l....
Almina hocamla çalışmaya başladığımda çok kaygılı ve depresif hissettiğim bir dönemdeydim. Şimdi dönüp baktığımda kendimden esirgediğim şefkati ve merhameti kendime sanki normali hep buymuş gibi verebildiğimi görüyorum. İçimdeki eleştirel ve zorba sesin yerine Almina hocanın sakin ses tonu geldi sanki. Terapiyle bu kadar farklı yerlere gelebilirsin kendini yeniden inşa edebilirsin deseler gülerdim. Ama şimdi görüyorum ki 5 ay gibi bir sürede bambaşka biri var aynaya baktığımda. O 2-3 kelime kullanarak sorduğu sorularla beni düşünmeye ve kendimle ilgili çalışmaya itti, birkaç kelimenin hayatımda bu kadar etkisi olacağını 32 yaşına kadar hiç düşünmemiştim. Özgüvenim arttı, sınırları olan kendine şefkat gösterebilen ve en önemlisi her duygunun gelip geçtiğini kabul edebilen biriyim artık.
Hem bu kadar profesyonel hem bu kadar samimi ve şeffaf olduğu için, beni ben bile önemsemezken bana değer verdiğini her fırsatta hissettirdiği için iyi ki var. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Sibel Almina Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Almina Kurt, Psikoloji. Size Sibel Almina Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Sibel Almina Kurt adresi nerede?Sibel Almina Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- . İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Almina Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Almina Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Almina Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Almina Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sibel Almina Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Almina Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Almina Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Almina Kurt hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sibel Almina Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu