Eskişehir
Doktor Muayenehanesi
se...ü
Menisküs yirtigi nedeniyle gittim.Kendisi mukemmel iletisimi olan ve tum sorularima yanit alabildigim bir hekim.Muayeneye girdigimde nasilsiniz diye sormasi bile samimi.isini severek yapan hekimlerimizden birisi.
d.....
Omuzum sakatlandı , belimde omurlar arası taşma mevcuttu belim için kontrole omuzum için tedaviye gittim belime baktı mr istedi detaylı da muayene etti
Hocam omuzuma da bakacaktınız dediğim de onun için de başka gün gel dedi ya da gelme sen ortopediye git dedi çıktım :)
a....p
Yıllardır sırt ağrılarımdan dolayı fizik tedavilerle uğraşıyorum. Maalesef şiddetle devam eden ağrılarıma Sibel Varol hocam herşeyden önce samimiyeti sıcak kanlılığı ve hastalığıma olan ilgisi ile ilaç gibi geldi. Geç kaldığım bir zaman diliminde sizi beklerim demesi bile şu zamanda mumla aranacak bir hizmet. Öneri üzerine geldim, başka bir doktora da gitmem artık.
Sibel Hanım alanında oldukça uzman, hastayı dinleyen, sorulara net cevap verebilen, samimi bir doktordur. Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecimi yakından takip ederek, çok yardımları oldu. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Sibel Özdinç Varol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Özdinç Varol, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Sibel Özdinç Varol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sibel Özdinç Varol adresi nerede?Sibel Özdinç Varol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Özdinç Varol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Özdinç Varol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Özdinç Varol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Özdinç Varol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Özdinç Varol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Özdinç Varol hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sibel Özdinç Varol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları