Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar
Sibel hanımın şikayetlerimi en ince ayrıntısına kadar dinlemesi ve istediği ayrıntılı tahliller sayesinde hastalığım daha fazla ilerlemeden tanısı kondu ve tedaviye başlandı. Gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir doktor kendisi. İlgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.
ben memnun kalmadım yeterince muayene edilmedim. uzun süreli boğaz ağrım vardı boğazıma bakılmadı, sırtım dinlenmedi. (zeynep kamil hastanesi)
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ö.....
Bugün babamın daha 10 gün önce verdiği kan tahlilleri sonucu ve ilaçlarının kullanımının düzenlenmesi için sibel hocaya tekrar geldik,herzaman olduğu gibi ilgi ve alakası en üst düzeydeydi kan tahlillerine baktıktan sonra kanda eksik olan değerler için gerekli ilaçları yazdı biz çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim.
s....t
Sibel hanımın yaklaşık 10 yıldır hastasıyım. hangi hastaneye gitse takip ediyorum. Haşimato troidim için sağlığıma kavuşturdu ve her yıl düzenli kontrollerimi sağlıyor. Sempatik ve özverili bir doktor. kendisini tanıdığım için çok şanslıyım.
2019 yılından beri Sibel hanımın hastasıyım.Ön Erken teşhis olarak Haşimato hastasıydım.Sibel hanım gerekli tahlilleri yaparak ilaca tedavisine başladı.Kendisi oldukça ilgili.En ufak bir şikayetiniz de bile oldukça detaylı incelemeler yapıyor.Sizi dinlediğini biliyorsunuz ve gönül rahatlığı ile tedavinize başlayabiliyorsunuz.
ay...ü
Ben Sibel hn 2018 yılında gittim sağolsun bütün tahliller yapıldı tiroid rahatsızlığımı öğrendim ve halen onun hastasıyım kendisi ilgili çok güzel detaylı herşeyi istiyor kendisine çok teşekkür ediyorum.
su...z
Hamileliğimde troid değerlerimin yükseldiğini aile hekiminde öğrendim.Daha oncesindede bir çok kez dahiliyeye gittim.Sibel hanım kadar iyi bir hekimle karşılaşmadım.Samimiyetide yüksek biri.Hastalarina tepeden bakan bir doktor değil.Guzelce ilgilendi açıklamalarını yaptı.Troid ilacına geç olmadan başlamam gerektiğini söyledi ve hamile olduğum için beni endokrine yonlendirdi.Ben troidden iyi anlıyorum ama hamile olduğum için riske atmak istemedi.Kendisine teşekkür ediyorum.Bol sağlık ve başarılar diliyorum.İyiki tanıdım.
se...
Merhabalar,
Sibel hn a gidene kadar istanbulda gitmediğim doktor kalmadı... Sizlerdede olduğu gibi benim rahatsızlığımıda teşhis eden kişi tabiki Sibel hn oldu. Keşke en başından onu bulsaydım teşhisin yanında 12kilo da almamış olurdum... Sizi çok seviyorum ve saygı duyuyorum...
Herşey için çok teşekkür ederim
Sibel Özkan Yirmibeşçik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Özkan Yirmibeşçik, İç Hastalıkları.
Sibel Özkan Yirmibeşçik adresi nerede?Sibel Özkan Yirmibeşçik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Özkan Yirmibeşçik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Özkan Yirmibeşçik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Özkan Yirmibeşçik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Özkan Yirmibeşçik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Özkan Yirmibeşçik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Özkan Yirmibeşçik hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sibel Özkan Yirmibeşçik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları