Psikolog Şilan İmal, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olup, Ankara Üniversitesi Aile Danışmanlığı yüksek lisansının proje aşamasındadır.
Uludağ Üniversitesi Psikiyatri Kliniğinde gönüllü olarak çalışmıştır. Şuan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde özel gereksinimli çocuk ve ergenlerle çalışmaktadır. Ayrıca özel klinikte çocuk ve ergen, aile ve çift danışmanlığı yapmaktadır.

Psk. Şilan İmal
Bursa, Bursa

Makaleler

Konum: Psk. Şilan İmal Psikoloji Randevusu

. Bursa Nilüfer'de en iyi psikologlardan biri olarak gördüğüm Şilan İmal Hanım, profesyonel yaklaşımı ve etkili terapi yöntemleriyle bana çok değerli artılar kattı. Onun terapileri sonucunda kendimde olumlu değişimler yaşadım. Şahsen deneyimlediğim bu olumlu etkileri başkalarına da tavsiye etmek istiyorum

Konum: başka bir yer

Silan Hanim icinden cikamadigim bir surecte bana cok yardimci oldu. Her zaman yaptiklarimdan ziyade yapmadiklarima odaklanan ve hayata aslinda cok da farkinda olmadan negatif bakan bir insandim. Fakat kendisiyle yaptigimiz her seans benim icin ilac gibi oldu ve yuk olarak tasidigim bu hissiyattan kurtulmami sagladi. Bu yuzden kendisine minnettarim. Psikiatera gitmeden veya herhangi bir ilac kullanmadan sahip olduklarimi kendi hayatimda iyilestirici olarak kullanabilmeyi bana gosterdi.

Konum: başka bir yer Gelecek kaygısı

Şilan hanımla kesişmemiz bir kurumda gerçekleşti kendisinden çok memnun kaldım. Mesleki yöndeb kaygılarım konusunda bana çok katkısı oldu.