Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Hakkı Yeten Cad. Doğu İş merkezi, 15/3 Fulya
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Hakkı Yeten Cad. Doğu İş merkezi, 15/3 Fulya
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ze...k
Hayatımın dönüm noktasında bana yardımcı olduğu için kendisine çok ama çok minnettarım. Yaşadığım bipolar durumlarımın üstesinden sayesinde toparladım ve cidden toplum tarafından da fark edildi. Sosyal ortamlarıma geri döndüm sayesinde.
s....a
Harika bir doktor gerek bilgisi gerek hasta iletişimiyle. kendisi doğru ilaç doğru tutumla iyileşmeme katkı da bulunmuştur. bipolar bozuklukta Türkiye de alanında yetkin sayılı doktorlardan biridir aynı zamanda.
ea...a
Merhaba, pandemi döneminde yurtdışında okuyan oğlum depresyona girdi, kendisi tedavisinde bize çok yardımcı oldu, kısa sürede ilaç desteğiyle beraber toparlanmasını sağladı. Hastalarını yakın takip eden, yönlendirmeleri etkili, empatisi yüksek, tespitleri yerinde, samimi ve canayakın değerli bir hocamız. Şu an oğlumuz daha sağlıklı düşünüyor ve kendisini daha iyi hissediyor, kendisine minnetarız.
Panik bozukluk sıkıntım üzerine sadece 2 seans gittiğim bir klinik, randevularima saatinde gelmeme rağmen en az yarim saat bekletilmistim 2 seferde de. Randevuma alindigimda ise sadece 10-15 dk benimle neyim olduğunu konuşup hemen bir reçete vererek randevumu bitirdi. Zaten sonrasında bir daha kesinlikle gitmedim ve hemen baska bir doktor buldum. Daha sonradan ogrendim ki Sibel hanimin bana yazdığı antidepresanlar aniden baslanmamaliymis, kademeli olarak arttirilarak alinmaliymis. İlk 1 hafta neredeyse gozumu acmadan uyuyarak gecirdim ilaclar yuzunden. Kendisine kesinlikle panik bozukluk ve hasta iletisimi acisindan bir daha başvurmayı düşünmüyorum.
gü...n
Annemin Alzheimer hastalığı nedeniyle tanıştığım kesinlikle çözüm odaklı bir doktor Annem her yönüyle uyuması kalkması o kadar iyi olduki anlatamam bebek gibi yatıp kalkıyor ve gülümsüyor. Bu durumdan sonra Dr. Sibel Hanımı bir çok arkadaşıma tavsiye ettim tabiki başka konularda acılı bir boşanma sürecindeki arkadaşım, yeni evli bir genç hanım ona götürdüğüö bir sürü hastada harika sonuçlar aldığını gördüm artık içim çok rahat psikolojik hastalıklardan korkmuyorum ve bir sorun çıkarsa gidilecek adres belli. Sevgiler Saygılar Sibel Hanım
xx...x
Sibel Hocam 3 yıldır önce işimden ayrılmama, ev işlerini yapamama neden olan sonra da şiddetli depresyona çeviren Panik ataklarımı çok iyi tedavi etti. Tedavim bitince işe yeniden başladım, hamile kaldım, sanki yeniden doğdum. Çok şükür çok iyiyim ve bunu sağolsun hocama borçluyum, hiç başka doktor dolaşmayın.
Zeliha Öncü
de...r
Bipolar tedavimi çok iyi yürüttü. Ailece bir kriz yaşıyorduk. Şimdi sakin, huzurlu ve mutluyuz.Bu konuda çok doctor gördük ama yıllar sonra kendisini bulduk çok şükür. Yardımları için duacıyız
be...r
Sevgili Sibel, Hanım, yaklasık 2 sene evvel annecigimizin epilepsi krizlerini ve uykusunu resmen duzene koydu. Son donemde demansı olan kayınvalideme teshıs koydu, uykuları o kadar korkunctu ki onu duzene koydu ki bi cok doktor duzenleyememişti . Ona cok tesekkur ediyoruz.
Sibel hanim sakince dinler, arada dusundurucu sorular sorar, cevaplari yonlendirmez, empoze etmez, etkileyici tespitler yapar, sizinle birliktedir hep, karsisindakine guven verir, sakinlestirir, ilkelerinden savrulmaz, tesekkur ederiz..
ce....
10 yıldır bazı sıkıntılarım var, çok dolaşmamıza rağmen doğru teşhisi koyup beni iyileştiremediler. Hocamı tesadüfen bulduk, Kendisi çok sakin , kendinden emin beni güzelce, detaylıca dinledi, ilaçlarımı yeniden düzenledi, hastalık ataklarımla ilgili korkmamamı kontrol altına alabileceğimizi söyledi. Kendimi çok daha iyi hissediyorum artık, kendime güvenim geldi, işimle gücüme tekrar ilgilenmeye başladım. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Saygılar
Sibel Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Çakır, Psikiyatri. Size Sibel Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Standardize Mini Mental Test, Eklektik Yaklaşım, Alexander Pratik Yetenek Testi, Prolonged Exposure Terapisi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Sibel Çakır adresi nerede?Sibel Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sibel Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler