Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Gevhernesibe Mahallesi. İstasyon Caddesi. Sütsever Apt. A Blok. Kat:3 Daire:6 Kocasinan/Kayseri, Kayseri
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Terapi
Yetişkin Terapi
Ebeveyn Danışmanlığı
Aldığım Eğitimler;
EABCT Onaylı Bilişsel Davranışçı Terapi (Prof.Dr. Hakan TÜRKÇAPAR) (Halen)
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (Doç.Dr Itır Tarı CÖMERT)
EABCT Onaylı Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışsal Terapi (Prof. Dr. Hakan TÜRKÇAPAR - Doç. Dr. Vahdet GÖRMEZ) (Halen)
Terapötik Beceri ve Görüşme Teknikleri (Dr. Zeynep SET)
Oyun Terapisi (Klinik Psikolog Mehmet TEBER)
Çocuklarda Öfke Yönetimi (Klinik Psikolog Mehmet TEBER)
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Programı (Halen)
Çocuk Değerlendirme Testleri
WİSC-R Eğitimi
MMPI Eğitimi
Seminer ve Projeler;
2016 Türk Psikoloji Öğrecileri Çalışma Grubu Yaz Kongresi
2018 Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu Güz Kongresi
2018 TÜBİTAK 2209/A “Kadın Mağduru Suçlama Üzerinde Mağdurun Yüz Karekteristiklerinin Etkisi” (Proje Yürütücüsü)
Deneyimler;
Kayseri Şehir Hastanesi – Staj
Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi - Staj
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi - Tercih Danışmanlığı
r....e
Sıla hanıma panik atak için başvurdum,artık panik atak benim için bir sorun değil. Kendisinin olaylara bakış açısını ve düşüncelerini çok benimsedim iyi ki tanışmışız.
z....k
Sıla Hanım alanında uzman çok iyi bir psikolog. Terapiden sonra terapide konuşulanları hayatınıza entegre ederseniz siz fark etmeden davranışlarınız ve bakış açınız değişiyor.Değişim için özellikle bir çaba göstermeden etkili bir değişim gözlemliyorsunuz.Her şey akışta çok güzel ilerliyor.
k....ç
Sıla hanımla keşke daha önce tanışsaydım. Kendisini araştırarak buldum ve çalıştığı ekol olsun kişiliği olsun kendisini tanıdığım için çok mutluyum.Biz kendisiyle kaygı bozukluğum için çalıştık, kısa bir sürede çok yol aldım. Çok memnun kaldım.
ms...i
Hocamın olaylara yaklasimi mukemmel diyebilirim. İlk defa terapi alicak biriyseniz herseye mesafeli ve tedirgin yaklasiyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim. Birşey konusmadiginizi sandiginizda bile aslinda bircok seyi çözdüğünüzu fark ediyorsunuz. Bu farkindaligi olusturma ve cesitli problemleri cozmeniz size yasadiginizi hissettiriyor. Terapi yontemlerinin cesitliligi ve edinmis oldugu egtimlerden bahsetmiyorum bile. Sila hocamla mutis bi iletisimimiz ve danisan iliskimiz olustu. Onun karsisinda dunyanin en ozgur insani gibi hissediyorum. İyi ki varsiniz hocam.
e....b
Sıla hanımla kısa sürede çok güzel bir yol aldık. Kendisi ile kaygılarım üzerine çalıştık. işini çok severek yapan , güler yüzlü, işinin ehli bir psikolog. Hayatımda bir çok noktaya dokundu. Herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum.
kü...
Stresli, kaygılı olmama bağlı olarak somatik belirtiler yaşadığım için psikolojik destek almaya karar kıldım. İlk psikologum Sıla Hanım oldu. Kendisi çok samimi ve içten biri. İşini gerçekten severek ve hakkını vererek yapan biri. Zorlu ve yorucu bir süreçten geçerken kendimin, duygularımın ve düşüncelerimi farketmem ve bu süreci yönetebilmem konusunda yardımcı oldu. Farkındalık kazandıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Seanslarımız çok dolu dolu geçiyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Seanslarım hala devam ediyor ve her seans sonrası bir sonraki seansı iple çekiyorum.
di...k
Sıla hanıma panik atak için başvurmuştum ve çok memnun kaldım pozitif oluşu güler yüzü bile beni çok iyi hissettirmişti ve bendeki ufacık değişikliğin bile farkına varıyordu kendisinden çok memnun kaldığım kesin iyiki sıla hanımı tanıdım
e....r
Kendisiyle sürecimiz çok olumlu geçti. İlk seansımızdan itibaren içtenlikle ilgilendi. Çok güleryüzlü ve anlayışlı bir psikolog üstelik işinde de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki tanıdım sizi. Sizin sayenizde hayatım çok olumlu yönde değişti.
öy...a
Gerçekten varlığı hayatımı değiştiren bir insan. Sizi sizden daha çok düşünen, muazzam empati kurabilen biri kendileri. Karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız Sıla Hanım.
Sıla hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. İlk andan itibaren alanında oldukça yetkin ve uzman bir psikolog olduğunu belli etti. Birlikte birkaç ay görüşme gerçeklestirdik. Akabinde hayatıma kattığı ufak nüanslar ile hayata bakış açımı olumlu bir noktaya getirdi.
Sıla Bayram Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıla Bayram Koçak, Psikoloji. Size Sıla Bayram Koçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Ergen Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Bireysel Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Randevu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi.
Sıla Bayram Koçak adresi nerede?Sıla Bayram Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mahallesi. İstasyon Caddesi. Sütsever Apt. A Blok. Kat:3 Daire:6 Kocasinan/Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıla Bayram Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sıla Bayram Koçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sıla Bayram Koçak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sıla Bayram Koçak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sıla Bayram Koçak hangi dilleri konuşuyor?Sıla Bayram Koçak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sıla Bayram Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıla Bayram Koçak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sıla Bayram Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Sıla Bayram Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sıla Bayram Koçak hangi sigortaları kabul ediyor?Sıla Bayram Koçak, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Sıla Bayram Koçak ile iletişime geçmenizi öneririz.