2009 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan University at Buffalo Psikoloji bölümünden üstün başarı derecesi Magna Cum Laude ile mezun olduktan sonra yine Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Medaille College Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tamamlamıştır. Eğitimleri üstün başarı/mezuniyet dereceleri ile tamamlamış, 3 kez Dean’s List (Rektör Listesi)’e girmeye layık görülmüş ve seçkin bir kuruluş olan American Collegiate Institute’e kabul edilmiştir. Üniversite eğitimi esnasında Psikoloji bölümü öğretim üyesi sayın Prof. Dr. James Sawuch önderliğinde kurulmuş Bilişsel ve Davranışçı Terapi kliniğinde 2 yıl araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Daha sonra Buffalo The Center for Family Development (Buffalo Aile Gelişim Merkezi) ve Buffalo The Center For Couple Counseling (Buffalo Çift Terapisi Merkezi)’de stajlarını tamamlamıştır. Bu stajlar esnasında yetim çocukların uygun aileler tarafından evlatlık edinilmeleri esnasında ve sonrasında, ailenin ve çocuğun yeni duruma adaptasyon sürecinde yaşayabileceği psikolojik problemlerin çözüm ve önlemleri konusunda destek olmuştur. Çiftlerin ve bireylerin yaşadıkları sıkıntılara teorik ve uygulamalı çözümler geliştirmiştir. 11 sene Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet ettikten sonra ülkesine geri dönmüştür. Adnan Menderes Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı başkanı sayın Prof. Dr. Levent Sevinçok ile özel muayenehanesinde 5 yıl psikoterapist olarak çalıştıktan sonra çeşitli özel okullarda okul psikoloğu olarak görev almıştır. SUNY University at Buffalo’dan Tematik Algı Testi, Yas Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Bilişsel ve Davranışçı Terapi sertifikaları almıştır. Türk Psikologlar Derneği, American Psychologists Association ve American Collegiate Institute aktif üyesidir. Çeşitli dergi ve gazetelerde psikoloji üzerine yazdığı makaleleri yayınlanmaktadır. Kurucusu olduğu kendi merkezinde Uzman Klinik Psikolog olarak hizmet vermektedir. Yurtdışı ve yurtiçinde edinmiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimine dayanarak çeşitli psikolojik ekolleri eklektik bir şekilde kullanarak danışanlarına en yüksek kalitede ve profesyonellikte psikolojik destek vermektedir. Çeşitli gözlem ve görüşme tekniklerini kullanarak zeka, kişilik ve gelişim testleri, ilgi, tutum ve uyum envanterleri gibi araçları gerektikçe uygulayıp yorumlamaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 7 yaşındaki çocuklar
Nakit

Psikoloji Randevusu +46 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)

Makaleler

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Sibel Hanım çok içten biri sizdeki iyi yanları keşfediyor hayatımın en zor döneminde karşıma çıktı iyi ki de çıktı anlayışlı olması özgürce kendinizi yargılanmadan ifade etmek çok değerli her konuda farklı bir bakış açısı edinmemi sağladı daha mutlu özgüvenli bir insanım payı çok büyük anlaşılmak güzel bir duygu seanslarıma devam ediyorum geliştirmek istediğim daha çok şey var çok yol katettik hayattan vazgeçmek üzereyken kendisiyle tanıştım iyi yönlerimin farkında bile değildim hayatın olumlu yönünü görmemi sağladı beni cesaretlendirdi bilgi birikimi çok fazla olan bir psikolog aydında olduğu için çok şanslı hissediyorum

T
Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Diğer

Hayatımda göremediğim kör noktalara ışık tutuyor kendisi umarım eşimle yaşadigim problemleri destegiyle aşacağima sonsum inaniyorum

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Artık ben pes ettim gücüm bitti dediğim bir zamanda Sibel hanım ile tanıştım. Kendisini anlatabilmek için o kadar çok kelimeye o kadar çok cümleye ihtiyacım var ki. Sadece şunu söylemek istiyorum şu an birileri bir umut bir ışık ararken bu siteye girip umarım bu yorumu görür tereddüt etmeyin kesinlikle tercih edin eminim ki siz de tıpkı benim gibi iyi ki diyeceksiniz. Sibel hanım iyi ki varsınız

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Normal Randevu

Görüşmeye önce kendim geldim. Sibel hanımın karşılaması çok içten. Sanki daha önce tanışmış gibi rahat hissettim kendimi, konuşurken dikkatli dinlemesi, yorumlaması çok yerindeydi. Şimdi de kızım da geliyor. Kendisi 13 yaşında ve kendisini rahat ifade ettiğini söylüyor. Kızım Sibel hanımı çok sevdi. Samimi, az konuşan bir çocuk olmasına rağmen Sibel hanımın onu dinlemesi çok hoşuna gitmiş. Devam etmeyi istemezdi normalde fakat devam etmek istediğini söyledi. Güzel yol alıyoruz kendisiyle desteği çok kıymetli.

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Bireysel Terapi

Kendimi boş ve hayat zevkimin az olduğu bir dönemde kendisine başvurdum. Verdiği tavsiyelerle birlikte her görüşmeden sonra hayatınıza pozitif yönde bakmanızı sağlıyor. Çok ilgili ve gerçekten yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Normal Randevu

Kendim araştırıp okuduğum yorumlar sonucunda gitme kararı almıştım. Sibel hanım anlatıldığı gibi samimi ve güler yüzlü bir hanımefendi. Seanstayken oldukça rahat hissettiriyor. Sohbet etmek keyifli sanırım gitme sebeplerimden biri de bu.

Y
Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Sibel hanımın yaklaşık 1 yıldır danısaniyim. Ilk kez bir psikoloğa başvurmanın gerginliği vardı üzerimde ama ilk görüşmemizde o kadar samimi ve içten geldiki nasıl anlatacağım nerden başlayacağım ikileminini hiç yaşamadım.. Belki sihirli bir değneği yok elinde ama öyle güzel bi enerjisi varki bir takim sorunlarimi aşmama rağmen sırf enerjisi iyi geldiği için sohbet etmeye gidiyorum.Sakin duruşu,yumuşak ses tonu ,sizi hissederek dinlemesi samimiyetle tavsiye ediyorum..

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu

Yıllar önce gitmiştim, özgüven sorunu yaşadığımdan dolayı tekrar gelmek istedim. Bana karşı yorumları, farklı bakış açıları kazandırması ve kendimi bulma yolunda destek olduğu için çok memnunum.

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Bireysel Terapi

Seanslarıma yaklaşık 4 ay önce başladım.İlk seans öncesinde oldukça tereddütlüydüm,çünkü bizzat kendim araştırıp bulmuştum Sibel hanımı.Ama 4 aylık süreçten sonra şunu söyleyebilirim ki kendisi muhteşem biri.Profesyonellik ortamında bir arkadaş,bir abla gibi yaklaşımıyla kendinizi oldukça rahat hissediyorsunuz (ki bu benim için oldukça önemliydi) Ayrıca seanslarımız dışında da,bir sıkıntım olduğunda her zaman kendisine ulaşabilmem benim için çok büyük bir artıydı.Bu sürece başlarken çok umudum yoktu,o yüzden 4 ayda seans sürecimizi tamamlamak bile bana mucize gibi geliyor.Kendisine çok teşekkür ederim İşinde profesyonel bir psikolog arayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum

Konum: İlgi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu

I found Sybil to be a good listener and very understanding and her advice very important.Thoughley recommended.