ha...r
Değerli doktorum,bana yaşadığım dünyayı güzellikleriyle görmemi sağladığınız için teşekkür ederim.İyi Bayramlar.EMEKLİ ÖĞRETMEN HATİCE ÇKIR
Sibel Malazgirt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Malazgirt, Göz Hastalıkları.
Sibel Malazgirt adresi nerede?Sibel Malazgirt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hançerli Mahallesi F. Sultan Mehmet Caddesi No:155 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Malazgirt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Malazgirt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Malazgirt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Malazgirt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Malazgirt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Malazgirt hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sibel Malazgirt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Göz Doktorları