Dermatoloji Randevusu
Sivilce Tedavisi
Sivilce İzleri Tedavisi
Yüz Dolgusu
Doç.Dr.Sibel Berksoy Hayta
Acıbadem Sağlık Grubu’na bağlı olarak ACIBADEM İSTANBUL BAĞDAT CADDESİ TIP MERKEZİ bünyesinde estetik/kozmetik/lazer uygulamaları ve deri hastalıklarının tedavisi alanlarında hizmet veren Doç.Dr.Sibel Berksoy, 2021 Mart ayı itibari ile ADANA’da ATATÜRK CADDESİ'nde kendi ÖZEL KLİNİĞİNDE estetik/kozmetik/lazer uygulamaları ve dermatolojik (deri, mukoza -ağız içi ve genital bölge-saç ve tırnak) hastalıklar yönünde hizmet vermeye başlamış ve devam etmektedir.
Bi ay öncesinde nasır ve siğir birleşimi tedavisi için doktoruma başvurdum ve tedavi planlaması yaparak gerekli tedaviyi planladık lazerle yaktık hocamın güler yüzü tatlı dili için kendisinden çok memnun kaldım
b....ö
Geçen ay sivilcelerim için gittim detaylı açıklamaları bilgileri gayet iyiydi tedavi planı detaylı olarak anlatıldı ve fraksiyonel lazer yapmaya karar verdik gayet memnun kaldım hocamdan.
Ben Sibel hocada leke tedavisi görüyorum sonuçtan o kadar memnunum ki gerek güler yüzü gerek bana yaklaşımı herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatımı çok güzel.
k....k
Ben bugün prp tedavisine başladım mezoterapi ile beraber .Doktor o kadar tatlı ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp açıkladı ilk randevumda ve çok memnun kaldım umarım herşey yolunda ve güzel gider
Sorduğum soruların cevaplarını anlatırken öyle anlaşılır ve açıklayıcı bir dil kullandı ki bir doktor nasıl bu kadar tatlı dilli olabilir diye düşündüm:) İşini severek yapan biri olduğu belli ve bu da beraberinde profesyonelliği getiriyor bence.Daha önce akne tedavisi görürken asıl sorunumun rozasea olduğunu keşfettik ve buna uygun tedavi ile şikayetlerim azaldı.
Harika bir insan tatlı dilli güler yüzlü ..çok iyi yardımcı oldu..çok memnun kaldım.lekelerime güzel çözümler buldu..ve sonuç harika tşk ediyorum
le...
Sibel hanıma gelme sebebim troitten ameliyat oldum ve sac dökülmem hic durmadı.Sibel hanım mezoterapi ve prp uygulaması yapalım dedi ben ki iğneden korkan biri olarak beni tatlı dili ve çok içten yaklaşımı ile uygulamaya başladı ve 2 uygulamadan sonra küçük küçük saçlarım uzadı ve dökülmem durdu keşke daha önce gitseydim sibel hanima çok ama çok memnum kendisinden ve yardımcısından ELLERİNE SAGLIK diyorum
Göz kapaklarımda oluşan yağlanmalara lazerle müdahale edilerek, yağlar yakıldı. Tedavi sürecini son derece memnun atlattım. Bilgi ve tecrübesiyle güven veriyor.
di...
Leke tedavisi için ziyaret ettiğim Sibel Hanım, tedaviye uyumum İçin oldukça detaylı anlatımda bulundu. Sonrasında da sorduğum bütün soruları ilgi ile cevapladı
r.....
Cilt bakımına gittim. Çok temiz, teknoloji kullanılan ve dingin sakin bir klinikte dinlendim de bakıma ek olarak. Teşekkür ederim. Tekrar gideceğim
Sibel Berksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Berksoy, Dermatoloji. Size Sibel Berksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Botoks, PRP, Egzama Tedavisi, Lazer İle Terleme Tedavisi, Lazerle İz Tedavisi, Lazerle Leke Tedavisi, Allerjik Deri Testleri, Dermatolojik Alerji Testleri, Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi.
Sibel Berksoy adresi nerede?Sibel Berksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa Mah. Ethem Ekin Sokak No:5 Gökçe Residance K:2 D:11 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Berksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Berksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Berksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Berksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sibel Berksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Berksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Berksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Sibel Berksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sibel Berksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Sibel Berksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar