Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
İstanbul,
Özel muayenehane
Ayrıca diğer tedavilerle ilgili olarak çalıştığı klinikte uzman hekimlerle birlikte multidisipliner bir yaklaşımla hizmet vermektedir.
h....h
Simge hocaya zirkonyum yaptırdım çok güzel ilgilendi tedavi sürecim de eli hafif ve çok güler yüzlü teşekkür ederim
m....k
Dişimdeki ağrıyla gitmiştim memnun kalınca tüm kalan tedavilerimi de hocama yaptırdım güleryüzlü canım hocam ellerinize sağlık
Simge Hanım'dan çok memnun kaldım. Alt dişlerimde boşluklar vardı kapanmasıyla ilgili tedavimi ve diş temizliği işlemimi gerçekleştirdi. Kendisi güler yüzlü davranışlarıyla ufak olan sorunumu büyük özveriyle işini yaptı. Kendisine ayrıca teşekkür ettim.
Simge Hocamdan çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgilendi. Dolgu, kanal tedavisi yaptırdım ve tedavime devam ediyorum. Kontrollerime gidiyorum. Simge Hocaya teşekkür ediyor kendisini öneriyorum.
s....ö
Simge hocaya beyazlatma işlemi yaptırdım sonuç harika kendisine teşekkür ediyorum çok memnun kaldım
Simge Akbulut çok ilgili ve doğru tedavi yöntemleriyle bana ilgili davrandı bu yüzden kendisine teşekkür ediyorum. Diş taşı temizliği ve dolgu tedavimi yaptı. Tedavilerimden memnun kaldım.
p....
Simge Hanım eli hafif bir hekimimiz. Çok rahatlıkla işlemlerimi tamamladık. Anestezi korkumda vardı kendisi sağ olsun çok yardımcı oldu. Çok sorunsuz bir şekilde işlemlerim tamamlanmış bulundu. Simge Hanım dolgu ve diş temizliği işlemimi gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerden memnunum.
Ben memnun kaldım. Bayağı bir zaman geçti, hanımefendi sağ olsun ilgilendi. Şu anda herhangi bir sıkıntım yok. Simge Hanım estetik dolgu, eski dolgumu çıkarıp yeni dolgu tedavimi ve diş temizliği işlemlerimi yaptı ve şikayetim olmadı. Dişlerime daha öncesinde fazla dolgu yaptırdığım için en memnun kaldıklarım Simge Hanım'ın yaptığı işlemler oldu.
Ben gayet memnun kaldım ve tavsiye ederim. Simge Hanım dolgu diş temizleme işlemlerimi yaptı. Yapılan işlemlerimden memnun kaldım.
p....
Simge Akbulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simge Akbulut, Diş Hekimi. Size Simge Akbulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Simge Akbulut adresi nerede?Simge Akbulut adresini belirtmedi. Simge Akbulut yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Simge Akbulut adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simge Akbulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simge Akbulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Simge Akbulut hangi dilleri konuşuyor?Simge Akbulut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Simge Akbulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simge Akbulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simge Akbulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simge Akbulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Simge Akbulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.