Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
s ...c
Merhaba.. 4.5 yaşındaki ikizlerimizin konuşmasında bazı harfleri çıkaramadığını farkettik. Günlük hayatını etkilemeye
başlamıştı.Sonra Simge hocamla tanıştık. İlk görüşmede doğru kişiye geldiğimizi hissettik ve hislerimizde yanılmadığımızı 3 ay sonra gözlerimizle gördük. Şu an oğlumda bizlerde çok mutluyuz. Bizim
gibi konuşma problemi yaşayan herkese
tavsiye ediyoruz.
ö.....
2.5 yaşındaki oğlumun gecikmiş konuşma durumu sebebiyle tanıştık. İlgisi, çocuklarla iletişimi ve alana hakimiyeti sayesinde oğlum her haftayı iple çekiyor. Hevesi ve konuşma çabası her geçen gün farkedilir seviyede artıyor. Ebeveyn olarak yapmamız gereken kısımlar konusunda da her hafta bizi yönlendiriyor.
Simge Baş Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simge Baş Usta, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Simge Baş Usta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Ses Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi.
Simge Baş Usta adresi nerede?Simge Baş Usta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahriye Üçok 1835 / 1. sok No:16 D:2 İzmir
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simge Baş Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simge Baş Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simge Baş Usta isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simge Baş Usta, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Simge Baş Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simge Baş Usta tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Simge Baş Usta hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Simge Baş Usta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Simge Baş Usta hangi sigortaları kabul ediyor?Simge Baş Usta tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.