Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi, Edirne
es...s
Öncelikle Sayın Sibel Hn'a çok ama çok teşekkür ederim. Ben kendisine tsh yüksekliği ve tiroid nodüllerim nedeniyle çok hassas bir dönem olan hamileliğimde gittim. Tedavim halen devam etmekte ancak çok ilerleme kaydettik. Kısa bir surede değerlerim normale döndü. Sibel Hn'ın anlayışı, ilgisi, bilgisi, güleryüzü, insanlığı takdire şayan. Hastasına yaklaşımı o kadar rahatlatıcı ve güven verici ki hastalığınızı unutuyor kendinizi terapide gibi hissediyorsunuz. Bir hasta için en önemli şey gittiğiniz doktorun empati yapabilmesi, hastasının psikolojisinden anlaması ve rahatça soru sorup tatmin edici cevaplar alabilmesi. Ve sonra da dogru teşhis ve tedavi. Sibel Hn'a sorduğunuz tüm sorulara tatmin edici cevaplar alabiliyorsunuz. Teşhis ve tedavisi de zaten tartışmasız doğru ve yerinde. Sevgili adaşım Sibel Hn'ı kesinlikle tereddütsüz herkese tavsiye eder ve kendisine saygılarımı sunarım.
ah...a
Sayın Doktor Sibel Güldikene çok teşekkür ederim gerek hastaya olan yaklaşımı koyduğu teşhis mükemmel ameliyat oldum eylül ayında atom alacağım sonrası kendisinin var olduğu sürece hastası olacağım Allah başımızdan eksik etmesin her şey için teşekkürler Sibel Hocam
Hasta
Sibel hocama ve öğrencisi Tarık cumhur YAYLA ya teşekkür ederim.zehirli guatr hastalığından kutulmak üzereyim.
ne...e
Doktor hanımla daha bir kez görüştüm Çok memnun kaldım.Keşke bütün doktorlar böyle olsa.Benimle yakından ilgilendi.Kontrol tarihimi geçirdim.Öğretmenim, sene başı yoğunluğundan dolayı gelemedim.En kısa zamanda randevu alıp kontrole geleceğim.İhşallah aynı sıcak ilgiyi görürüm.Saygılar
Sibel Güldiken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Güldiken, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Sibel Güldiken adresi nerede?Sibel Güldiken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Güldiken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Güldiken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Güldiken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Güldiken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Güldiken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Güldiken hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sibel Güldiken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.