Ameliyatsız Bel Düzleşmesi Tedavisi
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Eklem İçi Enjeksiyonlar
Elektroterapi
Doç. Dr. Sibel Kibar
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Evde Fizik Tedavi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
Ürojinekolojik Rehabilitasyon
Doç. Dr. Sibel Kibar
2010 Yılında girdiği sınavda başarılı bulunarak Avrupa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yeterlilik Belgesi almaya hak kazandı.
2011 Yılında Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda öğretim üyeliği görevine başladı. 2013 Mart ayında yardımcı doçentlik ünvanı aldı. 2013 Yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’nda Klinik Anatomi alanında doktora programına başladı ve halen aynı programda doktora öğrencisi olarak devam etmektedir. 2015-2020 arasında Fizyocare Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalıştı. 2018 yılında FTR doçentlik ünvanı aldı. Şu anda kendi özel muayenesinde çalışmaktadır. Aynı zamanda özel yataklı FTR merkezi olan Bilge Hayatlar'da hizmet vermektedir.
d....)
Annemin omuz ağrısı vardı. Sinir sıkışmasından dolayı ellerinden ameliyat oldu. Birçok doktora gittik. Çare bulamadık. Annem sabahlara kadar ağlıyordu ağrıdan. İnternetten araştırarak buldum. Yorumlarını internetten çıkarttım anneme götürdüm okuması için. Sonra hocaya başvurduk. 3 kere muayene etti. Annemin önüne oturdu. Annemi sonuna kadar dinledi. İlk tedavisinden sonuç alamadık. Bizi kapılarda karşıladı. 3 ay tedavi gördük. Doktorumuz iğne tedavisi uyguladı. Sonrasında fizik tedavi aldı. Annem şu an çok sağlıklı. Sanki yeniden doğdu. Sibel Hanım gerçek bir hekim. Ölene kadar hakkını ödeyemem. Herkese de tavsiye ederim. Şifa olmasını isterim. Ne desem az gelir. Annem uzun süredir mutfağa giremiyordu. Artık bize yemek yapıyor. Annemde yaptığı şeyleri doktorumuza götürdü. Hastasına değer veriyor. Bu devirde nadir bir insan. Vücudunu tek tek muayene ediyor. Sürekli alternatif üretiyor. Sıradan bir doktor değil. Hoca annemden 2 şırınga ödem çekti. Kimse bunu fark etmemişti. Ozon tedavisi de gördü. Dizine de iğne yaptı. Artık mutluyuz.
fa....
Her haliyle Harika bir doktor. Hastasına ilgisi alakası ve başarılı tedavi yöntemleri ile en iyi sonuca ulaştım. Herkese tavsiye ediyorum. Çünkü ben çok memnunum. Bütün ağrılarımdan kurtuldum.
o....ö
Boyun ve sırt ağrısı için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. İğne tedavisi gördüm. Çok memnun kaldım. Tedavim olumlu sonuçlandı. Ara ara gitmeye devam ediyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Sibel Hanım ilgili ve alakalı bir doktor.
ed...l
Değerli doktorumuz Sibel hanımla tavsiye üzerine yollarımız kesişti. Annem 69 yaşında 10 sene önce kanal daralması ve disk kayması ameliyatı geçirdi. Kalp yetmezliği, kalp pili, tansiyon ve 2.evre böbrek yetmezliği var. Son bir kaç yıldır diz agrılarından oldukça müzdariptik.Ameliyat olması gerekiyor fakat kronik rahatsızlıklarından dolayı ameliyat olamıyor. Kendisine gittiğimizde öncelikle güler yüzü, bilğisi ve bilğisi ne hayran kaldım. Her detayı inceleyerek değerlendirecek tedavimizi yaptı. Çok memnun kaldık. Annemin ağrıları hemen hemn geçti diyebilirim. Ülkemizde böyle değerli hekimlerimiz olduğu için çok şanslıyız. Başarılarının devamını diliyorum. Sevğiler..
4 ağustos 2023 te eşim beyin kanamasi gecirdi anavrizma ameliyatı oldu 6 ay yogun bakimda kaldı çıkardığımızda bütün vücudu hareketsizdi ayaklari balerin ayaklari gibi parmak ucu olmuştu doktorlar ancak ameliyatla düzelir dedi cok zor bir süreçti internetten hocamızla tanıştık güven veren hoşgörülü bir doktor bir mucize gibi uyguladığı fizik tedavi başarılı oldu şuan eşim eskisi gibi yürüyor normal hayatına geri döndü biz cok memnun kaldık hocamızdan kendisine ve ekibine başarıları 'nın devamını dilerim
10 yıldır boyun ve sırtımdaki yoğun ağrılardan müzdariptim.En son sağ omuzumda iki kasta yırtık olduğunu diğer ağrı semptomları ile karıştığı için fark edemedik. Ta ki Sibel hocam ile tanışana kadar. Kendisi tek tek dinleyerek, tüm semptomları birbirinden ayırarak her şeyden önce hastasını geçmiş tanıları ile etiketlemeden ele alıyor. Aşamalı ve bütüncül bir yaklaşımla ve hep ultrason görüntüleme ile (yani körlemesine değil!) botox, kortizon enjeksiyonları yapıldı, daha sonra dirençli bölgeler için dekstroz ve lidokain enjeksiyonlar yapıldı. Ağrılarım geçmeye başladığında kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim.Kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz canı gönülden tavsiye ediyorum, sağlıkla mesleğini uzun yıllar boyu yapmasını diliyorum Saygı ve sevgilerimle
ke...m
Sibel Hanım'ı babamın bacağına vuran bel fıtığı ağrısı sebebiyle tanıdık. Ağrı sebebiyle radyofrekans ve fizik tedavi görmüştü. Ancak işe yaramamıştı ve günlük yaşantısına devam edemiyordu. Ağrılarından kurtulmak için ameliyat olmayı göze almıştı. Ancak son bir umut ağrı tedavisine başvuralım dedik ve Sibel Hanım’ı da bu vesileyle internetten tesadüfen bulduk ve iyi ki bulmuşuz. Sibel Hanım daha önce yapılan işlemleri uzun uzun inceledi ve detaylı bir fizik muayene gerçekleştirdi. Ağrının bel fıtığıyla çok ilişkili görünmediği kanısına vardı. Ağrıyan bölgeye ultrasonla rahatlatıcı iğne yapmayı önerdi. Ultrasonda ise kasıkta ödem (sıvı) görüntüledi ve sıvıyı enjektörle çekti. Babamın ağrısı geçti ve durumuna uygun antibiyotik tedavisine başlandı. Boş yere ameliyat olmaktan kurtuldu. Sibel Hanım ilgili, bilgili, güleryüzlü, iyi niyetli bir doktor ve insan. Bu tür rahatsızlığı olanlara Sibel Hanım’ı kesinlikle tavsiye ediyoruz.
fi...z
Şiddetli omuz, kol ağrısı ve kolumdaki hareket kısıtlılığı nedeniyle Sibel hanıma gittim.Omuz yırtığı teşhisiyle bir seferde omuzdan ultrasonla yaptığı tek iğneyle ağrılarımdan 2 gün içinde kurtuldum,verdiği egzersizlerle de kolumu daha rahat kullanmaya başladım. Ayrıca kendisinin ve çalışma ekibinin güler yüzleri ve samimiyetlerinden de çok memnun kaldım.
de...t
Harika bir doktor çok ilgili. Esimin boyun fitigi rahatsizligi nedeniyle doktor ariyorduk bizde buradan yapilan tavsiyeler ile Sibel hanimi tanidikesime her gittigi doktor ameliyat diyordu ve cok fazla kolunda agri ve uyusma vardi. Sibel hanimin uyguladigi igne ve agri kesicilerle esim ilk seansta netice aldi. Kesinlikle öneriyorum
vo...n
Uzun süredir devam eden ve son zamanlarda şiddetlenen omuz ağrım için Sibel Hanım'a başvurdum. Tedavi sürecimin çok olumlu geçtiğini söyleyebilirim. İletişiminin kuvvetli olması ve detaylara önem vermesi çok değerli. Tedavi için kısa vadede çözüm üretip, uzun vadede dikkat edilmesi gereken noktalara geniş ve profesyonel bir bakış açısı ile yaklaştığını belirtmek isterim.
Sibel Kibar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Kibar, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Sibel Kibar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Kuru İğneleme, Artritte Steroid Tedavisi, Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens)), Biyoelektrik Tedavisi, Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, PRP, Ortopedik Rehabilitasyon.
Sibel Kibar adresi nerede?Sibel Kibar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan mah 1394. Sok No: 16 daire: 12 kat :6 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Kibar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Kibar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Kibar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Kibar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sibel Kibar hangi dilleri konuşuyor?Sibel Kibar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Kibar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Kibar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Kibar hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Sibel Kibar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sibel Kibar hangi sigortaları kabul ediyor?Sibel Kibar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları