es...a
Türkiye hastanesinde doktorlarından yana çok kararsız kalıp buradaki yorumları okuyarak Ayşe hocadan randevu almıştım.İlk gebeliğim miyom ve kistim olduğu için tüm riskleri detaylı anlatarak belirtti.İnanılmaz yanında rahat hissedeceğiniz bir doktor Eşimde ben de detaylı ve kibar anlatımından çok memnunuz işini severek yaptığı o kadar belli ki her seferinde mutlu ayrılıyoruz.
n....a
Şifa Ayşe Hanımla check up için gittiğim hastanede yaptırdığım rutin kontroller sayesinde tanıştım. İlk defa muayene olacağım için biraz tedirgindim ancak o kadar şefkatli ve sakin bir tavrı var ki eğer kaygılı bir hastaysanız çok iyi geliyor. Ayrıca detaylı açıklamaları ve verdiği bilgilerle kişiye güven veriyor. Gebelik düşünmeye başladıktan sonra da kendisiyle tekrar iletişime geçtik ve yine çok güzel bir şekilde aydınlattı bizi. Umarım hamilelik ve doğum sürecini de birlikte yürütebiliriz
se...n
Hamileliğimin 37. Haftasında doktorumun gitmesi ve takibi bırakması üzerine baska bir doktora gittiğimde bebeğimle ilgili gelişim geriliği sorunu gibi bir problem yaşandığını öğrendim ve çok zor bir süreç yaşadım. Bir tavsiye üzerine doktorum Ayşe Hanıma muayene oldum. Kendisi beni çok rahatlattı ve bu durumun olmadığını her şeyin yolunda olduğunu, empati yaparak uzunca anlattı. Doğumdan sonraki süreçte de sezeryan doğum yapmama rağmen 3. Günde önceki gibi hayatıma devam ettim ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Kendisi benim şansımdır. İyi ki yollarımız kesişti.
g.....
Düşük riskiyle kendisşne gittim hastası olmadığım halde aşırı ilgiliydi ve onun sayesinde oğlumu kucağıma aldım mükemmel bir doktor rabbim razı olsun ondan ismi güzel örnek kadıb.
a....a
Şifa hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim.İlk hamileliğimdi ve haliyle tedirgin ve tecrübesizdim.Şifa hanım o kadar nazik, güleryüzlü ve tatlı ki, her sorunuzda size açıklıyor ve sizi rahatlatıyor.İlk doğumumda normal doğum planlıyorduk ve oldu.Cumartesi akşamdı, Şifa hanımı aradılar ve geldi o saatte.Oyüzden tamamen güvenebileceğiniz bir doktor.İkinci doğumumda yine Şifa hanıma gittim.Doğumumu da yine Özel Çapa Hastanesinde yaptım.Hastanenin çok bir iyi hizmeti yok ama önemli olan doktor bence.Şifa hanım için hastanenin olumsuz taraflarını da görmezden gelebiliyorsunuz.Kendisine çok teşekkürler...
k.....
Ayşe hanım sayesinde çok rahat bir dogum yaptım,kendisi son derece profesyonel bir hekim.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ne...t
Ayşe hanıma bugün tavsiye üzerine gittim. Daha önce doğum yapmadım ve tedirginliklerim vardı. Kendisi o kadar anlayışlı güleryüzlü ve tatlı bir bayan kı ne desem yetersiz kalacak. Hem rahatladım onun nazik davranışı ve güleryüzü sayesinde hem de ilk muayene gerginliğini de attım üstümden. Doğum icin doktora güvenmek önemli bence. Ayşe hanımı gördüğünüz gibi o hissiyatı alabiliyorsunuz. Capa ozel hastanesi icin büyük bir deger.. ve değeri bilinmeli bence ☺️
g.....
Şifa hanım gibi bir doktor tanımıyorum ilk gebelegim onun sayesinde oldu dogumumu da kendisi bizzat yaptı 2 yıl önce, şimdi yine hamileyim yine kendisine gittim bu kadar tatlı iyi niyetli ve yardımsever bir doktor ve insan. Herşeyi en ince detayına kadar hiç sıkılmadan anlatır ve seni rahatlatır seni seviyoruz sevgili şifa hocam
ek...k
2015 yılında tanıştım şifa hanımla okadar tatlı Güler yüzlü bir doktor cok pozitif rahatlatıcı suan yine hamileyim ve tekrardan onunla devam ediyorum cok memnunum cok seviyorum bence doktor hasta ilişkisi cok önemli şiddetle tavsiye ediyorum kendisini
de...a
Şifa hanım gerçekten çok iyi bir doktor. Endişelerimi korkularımı onun sayesinde yendim. Dişimi bil çektirmeyen ben çok rahat ve hissetmeden epidural sezeryan oldum. Ona müteşekkirim ve canı gönülden tavsiye ederim
Şifa Ayşe Savaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şifa Ayşe Savaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Şifa Ayşe Savaş adresi nerede?Şifa Ayşe Savaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şifa Ayşe Savaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şifa Ayşe Savaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şifa Ayşe Savaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şifa Ayşe Savaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şifa Ayşe Savaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şifa Ayşe Savaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Şifa Ayşe Savaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları