Eğitim Geçmişi:
Maltepe Üniversitesinde düzenlenen TOÇEV 1.Uluslararası Ergenlik Kongresi’ne katılıp sertifikayı almaya hak kazandım. Zirve Psikoloji İstanbul programı kapsamında Bilişsel Davranışçı Terapiler, Biz Olmanın Kusursuz Yolculuğu, Psikolojik Sağlığa Metakognitif Bakış, Cinsel İstismar. Madde Bağımlılığı Terapisi ve Aile Üyelerine Etkileri ve Başa Çıkma Yolları, Stres ve Kaygını Nasıl Yönetirsin ? Konularını dinleyerek başarı sertifikalarını almaya hak kazandım.Terapilerimi BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) yöntemiyle gerçekleştirmekteyim. Çocuk Resim Analizi, Çocuklarda Etkili İletişim-Pozitif Disiplin, Çocuk Değerlendirme Testleri, Özgül Öğrenme Güçlüğü Eğitimlerini alıp halen eğitimlerimi almaya devam etmekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sibel Kınay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sibel Kınay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Kınay, Psikoloji. Size Sibel Kınay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Sibel Kınay adresi nerede?Sibel Kınay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karşıyaka Mah. Hastane Cad. Sağlık İş Merkezi Z/1 No:20 Bitlis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Kınay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Kınay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Kınay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Kınay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sibel Kınay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Kınay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Kınay ile iletişime geçmenizi öneririz.