Fizyoterapi değerlendirmelerinde bütüncül yaklaşıma özellikle önem göstermekteyim. Multidisipliner çalışmanın önemini daima çalışmalarıma yansıtmaktayım.
Sormak istedikleriniz, kafanıza takılanlar için her zaman buradayım. İster değerlendirme, ister tanışma için kapım ve telefonum sizlere açık. Sağlıklı günler dilerim.
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi
Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Göztepe, Merdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. Gürses Apt, D:231/3, İstanbul
Göztepe FizyoAnka Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi
İdealtepe mahallesi. Bağdat caddesi Cuma sokak İdealist apt no1 daire 8 Maltepe İstanbul, İstanbul
Sılasu Arıkan
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
Göztepe FizyoAnka Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi
Dizimde ayağımda bacağımda problemler vardı. 15 senans gittim. Rahatladım, dizlerim daha rahat hareketlerimde iyiyim. Sıcaklığını ve samimiyetini beğendim. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim
Fibromiyalji tanısı ile gittim, ağrılarım vardı. Çok güzel yol aldım. İlgileniyor hala da devam ediyorum. 5-6 aydır gidiyorum. Ağrılarım çok azaldı duruşum düzeldi. Gayet memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
Boyun fıtığı, boyun düzleşmesi, kola vuran ağrı şikayeti ile internet üzerinden yorumları okuyarak bulduğum bu fizyoterapi merkezine başvurdum. Sıla hanım açıklamalari ile bana güven verdi işinin uzmanı bir fizyoterapist. Manuel terapiye başladım. Agrilarim azaldı. memnunum. Daha önce de başka yerlerde aynı sorun için manuel terapi yaptırdım. Burası daha iyi bence.
Kendisinden çok memnunum. Sılasu Hanım çok güler yüzlü, motive edici, anlayışlı birisi. Elinden geldiği kadar her zaman yardımcı oluyor. Kendisini herkese tavsiye ederim. Pilates eğitimi için kendisine başvurdum. Bel fıtığım vardı ama spor amaçlı görüşme sağladım. 15 seans aldım bitti tekrar 15 seans daha aldım. Sılasu Hanım'la sürecime devam ediyorum.
f.....
Kendisinden çok memnunum. İşinin uzmanı, çok güler yüzlü bir insan. Sorunun temeline inip o şekilde tedavi uyguluyor o yüzden herkese tavsiye ediyorum. Boyun fıtığı rahatsızlığımdan dolayı kendisi ile görüşme sağladım. 3 seans tedavi uygulandı 1 buçuk ay daha devam edeceğim. Tedaviden sonra şikayetlerimde iyileşme sağlandı.
ş....e
Omuzdaki kas zedelenmesi şikayetinin bende yarattığı ağrılar sebebiyle Fizyoanka’ya geldim. Sıla Hanım’ın uyguladığı tedavilerden manuel terapiyi memnuniyetle tecrübe ettim. Rahatsızlığımın bende yarattığı sıkıntıyı sebepleriyle beraber ben de anlıyorum ve sabırla iyileşmeyi bekliyorum.
Boyun ağrım için Manuel terapi aldım ve çok memnun kaldım. İşini iyi bilen, detayları es geçmeden uygulayan Sılasu hanıma çok teşekkür ediyorum.
Bel fıtığım ve sırt ağrım vardı bu yüzden kendisine gittim hem fizik tedavi hem de plates alıyorum gayet memnunum 10 seans gittim devam ediyorum 5-6 seans sonrasında bel ağrılarım da azalma hissettim.Hem çok ilgili hem de ağrıya yönelik egzersizler yapıyorum hem de ev de yapabileceğim egzersizler öneriyor.
Ben kendisini çok seviyorum ve çok memnun kaldım çok fayda sağladı kendisi çok iyi bir terapist güler yüzlü ve anlayışlı. Benim romatizma ve fibyomiyalji hastalığım vardı dizlerim de hasar vardı.Hafta da iki gün gittim 2 ay tamamlandı 3.ayındayım arada hastalanıp gidemediğim zamanlar olmuştu ilk ay da sonuç almaya başlamıştım devam etmeyi de düşünüyorum çok iyi birisi ilgili anlayışlı işini de iyi yapıyor.Ben hiç bir yerde fayda bulamamıştım kendisine gitmeye başladıktan sonra durumum da olumlu değişlikler olmaya başladı herkese tavsiye ediyorum.
Sılasu Hanım'dan gayet memnunum ve herkese tavsiye ederim. Kendisini tanıdığımın vasıtasıyla ulaştım. Bel fıtığı ameliyatı geçirmiştim ama sadece ameliyat değildi belirli bir yaşın üzerinde olduğum için diğer kasların çalışmasına yardımcı oldu. Bodrum'dayım 8-9 ay burada kalıyorum İstanbul'a geldiğim zaman tekrar kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum. Sılasu Hanım bu işin eğitimini almış, kas yapısını iyi bilen, kişinin problemine göre hareketleri organize edebilen bir uzman.
Sılasu Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sılasu Arıkan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sılasu Arıkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Oyun Terapisi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Medikal Masaj, Felç, Eklem Eğriliği, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Sılasu Arıkan adresi nerede?Sılasu Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe, Merdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. Gürses Apt, D:231/3 İstanbul
- İdealtepe mahallesi. Bağdat caddesi Cuma sokak İdealist apt no1 daire 8 Maltepe İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sılasu Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sılasu Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sılasu Arıkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sılasu Arıkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sılasu Arıkan hangi dilleri konuşuyor?Sılasu Arıkan ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Sılasu Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sılasu Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sılasu Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sılasu Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Sılasu Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler