Şu anda Estetik ve Plastik Cerrah Op.Dr. Sibel Atalay, Antalya'da Estetik Cerrahi ve Plastik Cerrahi alanında çalışmalarını sürdürmektedir.
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Sibel Atalay Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Sibel Atalay Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Sibel Atalay Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Ulterapi
Ultrason Destekli Lipoplasti
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
t.....
Meme büyütme operasyonu geçirdim gösterdiğim resimle yapılanın alakası yoktu istediğim büyüklüğün dışında fazla cc implant koyuldu ilk basta da baya büyük olmasına rağmen ödemin geçeceğini ve benim begendiğimi ilettiler 1 ay güzel ödem gececek diye düşünerek begenmistim falan aşırı sarkma oldu onun üzerine dikleştirme operasyonumu gerceklestirdi ve sonuç hüsran. Dikişlerimdeki yamukluk meme basımdaki genisleme ve süturların düzensizliği… çok üzücü ve masraflı bir deneyim oldu. Tavsiye etmiyorum.
g....g
Geçen yıl liposuction ve gıdı kası daraltma ameliyatı oldum. Ameliyatımı Sibel Hanım yaptı.Ameliyat öncesi ve sonrası iletişim olarak sıkıntı yaşamadım her sorunu yanıtladılar ve ilgilendiler. Lakin ameliyat sonrası derimde deformasyon oluştu. Bunu gidermek için yeniden operasyona girecekken ip askı kararı alındı. İp askı işlemini yaptıktan sonra ise 3 ayda etkisini yitirdi. Dolayısıyla eski haline dönmüş oldu.
ö.....
Doktor Sibel Hanım'a Meme implantı operasyonu yaptırdım. Sonuçtan memnun kalmadığım için tekrardan ameliyat olmak zorunda kaldırdım. Doktor hanımla yaşadığım tecrübe tam olarak budur ve ben asla memnun kalmadım. Kendisini tavsiye etmiyorum.
Sibel hocama gogus buyutme icin basvurmustum. Kendisi dunya tatlisi, cok ilgili ve isteklerinizi sonuna kadar dinleyen bir doktor. Ben cok guvenerek her seyi ona biraktim, dogal ve cok buyuk olmayan bir memem olmasini istiyordum oyle de oldu. Olabilicek minimum agriyla sureci geciriyorum. Ekibindeki herkes ayni sekilde duyarli ve cok tatlilardi. Klinikteki kizlar cok guler yuzlu ve ilgililer. Iletisim kurmak istedigimde hep hizli bir sekilde cevap aldim. Sibel hocama ve ekibindeki herkese cok tesekkur ediyorum ve herhangi bir islem dusunen herkese tavsiye ediyorum.
s....a
Merhaba, ben 48 yaşındayım ve 20 yıldır meme küçültme ameliyatı olmak istiyordum. Korktuğum için bu kadar bekleyerek kendime işkence ettiğimi söyleyebilirim. 3 arkadaşım ile birlikte ameliyatımi yapacak doktoru secmek için araştırmalar yaptık, tüm doktorlar ile ilgili yorumları ve öz geçmişlerini araştırdık. Bu ameliyatı olmak isteyenlere hiç tereddütsüz Dr. SİBEL ATALAY'i oneriririm. 1 ay önce Dr. Sibel Atalay'a meme küçültme ameliyati yaptırdım. Sonuç harikaydı, ameliyat sonrası sürekli bir ağrı yok, ayrıca yanlış bilinen bir gerçek var, okuduğum yorumlarda bir hafta direnlerden sıvı akacagi yazıyordu. Yok böyle bir şey. Dikişler bantlı ve temiz. Doktorum harikaydı ve dikişler mükemmeldi iz kalacağını hiç sanmıyorum. Ameliyatım sorunsuz ve sonrasında da hiç bir komplikasyon olmadı. Doktoruma ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. Samimi ve güler yüzlu olmaları insanın içini ısıtıyor, güven veriyor. Ayrıca muayenehanesi ve çalıştığı hastane mükemmel, hastaneye gittiğinizde kendinizi gerçekten Sibel hanımın hastası olarak ayrıcalıklı hissediyorsunuz. İlgi mükemmel her şey için Sibel Hanıma ve ekibine, hatta hastanedeki hemşirelere sonsuz teşekkür ederim.
göğüs büyütme ameliyatı oldum yaklaşık 1 hafta önce çok memnun kaldım, Sibel hanım gerçekten çok rahat bir ameliyat süreci geçirmemi sağladı. İlgisi için Yeşim hanıma da ayrıca teşekkür ediyorum
z.....
Ben 13 yaşındayım. Jinekomasti ameliyatı oldum. Gerçekten ilk başlarda korkum vardı, ancak Sibel Hocamızın içi ısıtan konuşması samimiliği biraz olsun morâl veriyordu. Mekan olsun muayene olsun gerçekten 10 numara 5 yıldız. Ameliyat olduktan sonra 1 saat alışma süreci tabii acılarım vardı ancak bir kaç saat sonra geçti. Ve gerçekten hızlı ve öz şekilde iyileşme sürecimdeyim. Herhangi bir aksaklık olmadı. Gerçekten samimi bir doktor Sibel Hocamız. Çalışanları, yardımcıları da gerçekten morâl veriyordu ve hepsi çok samimiydiler. Ayrıca ameliyat olmadan önce hangi saatte hangi dakikada çıkacağını söyledi ve tam saati saatine ameliyattan çıktım. Benim gibi jinekomasti sorunu olanlara da tavsiyem korkmayın gerçekten korkulacak bir şeyi yok. Ayrıca iğneden korkan birisi olarak söylüyorum :).
Merhaba. Ben Sibel hanıma meme büyütme ameliyatı yaptırdım.Netten okuduğum yorumlar ve yılların deneyimi kendisinde kısa sürede karar vermemde etkili oldu .iyikide öyle olmuş .Ben çok memnun kaldım.Hem ekibi hem de hocamın kendisi harika insanlar. Rahatlıkla kendinizi onlara teslim edebilirsiniz .Daha yeni ameliyatlı birisi olarak ben sonuçtan çok memnunum eminim sizler de memnun kalacaksınız .kararlı olun ,güvenin ,mutlu sonuca sizde ulaşın
t....ö
Sibel hocamıza ilk olarak tereddüt içinde gittim çok hekimle görüştüm değerlendirdim
zor bir hastayım takıntılıyım, fakat Sibel hocamızın samimiyeti ve atlamamam gereken bir detay sabır ve ilgisi ile Ümmühan hanım benim bütün soru isaretlerimi bitirdiler operasyon öncesi bu süreç ve daha sonrasında her şeyde yardımcı oldular ,meme protezi ameliyatı olmaya karar verdim hayatımda en doğru karar diyebilirim hayalimi gerçekleştirdim muhteşem oldular hocamıza sonsuz teşekkürler, bu güven ve samimiyetle yüzüme yağ dolgusu olmaya da karar vererek dün yağ dolgusu yaptırdım. Sibel hocamız yine harikalar yarattı. yani artık doktorum belli tüm işlemlerde Sibel hocam diyorum tabiki de muhteşem ekibi her şey muhteşem ve memnunum herkese tavsiye ederim önce güven emin ellerde olmayı bilmek çok önemli hasta için bunu yaşayıp bilen bir hasta olarak kesinlikle sihirli elleriyle Sibel hocamızı tavsiye ederim teşekkürler.
n....k
Meme toparlama ve buyutme icin gittim sibel hocayi daha onceden de biliyordum ve takip ediyordum antalyanin en iyi plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi. Ilk gittigimde kendisine cok guvendigim icin icimde hic endise olmadi, zaten sizinle cok yakindan ve tedayli ilgileniyor kafamda ki butun soru isaretlerini ilk gorusmede giderdi ameliyata girene kadar hep yanimdaydi cok rahat ameliyata girdim sibel hocanin sayesinde. Sonuctan cok memnunum cok dogal ve fizigime uygun oldu 4 ay gecti aradan ameliyat oldugumu bile unuttum iyi ki ameliyatimi sibel atalaya olmusum cok tesekkur ediyorum kendisine ve ekibine her zaman yanimda oldular cok cok memnunum gozunuz kapali guvenebilirsiniz
Sibel Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Atalay, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Sibel Atalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalıcı Makyaj, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Fue Yöntemiyle Saç Ekimi, Göğüs Kası Protezi, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Meme Küçültme, Göz Kapağı Germe, Mikrodermabrazyon, Bariatrik Cerrahi.
Sibel Atalay adresi nerede?Sibel Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağlayangil cad.9/A Güzeloba Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Atalay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Atalay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sibel Atalay hangi dilleri konuşuyor?Sibel Atalay ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Sibel Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra