Hurmalı Mah. Central Plaza İş Merkezi, Kurtuluş Caddesi No: 39 D:Kat 4, No: 42, Adana
Nöroloji Randevusu
Epilepsi Testi
Felçli Hasta Takibi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
Migren Tedavisi
MS Takibi
MS Tedavisi
Nöralterapi
Nöropsikolojik Hasta Takibi
Parkinson Takibi
Tetik Nokta Tedavisi
Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi
“Türk Nöroloji Derneği” ile “Çukurova Nörofizyoloji Derneği” üyeliklerim bulunmaktadır.
Bir erkek, bir kız iki çocuk annesiyim.
ve...
Artık hayatım boyunca migrenle yaşayacağımı kabüllendiğim zamanlarda SİBEL hanım sayesinde migren kader olmaktan çıktı. Yaptığı botox uygulaması (mart 2024)sonrasında 2 ay içinde bariz bir şekilde ağrılarım azalmaya başladı. 2. Botox uygulamasından sonra ağustos ayında sadece 3 kere başım ağrıdı onlarda hafif geçti. Kendisi işinin ehli bir hekim. Ayrıca çok pozitif bir insan ve bu özelliği tedavide ekstra bir motivasyon sağlıyor. Kendisi beni çok büyük bir dertten kurtardı
a....a
Sibel hocama son 10 ay kadar gidiyorum,
Daha once yorum yapmasini bilmedigim icin
Yeni yapiyorum
1-ben ayagimla ilgili sorunumu anlatinca EMG ile
Polinoropati rahatsizlimi tesbit etti, 4 ay erken tesbit edilenilirdi eger diger doktorlar ve hastaneler gorevlerini yapsaydi,
2- bilgileri net ve detayli veriyor
3- kendi ailesi gibi iyi yerlere yonlendiriyor, hatta yeni yerler icin sartlari bile zorladi, yani insani you cok iyi, aldiginin hakindan fazlasini veriyor.
4- Guzel insan
Abdullah Artiran
Seyhan Adana
t.....
Sibel hanıma annemi götürmüştüm anneme Parkinson teşhisi konmuştu fakat Sibel hanımın dikkati ve bilgisi sayesinde annemin Parkinson hastası olmadığı ortaya çıktı. Annem şimdi gayet iyi titremeleri yok denecek kadar azaldı. Hassas ve samimi davranması yanı sıra bilgisi harika.
se...a
Anneme parkinson denilmişti, tedavi görüyordu, Sibel hocama getirdim, parkinson olmadığı düşünüyorum dedi, ilaçları değiştirdi ve takip etti, çok şükür annemin parkinson olmadığı anladık. Şu an alzaymır tedavisini takip ediyor, Allah razı olsun, annem daha iyi, daha mutlu
a ...ş
İlgili anlaşılır dille açıklama yapan ve her sorduğumuz soruyu dikkatli dinleyen bir dr
Kızımın epilepsi tanısı için gittik umarım bundan sonraki süreç güzel.gider
ca...z
Epilepsi rahatsızlığım için ilk defa gittim. Sibel hocam detaylı dinlemesi ve tedavisi fazlasıyla iyiydi ve tekrardan 15 gün sora yine gideceğim eğer gitmek isteyen olursa tavsiye ederim
da...a
Niğde'den baş dönmesi şikayeti için gittim. Alanında çok iyi en önemlisi dinliyor anlıyor olması idi. Güler yüzle karşılanma.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
ö....g
Güler yüz ve alanında deneyimi ile güven verenmekte .Eğer nörolojik bir hastalığınız varsa mutlaka bir görünmenizi tavsiye ederim
bu...
Sibel hocamızdan Allah razı olsun. 20 gün önce babamın beynine pıhtı attı. Pıhtı beynin sağ tarafını komple kaplamıştı. 10 gün başka hastanede yoğun bakımda yattıktan sonra araştırarak hocamızı bulduk.İlk gördüğümüz anda babamıza umut olacağından emin olduk. Çok profesyonel şartlar altında babamın tüm e nabız geçmişini araştırarak bize bilgi verdi. Umut yok denen babamı doğru teşhisleri ,ilgi ve alakasıyla yoğun bakım sürecinde hergün ilgilenerek hayati tehlikesini atlatma süresi boyunca bize de destek olarak yoğun bakımdan çıkmamıza babamıza tekrar kavuşmamıza sebep oldu. Canımız doktorumuz iyi ki sizi bulmuşuz herkes gözü kapalı Sibel hocamıza gidebilir çünkü ona hastanızı emanet edince gözünüz arkada kalmıyor . Kendi babası gibi babamızla ilgilendi . Çok saygılı ve kibar bir insan .
ze...z
Sibel hocamı doktorum takviminden bulmuştum. Yorumlar gayet güzeldi. Bende ayak yanması ve ağrı şikayeti ile gittim. Oldukça güler yüzlü, sıcak kanlı ve detaylı bir muayene ile karşılaştım. Çok memnun kaldım. İnşallah verdiği tedaviden de olumlu sonuç alırım.
Sibel Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Karaca, Nöroloji. Size Sibel Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EMG, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, EEG (Elektroensefalografi), Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), Girişimsel Ağrı Tedavisi, Migren Tedavisi, MS Tedavisi.
Sibel Karaca adresi nerede?Sibel Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hurmalı Mah. Central Plaza İş Merkezi, Kurtuluş Caddesi No: 39 D:Kat 4, No: 42 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sibel Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Karaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Sibel Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar