Küçük Bakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi Katip Ahmet Sokak Nazmi Bey Apt. No:6 Kat:1 Daire: 4, İstanbul
Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Sibel Spinu Muayenehanesi
2000 yılından itibaren çeşitli Özel Hastanelerde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi sorumlusu olarak çalıştı.
Kasım 2009 da Özel Muayenehanesini açtı.
2003-2006 tarihleri arasında Vithoulkas Uluslararası Homeopati Akademisinin Klasik Homeopati eğitimini tamamladı. Nisan 2006- Eylül 2009 tarihleri arasında İzmir'de bulunan Klasik Homeopati Derneğinin Dr. Gerhard Bleul tarafından verilen Homeopati kursunu tamamladı. Bu eğitimlerin yanı sıra Homeopati bilgisini derinleştirmek adına Workshop , seminer ve yaz okullarına katıldı.
8.3.2017 tarihinde TC Sağlık Bakanlığı Klasik Homeopati Sertifika Denklik Belgesini almaya hak kazandı.
Halen kendi muayenehanesinde Klasik Tıp, Homeopati ve Enerjetik tıp yöntemlerini kullanarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Yaklaşık 1,5 senedir, Sibel Hoca'dan oğlumuz için Homeopatik tedavi alıyoruz. Oğlumuz eskisine nazaran çok daha az hasta oluyor. Hasta olduğunda ise Homeopati ile kimyasal ilaçlara gerek kalmadan iyileşiyor. Doktorumuz, çocuklarla iletişimi güzel ve mesleğini sevgiyle yapan bir insan. Kendisiyle ve homeopati ile tanıştığımız için şanslı hissediyoruz.
tu...a
Benim migren şikayetim vardı. O nedenle Sibel hanıma muayene oldum. ilk muayeneden sonra ağrı ve migren ataklarım azaldı. Migren olmadan yaşamaya başladım. Yaklaşık 3 haftadan beri migrenin yok. Tedavim devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada küçük oğlum da Sibel hanımın hastası. Kısacası biz ailecek gidiyoruz. Eşimin 86 yaşında annesi var. Onu da götürmek istiyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.
p.....
İlk defa büyük oğlumun öksürük şikayeti konusunda diğer tedavi yöntemlerinden çözüm bulamayınca Sibel Hanımla tanıştım. Homeopati konusunda tereddütlerim vardı ancak sevgili doktorumuz o günden beri bizlere gereksiz ilaç kullanımı olmadan etkin tedavi uygulamaktadır. Tedavi sürecinin etkinliği nedeniyle ben ve allerjisi bulunan küçük oğlum da Sibel hanımın tedavi yöntemini tercih etmekte ve başarılı bulmaktayız. Şehirdışından bile acil durumlarda rahatlıkla görüşlerine başvurabildiğimiz doktorumuza emekleri için teşekkür ederiz.
Doktorumuzdan çok memnunum.Çok iyi ilgileniyor.Üç tane çocuğum var.3 çocuğumun da doktoru kendisi.İlk çocuğumda çocuk alerjisi ve egzama için gittim.Memnun kalınca diğer çocuklarımın da rutin kontrolleri için götürdüm.İletişimi çok iyi ve çok ilgili.Çok memnunum, güler yüzlü bir doktor.
Sibel Hanım bizim 17 yıllık doktorumuz.Hem kendim gittiğim hem de bütün hastalara önerdiğim ve memnun kaldığım bir doktor.Her türlü sorunumuzu çözüyor.Güler yüzlü, tatlı dilli ve yetenekli olduğunu düşünüyorum.Yeteneği ile çözdü.
d.....
Sibel Hanım ile kızımın geniz eti problemi olduğu zaman tanıştık, ameliyata girebilecek durumu vardı.Kendisinin vermiş olduğu kontroller ile birlikte o dönemi rahatlıkla geçirdi.Genel bağışıklık ve sağlık durumunda iyileşme olduğunu fark ettiğimden beri bu zamana kadar doktorumuz olmaya devam ediyor.İlaçları da azalttı.
Bence iyi bir doktor.Alternatif veren birisi, gayet keyifliydi.Onunla sorunlarımızı paylaştık. Kızım 7 aylık iken cildinde kuruma vardı, bu sebeple gitti.Tedavisini aldık, daha sonra da rutin kontroller için devam ettik.Bazen soğuk algınlığı, öksürük için de kendisine gittik.
dk...b
İlk 8 aylık kızımı götürdüm alerji problemine homeopatik tedavi için, çok memnun kaldığım ve kendisi pediatrist de oldugu için 5 yaşındaki kızımın da rutin kontrollerini yapmasına karar verdik. Çocuklara pamuk gibi sevecen davranıyor çok şeker bir doktor. İnce detaylı muayene yapıyor, bir çok soru sorarak çocuğu iyice tanımaya çalışıyor, işinde özenli ve titiz.
ne...s
En ince detayına kadar inceleyip güzel yönlendirmeleri çözüm odaklı olması ve güler yüzlü samimi davranmasindan dolayı kendisine teşekkür ederiz
ca...g
3 cocugum, esim ve ben ailecek Sibel Hanim'a gidiyoruz. Durumumuza en uygun homeopatik yaklasimi yapiyor, en ince detayina kadar sorguluyor. Verdigi remedyler hep basarili bir sekilde sonuc buldu bizim hastaliklarimizda. Guler yuzlu ve ilgili. Cocuklar cok mutlu gidiyorlar muayeneye. Telefonla da istedigim zaman ulasabiliyorum. Antibiyotiksiz ve ates dusurucu suruplar olmadan Homeopathy ile cocuklarimi hastaliklardan iyilestirebildigi icin cok memnunum kendisinden.
Sibel Spinu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Spinu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Sibel Spinu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Yenidoğan Işitme Taraması, Fototerapi, Apgar Skoru, Randevu.
Sibel Spinu adresi nerede?Sibel Spinu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçük Bakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi Katip Ahmet Sokak Nazmi Bey Apt. No:6 Kat:1 Daire: 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Spinu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Spinu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Spinu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Spinu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sibel Spinu hangi dilleri konuşuyor?Sibel Spinu ile İngilizce, Fransızca, Rumence dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Spinu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Spinu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sibel Spinu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sibel Spinu hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sibel Spinu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sibel Spinu hangi sigortaları kabul ediyor?Sibel Spinu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla