Lisans eğitimimi 2017 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden Onur Öğrencisi olarak tamamladım. Lisans eğitimi stajlarımı Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve çeşitli psikolojik danışmanlıklarında tamamladım. Ardından uzmanlığımı 2020 yılında İstanbul Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji programını bitirerek aldım. Yüksek Lisans çalışmalarımı Yaygın Kaygı Bozukluğunda Bilişsel Davranışçı Terapiler üzerine tamamladım. İlgili olduğum alanlar üzerine Prof. Dr. M Hakan Türkçapardan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi aldım. Yüksek lisans eğitimimle beraber meslek hayatıma İstanbul da psikolojik danışmanlık merkezlerinde online ve yüz yüze danışan görerek başladım. Ardından Bolu Göynük Aksa Enerji Kurumu’nda 2 yıl işyeri psikoloğu olarak, personele gerekli test ve görüşmeler yaparak çalışmalarımı yürüttüm.
Şimdilerde ise yıllardır hayalini kurduğum kendi işyerimde aktif olarak danışan görmekteyim.
Çalıştığım Alanlar
MMPI Çok Yönlü Kişilik Envanteri – Psikoloji Akademisi
T.C Maltepe Üniversitesi ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ Eğitimi
Temel Psikofarmakoloji Eğitimi - İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü
Pedagojik Formasyon Sertifika Programı - Maltepe Üniversitesi
İşaret Dili Eğitimi- (120 saat)
İşaret Dili Tercümanlık ve Eğitimcilik Sertifikası (200 saat)
Diksiyon Eğitimi ‘Cem Öğretir
Etkili İletişim Becerileri Eğitimi ‘Cem Öğretir
Beden Dili Eğitimi ‘Cem Öğretir
Kişilik Analizi ‘Akademi Dünya’
Öğrenme Güçlüğü ‘Akademi Dünya’
Çocuk Resimlerini Uygulama ve Analiz Etme Eğitimi
Psikolojik Testler Uygulayıcı Eğitimi
Nöropsikolojik Testler Temel Eğitimi
Yetişkin Testleri Uygulayıcı Sertifika Programı- Bilişsel Davranışçı Terapistler Derneği
Psikiyatride Kullanılan Ölçek ve Kısa Testler
Beier Cümle Tamamlama Testi
SCL 90-R Ruhsal Belirti Tarama Testi
KSE Kısa Semptom Envanteri
Beck Anksiyete ve Beck Depresyon Testi
PANSS Pozitif ve Negatif Belirtiler Ölçeği
Yetişkin Zeka Değerlendirme ve Kognitif Tarama Testleri
Kent EGY ve Porteus Labirentleri Testleri ile Erişkin Zeka Geriliğini Saptama ve Skorlama
Standardize Mini Mental Test ve ACE-R Addenbrooke’s Kognitif Tarama Envanteri ile Alzheimer, Demans Taraması Yapma

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +2 daha fazla

Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık
Paşaköy Mah. D-100 Karayolu Cadde Rezidans 14 A Blok No:10/37, Bolu

T
Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Kaygı bozukluğu sebebiyle müracat ettim görüşmeler sonrasında ciddi şekilde yol kat ettim henüz 3.seansta olmamıza rağmen

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Diğer

Sosyal fobi için müracat ettim şuanda 7.seanstayız çok verimli geçiyor seansların geri dönüşü mükemmel

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Sibel hanımın karsısında kendimi çok iyi hissettim korkularımla yüzleşmeme yardımcı oldu

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Sibel hanımla arkadaş tavsiyesi ile tanıştım . Panik atak yüzünden hayatıma devam edemiyordum . Kendisinden aldığım ilk seanstan bu yana olumlu etkisi devam etmekte ve panik ayağımı yendim . Hayatımı kolaylaştırdı . Yardıma ihtiyacı olduğunu düşünen ve psikoterapiye başlamak isteyen insanlara kesinlikle kendisini tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Sınav kaygısını ve KPSS sürecimde yaşadığım yoğun kaygılar üzerine kendisine başvurmuştum. hem sınav sürecimi yönetmekte hemde meslek kariyer planlamasında kendilerinin bilgileriyle önümü aydınlatmış oldu diyebilirim. Kendinden emin olmayan , güvensiz bir bireyken şimdilerde daha özgüvenli ve iyi hissediyorum.

Y
Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Sibelcan Hanım’a OKB, Anksiyete şikayetimle başvurmuştum. Kendisi ilk seanstan içtenliği ve güleryüzüyle beni motive etmişti. Danışanını can kulağıyla dinlediğini hemen hissediyorsunuz. İlk seanslardan sonra son zamanlardaki kendimdeki değişime ben bile inanamıyorum. Daha yolum var ama en azından artık bir şeyleri çözümleyebildiğimi hissediyorum kullandığı teknik ve çözüm yollarıyla.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Çok ilgili anlayışlı bütün sorunları tek tek çözdük sayesinde

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Depresyon ve aksiyete üzerine başvuru yapmıştım henüz 4.seansımız ama şimdiden bişeylerin değiştiğinin farkındayım seanslarımız çok verimli geçiyor

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Randevu

Sibelcan hanımın yoğun ilgisi, görüşmelerimizde ki hassasiyeti, görüştüğümüz konulara yaklaşımı ve yönlendirmeleriyle hayatımda çok güzel gelişmeler yaşandı. Randevularımda her zaman ben gitmeden hazır bulunması ve profesyonel yaklaşımı içinde ayrı bir memnuniyet duyuyorum

T
Konum: Uzm. Kl. Psk. Sibelcan Akkaya Karardı Psikoloji ve Danışmanlık Diğer

Sibelcan Hanım’a Dikkat Eksikliği ve Panik Bozukluk sebebiyle başvurdum. Ortalama 20 seans kendisiyle görüşme yaptık. Yaklaşımı ve bildikleriyle problemlerimin çoğunu halledebildim. Kendisinden çok memnun kaldım.