Diyetisyen daha fazla

İstanbul 1 adres

Ben Diyetisyen Sıla Solmaz. Yaklaşık 3 yıldır danışanlarıma Online Diyet Hizmeti vermekteyim. Hastalıklarda beslenme ve sporcu beslenmesi özel ilgi alanlarımdandır. Siz değerli danışanlarıma daha iyi hizmet vermek için sürdürülebilir sağlıklı beslenme nedir nasıl bu bilinç oluşturulur buna dair bilimsel araştırmaları takip edip seanslarımız içerisinde sizlere de bilgilerimi aktarmaktayım. Dilerseniz detaylı bilgi için benimle iletişime geçebilirsiniz profilimde bulunan İnstagram hesabımı da takip edebilirsiniz.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Röportaj

I

Kilo almak istiyordum, bu yüzden Sıla Hanıma başvurdum. İlgisinden ve süreçten çok memnunum, ablama da tavsiye ettim.

Dyt. Sıla Solmaz ile uzun süredir devam ettiğim pilates salonunda detoks programı ve sonrasında sağlıklı kilo vermek üzere 3 haftalık bir sürecimiz oldu. Kendisinin ilgi ve bilgilendirmesi harikaydı. Özellikle süreç takibi olmasaydı muhtemelen daha başında bırakırdım. Kendisi ile kısa süre sonra tekrar iletişime geçerek daha uzun süreli program uygulamayı planlıyorum.

K

Dengeli beslenme süreciyle ilgili hala Sıla Hanım'dan destek almaktayım. İlgisi ve takibinden çok memnunum. Ayrıca disiplinimi koruyabilmem için de çok iyi motivasyon sağlıyor.

Sıla Hanım'a sosyal medya ve arkadaş çevremden ulaştım. Kilo vermek amacıyla başvurdum. Kendisi çok nazik ve ilgili. İşi hakkında bilgili ve işini severek yapması çok güzel. Tavsiye ederim.

Ş

Uzun süredir karın şişliği şikayetim vardı. Beslenme alışkanlıklarımla ilgili olduğunu öğrenince sosyal medya üzerinden kendisine ulaştım. Süreçte kendisi çok ilgiliydi, verdiği programlar uygundu. Bu süreçte karın şişliği şikayetim büyük oranda azaldı. Çevremde benim gibi sorunu olan arkadaşlarıma da tavsiye ettim, kendisinden çok memnunum.

Z

Sıla Hanım ile yolumuz sosyal medya üzerinden başladı. Kendisini keşfetme fırsatım oldu ve iletişime geçtim. Sağlıklı beslenme konusunda bana yardımcı oldu. İlgi, alaka ve hoşgörülü yaklaşımı sayesinde kendisinden ve yardımlarından çok memnun kaldım.

Oğlumun ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Daha önce birçok kez diyet sürecim oldu ama sonuç alamadım ta ki Sıla Hanım'a ulaşana kadar. Sıla Hanım çok ilgili, takibi çok güzel, çok memnunum. Sıla Hanım sayesinde çok yol aldım. Çok beğendiğim için ben de arkadaşlarıma öneriyorum. Gerçekten çok ama çok ilgili bir uzman.

Sıla Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Sporcu beslenmesi ve kilo verme ile ilgili danışmanlık aldım. Çok ilgiliydi, listeleri beklediğimden daha çeşitliydi, sıkılmadan verimli bir süreç geçirdik. Hem beslenme şeklimi değiştirdik hem de istediğim bedene ulaşmama yardımcı oldu. Ben çok memnun kaldım. Tabii ki çevreme tavsiye ederim.