Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
Konya Numune Hastanesi
Uzmanlık eğitimi süresinde Prof. Dr. Hakan Türkçapar tarafından düzenlenen Bilişsel davranışçı Terapi eğitimini tamamladı. Sonrasında Prof. Dr. Nazan Aydın’dan ‘’Kişilerarası Psikoterapi Eğitimi’’, Prof. Dr. Burhanettin Kaya’dan EMDR teorik eğitimi ve Doç. Dr. Fatih Yavuz ‘ dan ‘’Kabul ve Kararlılık Terapisi’’ eğitimi aldı. 2019 yılında Prof. Dr. Cem Kaptanoğlu ile başladığı üç yıllık ‘’Psikodinamik - Destekleyici Psikoterapi’’ eğitiminin teorik ve süpervizyon sürecini tamamladı. Eğitim süreci ve sonrasında pek çok ulusal ve uluslararası kongreye katıldı.
Sıla hanımdan terapi almaya başladığımdan buyana hayatımdaki olumlu değişim çok fazla. Kendimle ilgili farkındalığımın, özgüvenimin arttığını, olaylara daha farklı bakabildiğimi, daha sakin ve kontrollü olabildiğimi görüyorum. Yaptığımız görüşmeler kendimi tanımamda çok yararlı oluyor. Kendime dair birçok şeyi farketmemi sağladığı ve yaşamımı değiştirmemde katkıda bulunduğu için minnettarım. Destekleyici terapi almanızı tavsiye ederim.
Oldukça cana yakın ve dostane yaklaşım göstererek geçirdiğim seanslardan oldukça etkilendim. Profesyonel yaklaşımı kısa süre içerisinde sonuca ulaşmamda faydalı oldu.
c.....
Sıla hocama 2021 yılında başvurdum. Olur olmaz panik atak benzeri durumlar yaşıyordum. Kendisi ile bu sorunlarımın üstesinden kısa süre içerisinde geldik. Oldukça anlayışlı ve iş ahlakı yüksek bir kişi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
s....y
Sıla Hanım ile yaklaşık sekiz yıldır görüşüyorum. Kendisi ile tanışana dek panik atak geçirdiğimi fark etmeden sürekli kriz halinde yaşıyordum. İlgisi, nezaketi, profesyonelliği ile gerçekten Konya’daki en iyi Psikiyatri doktorlarından birisi. Ergenlikten yetişkinliğe kadar olan sürecim sayesinde normal bir hale kavuştu. Şu an, Okb ile günlük yaşamı çok rahat idame ettiriyorsam Sıla Hanım sayesindedir. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Tereddüt etmeden destek alabileceğiniz bir hekim.
Güler yüzlü canım doktorum.. Bıkmadan usanmadan hep yanımda ol, iyiki seninle tanısmısım. Sayende yıllardır ugrastıgım bunalım dan kurtuldum
oh...e
Sıla doktoruma ilk muayene olduğumda 2017 yılında depresyon için ilaç tedavisi kullanıyordum ve depresyon kontrol altında olmasına rağmen tedavinin yan etkilerine bağlı olarak hayat kalitem oldukça düşmüştü. Sürekli bir uyku hali ve küntlük yaşıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi ile kendisinden randevu aldım. Öncelikle benim sorunlarımı ve depresyonumun altında yatan nedenleri anlamaya çalıştı. Karşısındaki insana güven veren bir insan Güleryüzlü ve alçak gönüllü. ilaç tedavimi düzenleyerek ve destekleyici hayat tarzı değişiklikleriyle hayatımı kolaylaştırdı. Konyada yaşadığım 3 sene boyunca düzenli olarak kendisiyle görüştüm ve sayesinde depresyondan kurtuldum desem yeridir. Teşekkür ederim Sıla Hocam.
me...k
Anksiyete kaygı tasa bozukluğum sayesinde tanıştım sevgili doktorumla sıla hanım sayesinde kaygılarım azaldı rabbime şükürler olsun daha iyiyim.Sevgili doktorum “Sıla Çalışkan”iyiki tanıdım,iyiki yollarımız kesişmiş.Herkese tavsiye ediyorum.Sonsuz teşekkürler sevgili hocam…
z.....
Doktor hanımdan Allah razı olsun, hayatımı değiştirdi. Sayesinde yıllardır çektiğim endişe ve korku halim geçti. Artık hayata çok daha farklı bakıyorum. Daha görür görmez anladı beni. Her sorumu sorabildiğim, herşeyimi paylaşabildiğim harika bir doktor kendisi. Keşke daha önce tanısaydım kendisini. Boşuna zaman kaybetmişim yıllardır
v....
Sıla Hanım iyi bir psikiyatri hekimi. Kendisi bayağı bir cana yakın birisi. Sıla Hanım'la 6 seans görüşme sağladım. Biraz obsessiyon vardı seanslarımızdan sonra daha anlamlı olumlu bakmaya başladım. Sıla Hanım'dan aldığım seanslardan memnun kaldım. Kendisine başarılar diliyorum, yolu açık olsun.
k.....
Sıla Hanım'ın yaklaşımı insan olarak çok iyi. Kendisi yargılamadan, güzel geniş geniş dinler. Danışan olarak empatik olduğunu düşünüyorum. Birçok şeyi anlamaya çalışır. Sıla Hanım genel olarak tavsiye edebileceğim bir hekim. Kendisiyle yaklaşık olarak 2 yıl boyunca görüşme sağladım ve seanslarımızı sonlandırdık. Seanslarımızdan sonra başvurduğum şikayetlerim düzeldi. Kendimi özgüvenli hissediyorum. Hayatla baş etme anlamında yol gösterici önerileri olmuştu o açıdan da da tavsiyeleri benim için kıymetli.
Sıla Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıla Çalışkan, Psikiyatri. Size Sıla Çalışkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Online Terapi.
Sıla Çalışkan adresi nerede?Sıla Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye, Hastane Cd. Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıla Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sıla Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sıla Çalışkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sıla Çalışkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sıla Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıla Çalışkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sıla Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sıla Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Sıla Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sıla Çalışkan hangi sigortaları kabul ediyor?Sıla Çalışkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler