Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Sezeryan Doğum
Tüp Bebek
İnfertilite ve Tüp Bebek
b....
Hamileliğimin 5.ayında başladım.İlk randevularım çok güzel geçtiği için kendisiyle sürece devam ettim.Ama ilerleyen zamanlarda kan tahlili sonucu çok düşük değerlerime klasik vitamin takviyesi dışında ek bir müdehalede bulunulmadı.Kendim araştırıp ek takviye rica ettim çünkü çok iştahsız ve hiç olmadığım kadar halsiz bir süreçten geçiyordum.Buna ek olarak bakılmayan b12 değerimin sınırın çok altında olduğunu yine kendim test vererek öğrendim.Doğumum bayrama denk geliyodu ve bayramda istanbulda olacağını söylemişti Sibel Hanım. Bayram öncesi son kontrolümde doğal doğum beklediğimin bilinmesine rağmen bayramdan önce alsak mı diye bir soru yönlendirdi, bayramda istanbulda olmayacağını bu şekilde öğrendim.Hasta takibi konusunda anlatmış olduğum örnekler sebebi ile pek memnun kalmadım.Belki de fazla yoğun olduğu bir dönemine denk geldim.Bunların yanında yoğun bir dr olmasına rağmen randevularıma hep zamanında girdim.
s....e
Riskli gebelik takibinin yapılabilmesi için kendisinden randevu aldım. Muayene sırasında daha önce dört gebelik öyküm olması ve bunların üçünün düşükle sonuçlanması sebebiyle durumumun kritiklik seviyesini kendisiyle paylaştım. Gerçekleşen düşükler sebebiyle herhangi bir tedavi sürecinin olup olmadığını ve kanda pıhtılaşma testlerinin yapılıp yapılmadığını sordu. Bunun için kontrol amaçlı olarak hemotoloğa yönlendirdi.
Bilgilendirme açısından faydalı oldu ancak kendisinin yaklaşım tarzından memnun kalmadım.
ay...
İlk gebeliğimde tavsiye üzerine gittiğim doktorum ve çok sevdim. Soru sormama gerek kalmadan açıklama yapıp kafamda soru işareti hiç bırakmadı 2. Gebeliğimde tabiki yine tercihim Sibel hanım.
İşinde gerçekten çok iyi tecrübeli, ilgili ve her zaman her saatte ulaşabildim.
Kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Şuan farklı bir hastanede olsada Sibel hanım nereye biz oraya
es...
Doğumumu ve 9 ay boyunca hamilelik takibim yaptı kendisinden çok memnunum Allah razı olsun gece yarısı, sabahın körü farketmez istediğiniz saatte kendisine ulaşabiliyorsunuz doğumum çok güzel geçti kendisini çok seviyorum iyiki siz Sibel hanım!
va...
Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. 10 gün önce sezeryan yaptım, şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum. Hem ben hem oğluşum sağlıklıyiz, sayenizde! Ellerinizde sağlık!
d.....
İlk doğumumu sibel hanımda gerçeklestirdim gerçekten çok ilgili güler yüzlü istediginiz zaman telefonla ulaşabiliyorsunuz aklınıza birşey takıldığında arayıp veya yazarak iletişim kurabiliyorsunuz. Ben kendisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Uzun zamandır Sibel Hanım'ın hastasıyım.Çok memnunum.Bir çok doktora gittim fakat içime sinmediği için Sibel Hanım'da karar kıldım.İlk gittiğimde miyom vardı.Ve çocuğum yoktu.Sibel Hanım doğru teşhis koyduğu için emin oldum ve güvendim. Devam ettim kendileriyle.Çocuğum oldu kendileri sayesinde doğumdan sonra miyom ameliyatı oldum.Memun kaldım ve yıllardır devam ediyorum Sibel Hanım ile.Başarılı bir doktor olduğundan,güler yüzlü olduğundan ve hastasına karşı en ince ayrıntısına kadar bilgi veren takip eden bir doktor.
f.....
Hem hastalarına karşı hemde tecrübelerine dayarak gerçekten mükemmel bir doktor.15 yıldır hastasıyım.Doktorumu değiştirmeyi asla düşümedim.Bir çok yakınıma da tavsiye ettim.Samimiyeti ve hastalarına karşı olan yaklaşımı çok sıcak.Yanlarında kendimi çok rahat hissediyorum.2 çocuğumda doğumumu kendileriyle gerçekleştirdik.Bu durumda çok memnun oldum.Bunun dışında mantar olsun veya bir kadının başına gelebilecek olan rahatsızlıklardan gittim ve çok memnun kaldım.Tek kelimeyle mükemmel bir doktor Sibel Hanım.Sadece hastaneye gitmek için değil telefon ile de aradığımızda bilgi alabiliyorum en önemliside bu ne yapmamız gerektiğini telefonlada halledilebilinecek konularda yardımcı oluyor.
Tavsiye üzerine gittim.Doğum için tercih ettim.Çok ilgili ve alakalı Sibel Hanım.Aynı zamanda güler yüzlü.Her zaman her dakika ihtiyaç duyduğumda ulaşabiliyorum.Çok memnun kaldım ben.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
3 çocuğumu da doğumu yaptıran doktorum Sibel Hanım idi. Çok ilgili ve işinde başarılı bir hekim.Bu alanda tercih ettiğim tek doktorum. Herkese tavsiye ederim
Sibel Zorbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Zorbaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sibel Zorbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Sibel Zorbaş adresi nerede?Sibel Zorbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Zorbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Zorbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Zorbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Zorbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sibel Zorbaş hangi dilleri konuşuyor?Sibel Zorbaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Zorbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Zorbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Zorbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Sibel Zorbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sibel Zorbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Sibel Zorbaş, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Sibel Zorbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları