Konak Mahallesi, Lefkoşe Caddesi, Origami İş Merkezi Kat:6, Nilüfer, Bursa

Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Andulasyon Terapi

Dyt. Simge Erdem

Diyetisyen Simge Erdem 2017 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. Staj dönemlerini Medipol Üniversitesi Hastahaneleri , Doğa Koleji Toplu Beslenme Sistemleri ve Florence Nightingale Hastahanesinde tamamlamıştır.
Bursa'da bir fitness merkezi bünyesinde 15 ay diyetisyen olarak görev aldıktan sonra Simge Erdem Beslenme ve Diyet Danışmanlığı adı altında kendi danışmanlık merkezinde danışan kabulüne başlamıştır.

Makaleler
Röportaj

Ö
Konum: Online Görüşme Online Diyet

Simge hanımın rehberliği boyunca verdiği alternatif önerileri ve çözüm odaklı oluşu beni çok mutlu ediyor.. Danışanı olarak ben kendisinden çok memnunum teşekkür ederim

Konum: Dyt. Simge Erdem Diyetisyen Randevusu

Simgeyle tanışmak benim için güzel bir fırsat oldu başlayalı 1 buçuk ay gibi bir zaman başka doktor arkadaşlar troit ve haşimato olduğu için kilo veremeyeceğimi söyledi ama simgecim öyle güzel listeler vererek beni bu kısa zaman zarfında 6 kilo kadar kilo vermemi sağladı hem sağlık olarak hem görüntü olarak güzel bir değişimi gerçekleştirdi önümüzde güzel ve uzun bir yol var teşekkür ederim

Konum: Dyt. Simge Erdem Diyetisyen Randevusu

Simge hanıma her birey gibi sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Ancak kendisine ulaşmada ve iletişim kurmada çok zorlanıyorum. Özetle aldığım hizmetten memnun kalmadım. Bu yüzden kendisine düşük puan verdim

V

Sürekli kontrol altında oldu ve ilgilendi.Kilo verme ve tip2 diyabet rahatsızlığım var.Onunla ilgili danıştım.Diyabete göre nasıl beslenmem gerektiğini, neleri yiyip yememem gerektiğini sundu.1 ay oldu, 3 kilo kaybım oldu.Çok candan, samimi bir diyetisyen.Destek almaya devam ediyorum.

Gayet ilgili, danışanlarıyla her türlü paylaşıma açık, dürüst ve işine odaklı, aynı zamanda kendini geliştirmeye açık bir diyetisyen.Kilo verme amaçlı başlamıştım.İlk 1 ayda 3 kilo kaybım oldu.Tekrar devam etmeyi düşünüyorum.Whatsapp üzerinden her zaman ulaşılabilir biri. Simge Hanım'ı tavsiye ederim.

Simge Hanım'dan gayet memnunum.Canayakın, samimi, sıcak, iyi bir insan.Gayet güzel sonuçlar alıyorum.Aç kalmadan, sağlıklı şekilde besleniyorum kendisiyle.Aralık'ta başlamıştım, 107 kiloydum. Şu an 89 kilolardayım.Programlarıma rahat uyum sağlıyorum, herkesin rahatlıkla bulabileceği şeyleri hazırlıyor.Güleryüzlü, sevecen, tatlı bir diyetisyen.Gayet güzel karşılıyorlar.

Ben kendisinden çok memnunum, 5 ay olacak ve 18 kilo verdim.Sağlıklı ve yavaş yavaş kilo veriyorum, çok iyi gidiyor.Benim aracılığımla 3-4 arkadaşım gitti, tavsiye ediyorum Simge Hanım'ı.Her zaman farklı programla, beni bunaltmadan, diyet yapıyormuş gibi değil beni sağlıklı yaşama yönlendiriyor.Destek almaya devam ediyorum.Diyetisyen gibi değil psikolog gibi, kendimi çok rahatlamış hissediyorum.Moralim bozuk olsa bile her hafta beni çağırdığında modumu yükselttiği için bir sonrakinde ilk gün gibi tekrar başlıyoruz.

R

Ben yaklaşık 1 sene önce Simge Hanım'la sosyal medya üzerinden tanıştım.Çok memnun kaldım, iyi ki de Simge Hanım'la tanışmışım.Hiç zorlanmadan, aç kalmadan çok güzel kilo verdim. 71.5 kilo ile başladım, 8-9 ayda şu an 54 kiloyum ve korumadıyım.Kendisi çok güzeldi, bir diyetisyen değil de sanki arkadaşıma gidiyormuşum gibi her hafta gittim.Çok güleryüzlü, çok anlayışlı, insanı motive eden bir insandı.Ben çevredeki kişilere de kendisini tavsiye ettim .

Konum: Online Görüşme Online Diyet

Slm Ben melek 14 yasindayim Almanya da yasiyorum ve Bir arkadasimin tavsiyesiyle simge Erdem ile online diyete basladik basladigimda 76 kiloydum simdi ise 57 kiloyum . Kendisi sayesinde saglikli beslenmeyi ,severek spor yapmayi ve en onemlisi doyarak zayiflamayi ogrendim.hedefimize yaklasiyoruz Bu zamanda piskolojik destegi sayesinde hic bir zaman pes etmedik ve yolumuza devam ettik.ve ediyoruzda Kilo Problemi olanlara simge Erdem ile görüsmesini tavsiye ediyorum

Konum: Dyt. Simge Erdem Kilo Problemi

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum Simge hanıma. İlk danışmanlığımda beni içten karşılaması başarılı olacağıma dair beni yüreklendirmesi ve sorduğum her sorumun cevabını almam beni çok tatmin ettiDiyet listeme gelince hiç acıkmıyorum. Ve listemden çok memnunum .Tatlım yok ama tatlı niyetine Simge hanım var.Haftalık tatlı dozumu kendisinden alıyorum .Ve herkese kendisini tavsiye ediyorum .İdeal kg'mi belirledik.Ve hedefime ulaşana kadar Simge hanımla varım diyorum. Ona güveniyorum