Reşat Bey Mahallesi 167. Sokak No:126, Akhisar
Merhaba,
Sibel hanımla ilgili tecrübemi size anlatmak isterim.
Sivilce problemimden ötürü kendisini ziyaret ettim.Sivilceli bölgeyle ilgilenmeden ilaç yazdı.Biraz daha ilgili olamasını isterdim.tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...u
Ben 3 kez muayene için gittim.Şöyle uzaktan bi bakıp melhem yazdı. ve hiç bir hatalığımla ilgili bir şekilde iyileşme olmadı. Altarnatif bir doktor aramak için bu siteye girdim.Bu doktora gidecekler için tavsiyem başka doktorada gidin.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sibel Semerci Küçüktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Semerci Küçüktaş, Dermatoloji.
Sibel Semerci Küçüktaş adresi nerede?Sibel Semerci Küçüktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşat Bey Mahallesi 167. Sokak No:126 Akhisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Semerci Küçüktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Semerci Küçüktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sibel Semerci Küçüktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Semerci Küçüktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Semerci Küçüktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Semerci Küçüktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sibel Semerci Küçüktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.