Bireylerin ruhsal sağlığını güçlendirmeyi ve yaşamlarındaki zorluklarla başa çıkmalarına rehberlik etmeyi hedefliyorum. Profesyonel kariyerimde edindiğim deneyimlerle birlikte, hem akademik başarılarım hem de sahadaki aktif çalışmalarımla danışanlarıma en etkili şekilde destek sağlıyorum. Güncel olarak Konya Moral Psikoloji'de hizmet veriyorum. Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimime (Konya Gıda Tarım Üniversitesi) devam ederken, hem online hem de yüz yüze hizmet sunmaktayım.
Nasıl Yardımcı Olabilirim?
Aldığım eğitimler ve edindiğim deneyimler ışığında danışanlarımın ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyorum. Kendinizi daha iyi anlamak, duygusal iyileşmenizi desteklemek ve hayatın zorluklarına karşı güçlenmek istiyorsanız, birlikte çalışarak bu süreçte yanınızda olabilirim.
Melikşah mah Melikşah Cd. 29/6,, Konya
Konya Moral Psikoloji
Melikşah mah Melikşah Cd. 29/6,, Konya
Konya Moral Psikoloji
f...
Sıla hanıma 3 yaşındaki oğlumu götürdüm. Bez bırakma döneminde 1 haftada başarılı olduk. 2. haftanın sonunda tekrar başa döndük ve tuvaletini altına yapmaya başladı, bez de bağlatmadı. Bu dönemimizde Sıla hanımla oyun terapisi gördük ve tuvalet alışkanlığını tekrar kazandık. Sıla hanım bize bu dönemde çok destek oldu.
m...
Sıla Hanım'a anksiyete sebebiyle terapiye gittim ve çok memnun kaldım. Daha öncesinde fark edemediğim pek çok şeyi fark etmeme yardımcı oldu ve bu farkındalıklar bile hayatımın düzene girmesine çokça etki etti. İyi ki Sıla Hanım'a terapi için gelmişim.
h...
Sıla Hocam'la bir arkadaş ortamında verilen tavsiye üzerine tanıştım. Sevgilimden ayrıldıktan sonra kendimi boşlukta hissettiğim bir süreçteydim. Bazı problemlerim de üst üste gelmişti. İlk seanslarımda çok zorlandım, tıkandım, açılamadım ama sonra içimdeki tıkanıklık, baskı ve sıkıntı zamanla azaldı, gittikçe daha çok hafiflemeye başladım. Şimdi kendimi çok daha rahatlamış hissediyorum. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. İyi ki Sıla Hocam'la tanışmışız, kendisi çok değerli bir insan ve onu çok seviyorum.
g...
Sıla Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Duygu karmaşası sebebiyle başvurdum. İlk seanstan itibaren kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim. Kendileri iletişimi kuvvetli, danışanının derdini ihtiyaçlarını anında anlayabilen, danışanlarına en kısa sürede en güzel yolları gösterebilen adeta etrafına ışık saçabilen harika bir psikolog.
ş...
Sıla Hanımla ikinci çocuğumu doğurduktan sonra görüşmeye başladım. İlk doğumumda hiç yaşamadığım stresleri ikinci doğumumda yaşamaya başlamıştım. Geceleri hiç uyuyamıyordum. Eşim, ailem ve arkadaşlarım destek olmaya çalışsalar da bir türlü iyi hissedemiyordum. Özellikle bir anne olarak sahip olduğum sorumluluklar işkence gibi gelmeye başlamıştı. Hiçbir şey yapamıyordum ve çok mutsuzdum. Sıla Hanım bu süreçte karanlık bulutları dağıtmama yardımcı oldu. Sanki hayata yeniden doğmuş gibi hissettirdi, kendime olan güvenim çok arttı. Artık çocuklarımla ve eşimle kendimi çok daha mutlu ve huzurlu hissediyorum. Doğum sürecinde ve sonrasında yaşadıkları bir anne için çok yıpratıcı ve yorucu olabiliyor. O sebeple özellikle bu dönemde benim gibi zorluk çeken tüm annelere ve anne adaylarına bu süreçte Sıla Hanımla birlikte çalışmayı canı gönülden tavsiye ederim. Sıla Hanım'ın da dediği gibi hayatta bazen en büyük engel hiçbir şeyin değişmeyeceğine olan inancımız olabiliyor. Ben değiştim ve başardım.
s....g
Sıla hanım işini severek yapan, güleryüzlü, alanında uzman bir psikolog. Kızımın okuluyla ilgili problemleri nedeniyle başvurmuştuk. Oyun terapisi ile sorunun asıl nedeninin teşhisini koyup sorunun çözümü için ona göre bir yol haritası çiziyor. Gün sonunda oyun terapisi ile ilgili geri bildirim veriyor. Ayrıca aile görüşmeleri de yaptık. Seanslarda altta yatan başka problemleri de görmüş olduk. Bize de bir nevi ebeveyn eğitimi gibi oldu. Her seansta ilerleme sağlayarak devam ettik. Çözüme kavuştu çok şükür. Kesinlikle tavsiye ederiz
h....g
Çocuğum için geliyoruz.İhtiyaç halimde seans dışında da bize her zaman yardımcı oluyor Sıla hanım.Kızım severek geliyor.Başvurduğumuz sorunu da şuna çözüme ulaştırdık.
g.....
Benin için hızlı ve farkındalık kazandıran olumlu ve verimli bir süreçti. Sıla Hanım'ı sadece bir terapist olarak da değil dışardan da ılımlı bir kişi olduğunu düşünüyorum. Dikkatli ve özenliydi. Aldığı notlarla ilgili geri dönüşleri vardı. Gerektiği yerde gerektiği müdahaleyi yaparak kurtarıcı oldu.
d...
Sila Arslan ile bir tanıdığım aracılığıyla tanıştım. Kendisine sosyal anksiyetemi kontrol altına alabilmek amacıyla başvurdum. Seanslarımız bir süredir devam etmekte ve ilerleyişinden çok memnunum. Sosyal etkileşime gireceğim zamanlarda artık eskisi kadar stresli hissetmiyorum ve seanslarımızın ilerlemesiyle beraber özgüvenimin de arttığını hissediyorum. Sila Hanım kesinlikle alanında yetkin, sizi anlayan ve samimi birisi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
r.....
6-7 aydır Sıla Hanımdan seanslar alıyorum her seansta şaşıyorum kendimle ilgili bir çok yeni şeyler keşfettim ve müthiş bir aydınlanma yaşıyorum halen her seansta, Sıla hanım çok profesyonel bir psikologdur. Bilgi biriki yenilikçiliği kendini sürekli geliştirmesinide söylemeden geçemeyeceğim.Seanslardan sonra hayatımda çok fazla değişiklik oldu olmayada devam ediyor çok memnum kaldım.
Sıla Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıla Arslan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Sıla Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Sıla Arslan adresi nerede?Sıla Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah mah Melikşah Cd. 29/6, Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıla Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sıla Arslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sıla Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sıla Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sıla Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıla Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sıla Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sıla Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sıla Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Sıla Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar