Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Grup Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Simay Damla Yıldırım
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Tematik Algı Testi (TAT)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
i̇....
Çocukluk ve ergenlik yıllarımda yaşadığım kötü deneyimleri,şu an yaşamakta olduğum durumları,kaygılarımı ve güvensizliklerimi aşmak amacıyla terapi almaya başladım.Daha bir yıl olmadan kendimi çok ilerlemiş ve rahatlamış hissediyorum.Olaylara ve durumlara farklı bakış açısıyla yaklaşmak ve geçmişi affetmeyi öğrenmek gerçekten sorunlarımı çözmemi sağladı.Yargılanmaktan korkmama gerek olmayan,güzel enerjili ve içten bir terapistle çalışmak huzurlu ve güvende hissetmeme sebep oldu.
m....d
Bahsettiğim konuları örnek vererek, anlaşılır bir dille anlatması, samimi ve sıcak davranışı ile kendimi daha rahat anlatmamı sağlaması benim için önemliydi.
b....s
Sevgilimden ayrıldığım için ruhsal boşlukta hissediyorum. Önceden zevk aldığım şeylerden artık zevk almıyorum. Kalabalık ortamlarda bile kendimi yalnız hissediyorum. Bu yüzden Damla Hanım'a danıştım. Hayatımın o kişiye bağlı olmadığını, olaylara başkalarının penceresinden de bakmam gerektiğini düşünmeye başladım. İlgisinden ve samimi yaklaşımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.
ş.....
Kendimi daha iyi ve olgun hissediyorum. Tavsiyelerinize uyacağım. Özellikle "affetmek" konusu için önerdiğiniz çözüm kafama yattı.
Depremzede olarak hem eşimle beni depremin etkilerini kolayca atlamamızı içimizi dökmemizi sağladı hem de çift olarak sorunlarımızı dile getirdik bizi sabırla özenle dinledi çok teşekkür ediyoruz iyi insanlar iyiki var
pı...ı
Simay Hanım içten, sıcak karşılamasının yanında çok güven vericiydi, sorunlarıma farklı bakış açısı geliştirmemde inanılmaz etkisi oldu, bundan sonraki süreçte de kendisinden destek almaya devam edeceğim, kendisine desteği ve kendimi daha iyi hissetmemi sağladığı için çok teşekkür ediyorum.
Simay hanımla çok iyi bir iletişimimiz oldu güler yüzlü ve güven vericiydi
Bir depremzede olarak ihtiyacım olan şey profesyonel yardımdı. Simay Hanım; nazik ve kültürlü olmasının yanında rasyonel yaklaşımıyla da bu elzem süreçte, duygu ve düşüncelerimi normale döndürme sürecine ivme kazandırıyor.
Hatay depreminden sonra Simay hanımla görüştük. Afetzedeler için gönüllü danışmanlık yapiyormus. Karşılamasından doğallığına,sıcaklığına,samimimetine kadar hepsi için çok teşekkür ediyoruz. Sanki bir arkadaşla konuştuk,farklı bir yol gösterdi. O kadar rahat ve iyi hissettim. Bulunduğu ortama bile sıcak,doğal, samimi enerjisi yansımış . Çok teşekkürler. Rast gelsin, gönlünüzce olsun Simay hanım.
i̇....
Simay Hanım çok ilgili ve güleryüzlüydü. Seans boyunca empati kurarak benimle iletişim halindeydi, sorunlarıma yardımcı olmaya çalıştı ve benim bir şeyleri farkına varıp değişmemi sağladı. Bana farklı pencereler açtı.
Simay Damla Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simay Damla Yıldırım, Psikoloji. Size Simay Damla Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Simay Damla Yıldırım adresi nerede?Simay Damla Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul Mah. 3040 Sk. No:2 Kat:3 Daire:14 Berat Business İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simay Damla Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Simay Damla Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Simay Damla Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simay Damla Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Simay Damla Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Simay Damla Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Simay Damla Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simay Damla Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Simay Damla Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Simay Damla Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Simay Damla Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Simay Damla Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar