2024 yılında Examining the Relationship Between Universality-Difference Orientation, Belief in a Just Worldand Xenophobia in University Student bitirme tezim ile Lefke Avrupa Üniversitesinden psikoloji lisans eğitimimi onur derecesi ile tamamlamış bulunmaktayım.

Eğitim hayatım boyunca TPÖÇG, TPD Öğrenci Birimi ve EFPSA gibi öğrenci topluluklarında Yönetim Kurulu üyesi, Denetim Kurulu üyesi, Koordinasyon ekip üyesi, akademik ve sosyal sorumluluk ekip üyeliği ve liderliği gibi birden fazla görevde yer aldım. Stajımı ParkHayat Hastanesinde stajyer psikolog olarak 2023 yılında tamamladım. Mezun olduktan sonra BDT temelli Cinsel Terapi, Çözüm Odaklı Aile ve Çift Terapisi, Bilişsel Davranışçı aile terapisi eğitimlerini tamamlayarak uygulayıcı sertifikalarımı aldım. Yine mezun olduktan sonra staj yapmaya devam ederek çocuklarda algı ve dikkat üzerine çalışmalar yaptım. Bu süreçte D2 dikkat testi, Burdon dikkat testi, Sınav kaygısı ölçeği, Metropolitan okul olgunluk testi ve AGTE testlerini öğrenme ve uygulama fırsatı yakaladım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Cinsel Terapi

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Şimal Aleyna Hız adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle