Dostumuz Diyet
Kültür, Ord. Pro.Sebastian, Lagone Cad No:20 Kat:1 Daire:1 35800 Aliağa/İzmir, Aliağa, İzmir

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Diyet

Andulasyon Terapi

Kültür, Ord. Pro.Sebastian, Lagone Cad No:20 Kat:1 Daire:1 35800 Aliağa/İzmir, İzmir

Dostumuz Diyet

Dyt Simge Ozan kurucu olduğu Dostumuz Diyet'te danışmanlık vermektedir.

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Kendim internetten araştırarak buldum Bu güzel Diyetisyen Hanımı, iyi ki Simge hanımı seçmişim,ben çok zor kilo veren biriyim ve stresten dolayı 15 kg aşkın kilo aldım, çok anlayışlı çok düşünceli bi şekilde yaklaşımı var, ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyordum zaten ona göre de diyetimi şekillendiriyoruz beraber, kesinlikle sizi dinliyor ve ona göre yön veriyor, detaylı takip ediyoruz Wp den her öğünü atıyorum ve bu çok daha motive ediyor öyle olunca tam uyuluyor diyete, kaçamaklar da olduğunda diğer ara ö.lerle tolere edilebiliyor pişmanlık yaşanmıyor yani uzun lafın kısası sıkmadan çok normal bi şekilde güzel sonuçlar alınıyor, benim kilo vermeye inancım kalmamışken ilaç gibi geldi şahsen en önemlisi diyetten çok sağlık kazandım asla su içmeyen biri olarak litrelerce su içiyorum sağlıklı besleniyorum bu muazzam, iyi ki karşılaşmışız daha yolun başındayız istediğim kiloya geleceğimden şüphem yok Diyetisyen arayışındaysanız gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz Ben kendisini çok sevdim

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Profesyonel yaklaşımıyla diyeti diyet olmaktan çok yaşam şeklime dönüştürmemde çok büyük desteği olan simge hocama sevgiler... Doğru beslenme şekline yönlendirmeniz ve motivasyon desteğinizi çok başarılı buldum.Ayrıca güler yüzünüz ve ekibiniz de bir bütünlük içerisinde buluyorum. Başarınızın devamını dilerim.

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Simge hanım oldukça ilgili ,güleryüzlü ,işinde profesyonel bir diyetisyen . Bu süreçte umudumu sürekli yenileyen ve motivasyonumu arttıran tutumu sayesinde çok olumlu sonuçlar alıyorum. Kendimi daha sağlıklı ve zinde hissediyorum Simge hanım sayesinde.İyiki kendisinin danışanı oldum.

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

4 aydır EMS antremanlarına gidiyorum sağlığım açısından hayatımda verdiğim en güzel karar oldu. Elimde ve ayağımda his kaybı vardı 3 ay içinde geçti

K
Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Kendisiyle harika bir süreç geçirdik. İstediğim kilo geldim ,kontrollerim hala devam ediyor .O kadar ilgiliki inanılmaz motive oluyor insan.Yıllardır uğraştım ama bir türlü başaramamıştım .Simge hanımla bunu başardım sağlıklı bir şekilde hayatıma uyarladım. Herşey için minettarım.

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Hayatımızı güzelleştiren kadın. Oğlumun ve benim kendimize tekrardan güvencemizi sağladı.

Ö
Konum: Dostumuz Diyet Zayıflama Programı

İlgili, detaylı programlar sayesinde tam etkili zayıflama

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Eşimle beraber gittik randevuya. Odasına girer girmez Simge Hanım bizi güzel enejisiyle karşıladı. Sorularımıza net cevaplar vermesi ve her şeyi detaylıca anlatması, oldukça doyurucu bir diyet programı hazırlaması bizi inanılmaz motive etti. Ayrıca ara ara mesaj atıp diyetimizin nasıl gittiğini soruyor ve motivasyonumuzu yükseltiyor. İyi ki yolumuz kesişmiş

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Haftalık uygulamalarım detaylı bir şekilde analiz edildi. Beni zorlamayan bir diyet programıyla yağ oranım düşmeye başladı. "Düzenli devam edebilir miyim?" diye düşünürken Simge Hanım'ın güler yüzü ve takip sistemi sayesinde kolayca adapte oldum.

Konum: Dostumuz Diyet Diyetisyen Randevusu

Enerjisi ile harika bir yol arkadaşı 10 kiloyu seve seve verdik birlikte daha yolumuza devam ediyoruz