insanın kendisini çok daha rahat etmesini sağlıyor
g....k
Kepçe kulak ameliyatı olduk herşey mükemmeldi kesinlikle tavsiye ederim.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim
f....e
Dr.Sezi Hanım çok samimi, kibar ve başarılı bir doktor PRP işlemi yapıldı henüz 2.seans oldu umarım sonuç çok iyi olur
Doktor Hanıma 2,5 ay önce meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Ameliyatım sorunsuz geçti.Sezi hanım ameliyatta çok titiz. İyileşme sürecini çok rahat atlattım doktor hanım her adımını takip etti.Geçirdiğim ameliyattan ve Sezi Hanımdan çok memnunum.
ş....ş
Sezi hanımda meme dikleştirme operasyonu oldum.Daha 1 ay oldu şuana kadar ki süreçden gerçekten çok memnunum
ö.....
Burnumun kırık olması ile ilgili bir takım sorunlar yaşıyordum ve Sezi hocam ile ilk görüşmemizden son görüşmemize kadar hersey ile çok ilgiliydi ve bilgilendirme konusunda çok aciklayiciydi kafamda her hangi bir soru işareti kalmadan ailemin yanına sağlıklı bir şekilde döndüm buradan tekrar teşekkür ederim.
tu...s
Kişilik olarak, hekimlik olarak çok memnun kaldım yapılacak işlem detaylı şekilde anlatıldı botoks uygulaması başarılı ..
Sezi Hanım iki ay önce meme küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi. Güler yüzü, naifliği, samimiyetinin yanı sıra profesyonelliği, işine olan saygısı ve aşkını anlatmaya kelimeler yetmez. Kesinlikle tavsiye ederim Sezi Hanım'ın eli değdikten sonra hayata bakışınız değişiyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sorularıma ilgiyle ve sabırla cevaplayıp ilgilendiler. Başarılı ameliyatı sonrasında beni kendimle ve hayatla barıştırdı.
ş.....
Çocuğumun çok küçük yaşından beri tırnak batmasından dolayı problemleri oluyordu. Daha sonrasında bu sebepten dolayı Sezi Hanım'a muayene olduk. 2-3 kere operasyon geçirdi ve son olarak da tırnak çekimi oldu. Şu an iyileşme sürecindeyiz. Gayet memnunuz. Sezi Hanım bizlere nasıl olacağını açık bir şekilde anlattı. İyi ki de bu işlemi yaptırmış ve Sezi Hanım ile tanışmışız.
Sezi Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezi Ceylan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Sezi Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, PRP, Rinoplasti, Meme Küçültme, Burun Estetiği, Jinekomasti, Genital Estetik, Liposakşın, Meme Estetiği.
Sezi Ceylan adresi nerede?Sezi Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Karaman mah. Sanayi cad Umi Plaza Kat 2 Daire 11 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezi Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezi Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sezi Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sezi Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sezi Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezi Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezi Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezi Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Sezi Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sezi Ceylan hangi sigortaları kabul ediyor?Sezi Ceylan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra