Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Özel Çapa Diş Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
X-Ray
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Özel Çapa Diş Polikliniği
Eğitim hayatı boyunca ve sonrasında yurtiçi ve yurtdışında birçok kongreye katılmış olup çok sayıda bilimsel yayın ve sunumu mevcuttur. Mezun olduktan sonra çeşitli kliniklerde pedodonti ve koruyucu hekimlik alanında çalışmalarına devam etmiş ardından 2017 yılında Özel Çapa Diş kliniğinin kurucu ortaklarından olmuştur. Koruyucu hekimlik uygulamaları ( fissür örtücü, flor uygulamaları, önleyici ortodontik tedaviler), yer tutucu uygulaması, süt ve sürekli dişlerde meydana gelen çürüklerin tedavisi ilgi alanları arasındadır.
pı...t
Sezin hanım, çocuğumun üç kanal tedavisini titizlikle yaptı. Keşke daha önce tanışmış olsaydık dedim. Oğlumun çürükleri bu kadar derinlesmezdi. Kapı girisinden itibaren asistanları ile gayet uyumlu çalışıyorlar. Ayrıca çok temiz bir klinik. En önemlisi de gönül rahatlığıyla gitmiş olmak. Emeklerine sağlık...
n....g
7 yaş kızıma dolgu yapıldı.Dr hanım sayesinde kızım hiç tedirgin olmadı.Hatta bir sonraki kontrolünü heyecanla bekliyor.
Çok doğru bir karar,harika bir hekim,muhteşem bir insan,daha ne demeliyim bilemiyorum.Oğlum 3 yaşında ve yabancılara karşı son derece mesafelidir. Fakat Sezin hocama bayıldı. İlk muayene tecrübemizdi ve harika geçti.Tavsiyeleri,güler yüzü,ilgisi ve hem anne hem arkadaş yaklaşımıyla bizi çok mutlu etti.Başka bir yer aramayın derim,harika bir hekim kendidi.
ay....
5 yaşındaki oğlumu götürdüm.Mükemmel bir karşılama ve çocuklarla harika bir iletişim ile karşılaştık. Gördüğüm en hızlı, titiz ve çocuk seven diş hekimi Sezin Hanım.Herkese tavsiye ediyorum.Dolgu işlemimiz çok kısa sürdü ve başarılıydı.
tu...u
Sezin Hanım , 7 yaşındaki kızımın diş problemlerini çözmemizde bizim karşımıza çıkan çok büyük bir şans; eşsiz bir diş hekimi. Tedavisini kızımıza açıklayarak uygulaması , iletişimi ve hassas yaklaşımları ile de duyarlı , harika bir insan. Kendisine tedavileri konusunda güveniyoruz ve içimiz çok rahat bir şekilde geliyoruz. İyi ki tanıdık, bizlere bu güveni oluşturduğu için kendisine minnettarız.
a....y
Sezin hanımı bana allah gönderdi” diyorum herkese :) 6 yaşındaki kızım o kadar zor ikna oldu ki 1 saat dil döktük sonuç dişçi koltuğuna uzanan ben ve benim üzerimde kızımla tedavimizi yaptık çok şükür. Sırada diğer dişlerimiz, oğlumun dişleri ve benimkiler var neyse ki uzun bir zaman birlikteyiz Anlayışı, sabrı, hoşgörüsü ve tatlı diliyle sezin hanım artık bizim doktorumuz teşekkürler..
Kızımın ilk diş doktoru ziyareti olmasına rağmen sezin hanım konuşmalarıyla ve detaylı anlatmasıyla onu öyle rahatlattı ki kısa sürede dolgusunu tamamlayabildi ve tedaviden çok memnun kaldık. Sezin hanıma ilgisi, sabrı ve titiz çalışması için teşekkür ederiz.
bu...
Çocuğumun ilk diş hekimi tecrübesiydi korkarak geldigi koltuktan mutlulukla saglikla kalkti. Ikinciye geldiginde seve seve kosa kosa geldi. Bundan sonra benim diş doktorum Sezin abla baska doktor istemem dedi. Sıcak samimi yaklasimi, çocuklara karsi gosterdigi yüksek sabır, ilgi ve alakası üstelik işini titizlikle hakkıyla yapması herkese tavsiye ederim. Çocuklarım icin tek tercih edeceğim dis hekimi emeği icin ne kadar tesekkur etsem az olur
au...
Çok güzeldi çok ilgilendi çok tatlıydı çok memnunkaldık çürük için gittik ve çok güzel dolgu yaptı teşekkürler
de...
7 yaşındaki oğlumun kanal tedavisi için gitttim mükemmel bir diş hekimi Sezin hanım çöm tatlı dilli gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz benim oğlum çok sevdiii
Sezin Akçay Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezin Akçay Özer, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Sezin Akçay Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Çocuk Diş Tedavisi, Pedodonti, Süt Dişi Çekimi, Çocuklarda Yer Tutucular, Dental X-Ray, Panoramik Röntgen, Koruyucu Dolgu.
Sezin Akçay Özer adresi nerede?Sezin Akçay Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehremini Mahallesi Büyük Saray Meydanı Caddesi No:62/B İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezin Akçay Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezin Akçay Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sezin Akçay Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezin Akçay Özer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sezin Akçay Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Sezin Akçay Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sezin Akçay Özer hangi sigortaları kabul ediyor?Sezin Akçay Özer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri