Anne Baba Ayrılığı
Doğum Psikoloğu
Doğum Terapisi
Doğuma Hazırlık Eğitimi
ZÜMRA DANIŞMANLIK MERKEZİ
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
ZÜMRA DANIŞMANLIK MERKEZİ
Psk. Sıla Sönmez kliniğine yoğunluğu sebebiyle sadece yetişkin hastaları (+15) kabul etmektedir.
im...
Sila hocam geldiğimde ya da terapi başladiğim zamanı bir toksik ilşkideydim benim partnerim hem psykolojik şidet hemde fiziksel şidet uygulanıyordu , beni psykolojiyim baya bozuktu , savaşlamak için ya da kendimi toparlamak için gücüm yoktu . Terapi başladim sila hocam ve onun Tatlı zarif profesyonel yaklaşim bana o kadar iyi geldiki , o kadar hayat bakışımı değiştirdiki inanılmaz bir şekilde hayatıma değişiklik oldu . Mucize gibi hiç bir zaman öyle düşünmedim o kadar kisa süreçte kendimi toparlayacağim ve eski neşemi enerjiyim hızli bir şekilde donecek aklımdan geçmezdi . Sıla hocam tanışmamı ve terapı başlamamı hayatım dönüş noktası oldu . Rahat gönülde tavsiye edebilirimm
Sıla hanımla tanıştığım da inanılmaz zorlu bir durumun içerisindeydim .Yaşadığım duygusal ve cinsel bir travma , beni neredeyse intiharın eşiğine sürüklemişti.Okuduğum yorumlar üzerine gittim sıla hanıma bir çare aramak için.Aldığım terapiler sayesinde çok hızlı bir zamanda çok güzel sonuçlar aldım . Sıla hanımla birlikte herşey o kadar güzel ilerledi ki , şuan da kendimin farkına vardım.Yaşamımda çok mutluyum.İyiki tanıdım dediğim biri oldu Sıla hanım. İlk gittiğim gün mutsuz olduğum için ağlarken son seansımızda başarmış olduğum için ağladım .Yazdıklarımın herkese umut olması dileğiyle...
d.....
Sıla Hocaya eşimle yaşadığımız sorunları için gitmiştik.Hem aramızdaki arkadaşlık ve romantik ilişki düzeldi hem de cinsel sorunlarımız düzelmeye başladı.Hatta açıkçası eşimin hiç umudu yoktu gönülsüz katıldı terapiye ama şimdi pişman daha önce destek almadığımıza.En önemlisi haberi olmayan çok insan bizdeki değişimi fark etti ne oldu size diye soruyorlar.Sıla hocanın kliniği benim için güvenli bir alan oldu , herşeyi konuşabildiğim ve tüm sorunlarımın çözülebileceği.Kendimi çok şanslı hissediyorum böyle bir psikologa sahip olduğum için.İyi ki varsınız kıymetli psikologumuz
Sıla hocamız çok kötü ve neredeyse bitmiş bir evliliğin içindeyken çıktı karşımıza.Kendisinin hayata bakan pozitif enerjisi bizede geçti desem yeridir.Eşim çok sinirli ve hiçbir yoruma açık olmayan biriydi ve benimde ondan kalır yanım yoktu.Hayatımızda bir sürü olumsuzluklar varmış ve biz bunu normal hayatımıza yerleştirip yaşamışız , bizi resmen hayata yeniden döndürdü , evimizin bir parçası oldu desem yeridir.İyiki Sıla hoca olmuş psikoloğumuz , onun sayesinde evliliğin ne kadar güzel , huzurlu olduğunu öğrendik.Ruh sağlığımızı güvenle teslim edebileceğimiz profesyonel biri kesinlikle..Fazlasıyla tavsiyemdir çok çok memnuniyetle…..
gü...
Sıla Hoca'mla Mayıs ayında başladık terapiye , kendisine buradan ulaştım ,yorumları okudum ,sonu gelmeyen ilişki sorunlarım ,depresyonum yıllardır süren panik atagim ,ilk terapide tamamdır dedim beni yargılamayan biri ,ilk iki terapi ağlamakla geçti sonrasi bugune kadar ki geçen süreçte verdiği tavsiyeler ödevleri bakış açıları beni değiştirdi ki ben çok direncliydim asla değişmem dedim; kimseye terapiye başladigimi söylemedim ve ailemde dahil cevremdekiler bendeki değişimi fark etti ,ilaçları bırakmaya karar verdim kendime ozguvenim var artık ben ne istiyorum kendim için ne yapabilirim bunları düşünüyorum geçmişten gelen travmalarımin bugünlere etkisini silmeye başladık iyi ki bu yola Sıla Hoca'mla girdim bilgisi, sempatisi ,en önemlisi ne yaşarsak yasayalim yargılamadan dinlemesi beni çok ama çok mutlu etti ...
Hayatımın zorlu bir döneminde terapi süreçlerini araştırırken ismini görmüştüm Sıla Hanım'ın. Ancak o dönem küçük bir ilçede yaşadığım için başlamaya cesaret etmemiştim. Bu yıl başlarında aslında o en zorlu dönemi atlatmış olarak Adanaya geldiğimde, yine de bir şeyleri düzeltmek ve hayatımı kendime uygun inşa etmek için terapiye başladım. İlk seanstan itibaren kendimi rahatça ifade etmeye ve söylediklerini uygulamaya hazır halde ilerledim. Kabul etmesi ve değiştirmesi zor görünen şeyleri sakince ve güleryüzle fark ettirmesi, değişim yönünde teşvik etmesi ve profesyonellikle samimiyetin dengesini iyi sağlaması sayesinde birçok noktada kendimi geliştirdim. Başlarda uygulaması zor bir karar sayesinde şu an hayatıma iyi bir yön verebildim ve bunu Sıla Hanım'ın yol göstericiliğine borçluyum. Yorumlara bakarak karar verdiğim bu sürecin terapiye cesaret edemeyen insanlara fikir sunması ve kendilerine bu iyiliği yapmaları beni çok mutlu eder.
Sıla Hanım’la görüşmeye Ocak 2023’ün sonlarında başlamıştım. Kendisi aynı zamanda babamın da terapistiydi. Bir tıp öğrencisi olarak karşılaştığım bazı sorunlar vardı ve bundan dolayı görüşmeye karar vermiştim. Yaklaşık 3 aylık bir zamanda gayet iyi bir gelişme kaydettiğimi düşünüyorum. Kendisi özellikle günlük yaşamımda karşılaştığım sorunları çözmemi ve yaşamımda karşılaştığım olaylara daha farklı bir bakış açısı kazanmamı sağladı. Her şey için çok teşekkür ediyorum.
Bir hekim olarak başka bir hekim arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurduğum ama ilk günde tüm ön yargılarımı yıkan iş ve günlük hayatın stresini ve zorluklarını aşmama yardımcı olan (iş dediğim acil tıp uzmanı stresin tavanı galiba) gitmeye ihtiyacınız olmasa bile dertleşmek için ya da antidepresan etkisi ile bağımlılık yapan çözüm odaklı adnada tek geçebileceğim kötü düşüncelerin düşmanı sizin dostunuz süper bir insan
m....ö
2022’nin Eylül ayında geldi bana panik atak ve kaygı bozukluğu ne olduğunu bilmediğim kalp çarpıntısı mide bulantısı iştahsızlık halsızlık bayılma korkusu.. Panık atak bana dışarı çıktığımda geldi ne olduğunu anlamadıgım anda beni dışarı çıkamaz hale getirmişti Çok kötü geçirdiğim o 1 ay evden dışarı çıkamaz olmuştum inanılmaz kötü günlerdi O sıra psikolojik bir durum olduğunu anladım terapi almaya karar verdim araştırmalara başladım ve Sıla Hocayı buldum yorumlar o kadar iyiydiki hemen randevu aldım Sürecim başladı Sıla hocanın yanında kendimi o kadar iyi hissediyordum ki terapiden çok mutlu çıkıyordum Şükürler olsun ki evden dışarı çıkmaya korkan ben şuan çıkabiliyorum hepsi Sıla Hocamın sayesindeee İyi ki gitmişim iyiki diyorum Kendisi çok iyi bir dinleyici çok sempatik güleryüzlü bir gittiginizde tekrar seansınızın nezaman geleceğinize gün sayıyorsunuz Sıla hocam iyiki varsınız
Kizimin okb ve anksiyetesi icin Sila Hanim’i ziyaret ettik. Daha ilk seanstan etkisi fark edildi. Onu takip eden birkac seansta ise sorunlarin hepsi cozuldu. Sila Hanim, sadece bu psikolojik rahatsizliklari bitirmekle kalmayip kizimin yasadigi diger olaylara da bakis acisini degistirdi. Konusma tarzi, yaklasimi, tedavi surecini iyi yonetmesi ve verdigi odevler ile cok basarili sonuclar elde edildi. Ufkumuz acildi diyebilirim. Kesinlikle gidilmesi gereken bir psikolog, sifir tereddut ile.
Sıla Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıla Sönmez, Psikoloji. Size Sıla Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Sıla Sönmez adresi nerede?Sıla Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Anadolu Lisesi büyük giriş kapısı karşısı.Çukurova Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıla Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sıla Sönmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sıla Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sıla Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sıla Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Sıla Sönmez ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Sıla Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıla Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sıla Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 118 hasta / danışan, Sıla Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar