Çalıştığı ekoller:
Dinamik
BDT
EMDR
Başakşehir mahallesi. kanuni sultan süleyman caddesi. Birikim Apt. No: 136/1 Onurkent Kavşağı, Başakşehir/ İstanbul, Başakşehir, İstanbul
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Başakşehir mahallesi. kanuni sultan süleyman caddesi. Birikim Apt. No: 136/1 Onurkent Kavşağı, Başakşehir/ İstanbul, İstanbul
Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 Suadiye, İstanbul
Bütüncül Psikoterapi
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Şimal Özdemir
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
t....ö
Birine güven duyup özgürce her şeyi anlatabileceğiniz bir psikolog Şimal Hanım.Kendimin farkında olduğum ama sesli olarak hiç dile getiremediğim şeyleri dile getirmeme yardımcı olurken hiç fark edemediğim şeyleri de fark etmemi ve yavaş yavaş kendimi anlamamı sağladı.Ayrıca verdiği ödevler kendimi geliştirmemde önemli adımlar atmama vesile oldu.
g....z
Şimal hanımı internette araştırma yaparken tesadüf buldum. Evliliğimizde eşimle ilgili yaşadığımız sorunlar için kendisinden randevu aldık ve bir çift terapisi sürecine başladık.. Bizi gerçekten dinlemesi ve anlıyor olması,harika tespitleri ile bize çok iyi geldi.. ilk terapimizden çok bilinçli ve farkındalıkla ayrıldık bize bulduğu çözümler ve yönlendirmeler ve bakış açısıyla herşeyin üstesinden geleceğimize eşimle birlikte hem fikiriz.. iyi ki yollarımız kesişti bu süreçte
İhtiyacıma uygun ve olayları objektif değerlendiren, beni anlayan ve problemimi kendim çözmemi sağlayan bir psikolog. Galiba sorun yok dediğim noktada aslında farketmediğim, unuttuğum veya çekindiğim konulara değinip çok daha iyi hissetmemi sağladı.
yaşadığım suistimallerin önüne geçmeme, kişisel alanımı korumama ve sınır çizmeme çok yardımcı oldu.
ze...a
Şimal hanımla randevularımız 4 aydır devam ediyor. Bu süreçte kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve aynı zamanda diğer insanlarada kendimi daha iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum. Her terapi çıkışında kendimi ‘daha iyi bir ben’ olarak görüyorum.
a....̇
Şimal Hanım ile yaklaşık 8 seanstır görüşüyoruz. Kendisini iyi bir dinleyici. Açıklayıcı bir konuşma tarzı var. Görüştüğümüz andan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Açıkçası kendimle yüzleşmeme yardımcı oluyor. İlk başladığım zaman biraz çekimserdim ama bunları kendisiyle rahatça aşabiliyorum. Güler yüzlü ve oldukça samimi bir dili var bu sayede terapi sürecine daha olumlu bakıyorum. Umarım bu süreci birlikte atlatmaya devam ederiz. Şimal Hanım’ın sabrına hayranım. İyi ki onunla bu yola girmişim. Kaybolmuş bir denizde gibi hissediyordum ve o bu süreçte bana yüzmeyi öğretiyor. Çok başarılı birisi, umarım böyle devam ederiz’
Eşimle sorunlarımız vardı çift terapisi arayısındaydım, doktor takviminde simal hanımı buldum 3 aydır seanslarımıza devam ediyoruz , esimle aramız suan cok daha iyi birbirimize nasıl yaklaşmamız gerektiğini, birbirimizin dilinden konuşmayı öğrendik sayesinde. Enerjiniz ve güler yüzünüz hep daim olsun iyiki sizinle yollarımız kesişmiş
y....p
Şimal Hanım ile seanslara başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Okb gibi bir hastalığı bile daha şimdiden azaltma yolundayım ve eminim ki Şimal Hanım sayesinde bitecek. Kendisinin iletişimi çok etkin. Sizi tüm benliğiyle dinlediğini ve size gerçekten güler yüzlü, anlayışlı yaklaşımını ilk seanstan fark edeceğiniz bir psikolog kendisi. Bence alanında çok da başarılı. Daha önce birçok psikolog deneyimim olmakla birlikte hiçbirine devam etmek istemedim. Şimal Hanımda böyle bir şey olmadı. İlk günden anladım onunla birlikte çok yol katedeceğimi ki öyle de oluyor, daha seanslarımızın çok başında olmamıza rağmen. Hiç tereddüt etmeden kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Seanstan çıkarken sizi dinleyen, anlayan, yol gösteren birinin varlığının vermiş olduğu mutlulukla çıkacaksınız İyi ki Şimal Hanım
i.....
Uzun yıllardır muzdarip olduğum OKB ve anksiyeteden dolayı psikolog arayışındaydım. Daha sonra Şimal hanımla seanslara başladım. İlk başlarda çok stresli ve heyecanlı olmama rağmen kendisi güler yüzü ve samimiyetiyle beni çok rahatlattı. Şimal hanım sizi hiçbir şekilde yargılamadan,büyük bir dikkatle dinliyor. Seanslar sırasında ona problemlerimi rahat bir şekilde çekinmeden anlatabiliyorum ki daha önce birçok kez psikolog değiştirmiş biri olarak bu benim için çok önemli bir kriter. Çünkü kendisinden o samimiyeti ve güveni alıyorum. Sorunların köküne inerek yaptığı tespitlerle her seansta ondan yeni bir şeyler öğreniyorum. Sorunlarıma getirdiği çözümler ve telkinler ile seans çıkışlarında rahatlamış ve çok daha pozitif bir şekilde eve dönüyorum. Kendisiyle seanslarımızda 2.ayımızı doldurmak üzereyiz ve iki ay öncesine nazaran ruh halimde, hayata karşı bakış açımda büyük değişimler olduğunu fark edebiliyorum. Kendisiyle seans yapmaktan çok memnunum. Buradan da ona teşekkür ediyorum.
c.....
Anksiyete tedavisi için gittim ve bir çok problemim ile baş edebilmeyi başardık. Şimdiye kadar 10 küsür seansı geride bıraktık. Kendimde önemli ölçüde ilerleme görüyorum. Emdr tedavi yöntemi ile birçok sorunu aştığımı ve daha da aşacağımı düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir psikolog.
Şimal Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şimal Özdemir, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Şimal Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Şimal Özdemir adresi nerede?Şimal Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir mahallesi. kanuni sultan süleyman caddesi. Birikim Apt. No: 136/1 Onurkent Kavşağı, Başakşehir/ İstanbul İstanbul
- Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 Suadiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şimal Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şimal Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şimal Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şimal Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şimal Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Şimal Özdemir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şimal Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şimal Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şimal Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Şimal Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şimal Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Şimal Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu