Barış mahallesi, Sakarya Caddesi Kır sokak Uyum Sitesi C-1 Blok Daire:2 Beylikdüzü, İstanbul
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Şema Terapi
s....b
Bazı karakter özelliklerimin ve davranışlarımın hayatımı kötü etkilemesiyle, aile ve arkadaş ilişlilerimi pek iyi yönetemediğimi farkedip bir uzmana danışmaya karar verdim. Kendime yakın bölgelerde bir uzman ararken Simay Hanım ile telefonda ön görüşme yapma şansım oldu .Ön görüşme esnasında "aradığım psikoloğu buldum" dediğimi hatırlıyorum. Her terapi seansında olaylara, kişilere, kendime, hayata olan bakışım ve farkındalığım arttı.Yaklaşık dört aydır beraber çalışıyoruz corona sürecinde online şekilde çalışmaya devam ettik ve seans kalitesinde bir azalma olmadı. Anlayışlı, şefkatli, güvenilir, işini seven ve işini etik değerler çerçevesinde yapan kalite bir Uzman Psikolog, kendisini her psikoloğa gitmek isteyen kişilere gönül rahatlığı ile öneririm.
Benim için çok zor olan bir süreci birlikte çok güzel atlattık. Burda da görünce belirtmek istedim iyki varsınız hocam.
Kisilik gelişimiyle ilgili psikoloğa gitmeye karar verdiğim zaman her şeyi paylasamayacagimi düşünüyordum ama Simay hanıma gidince bu düşüncemde yanıldığımı gördüm. İşinde başarılı, profesyonel ve sevecen, samimi biri. Uyguladığı yöntem teknikler size sorunlarınız cozmenizde destek oluyor. Tanışalı 5 ay oldu. Daha katedecegim uzun bir yolun olduğunu düşünüyorum.
ö....
Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir uzmandır Simay Hanım. Yaklaşık 1 yıldır danışanı olarak devam etmekteyim, korona nedeniyle seanslarımız online olarak ilerlemekte. Seans dışında da kendisine ulaşmak istediğimde desteğini esirgemeyen biri. Seanslarımızda olunabilecek en objektif hal ile bulunan ve yönlendirmeden ziyade kendinizi bulmanıza yardımcı olmaya çalışan bir terapist. Yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Umuyorum ki herkes Simay Hanım gibi biriyle tanışma şansı yakalar hayatında :)
ni...r
Yaklaşık 4 senedir YKB sorunu ile yaşıyordum.Bu süreçte umudumun tamamen kesilmeye başladığını hissettiğim zaman son kez psiklog arayışına girmiştim . Ve bu noktada Simay hanımla tanıştık.Online görüşmemize rağmen yüz yüze olsa ancak bu kadar verimli olurdu. Henüz yolun çok başındayız ama ben şimdiden bir şeyler kazanmaya başladığımı fark ettim . Seans bittiği an içimdeki rahatlığı ve beraberinde o tatmin hissini tarif edemem . Benimle aynı sorunu ya da benzerlerini yaşadığını düşünenlere tavsiyemdir . Güler yüzlü ve bir o kadar samimi bir psikolog kendisi . Kendi adıma söyleyecek olursam kendim için attığım en iyi adımdı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
m....ö
Simay Hanim, adete insanın ruhuna hitap eden bir psikolog ,isini hakkıyla yapabilen nadir insanlardan,kendinizi rahatlıkla emin ellere bırakabilirsiniz.. kendi adima seanslarimizin nasil gectigini bile anlamiyordum..bana kattiklariniz için teşekkürler
b....ö
Simay hanım’ın harika bir enerjisi var. Güler yüzlü ve çok içten. Terapi sürecim 3 ay önce başladı, seanslarımız oldukça verimli geçiyor. Şimdiden hayatıma katmış olduğu tüm güzellikler için çok teşekkür ederim ve ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.
bu...a
Simay hanımla ilk tanıştıgımız günden beri bana birçok konuda katkı sağladı özgüvenli hisettim daha mutluydum kendisine bu konuda teşekkür ederim
z....a
Simay hanım kendine çok şey katmış, geliştirmiş bir psikolog. 1 yıldır önce sensa başladım o zamandan beri yapmayı aklıma dahi getiremeyecğim bir çok şeyi yaptım. Bunun yanında kendimle iletişimimde çok yol aldım. 1 yıldır gittiğim her senasta kendimi tekrar tekrar keşfediyorum. Bu yolda bana destek olduğu için kendisine teşekkür ederim.
Doktor hasta ilişkisindn çok arkadaş ilişkisi kurmak karşındakinin seni anlaması çok güzel bir hissiyat oluyor o an. Seanslar kendimi em iyi hissettiğim anlardan biri benim için.
Simay Okşan Oral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simay Okşan Oral, Psikoloji. Size Simay Okşan Oral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi, EMDR Terapi.
Simay Okşan Oral adresi nerede?Simay Okşan Oral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış mahallesi, Sakarya Caddesi Kır sokak Uyum Sitesi C-1 Blok Daire:2 Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simay Okşan Oral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simay Okşan Oral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simay Okşan Oral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simay Okşan Oral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Simay Okşan Oral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simay Okşan Oral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simay Okşan Oral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simay Okşan Oral hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Simay Okşan Oral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu