ra...n
Öncelikle Simge Hanım benim için doğru diyetisyen oldu.
Benim önceki yaşam tarzım ve çalışma saatlerime göre planlayıp beslenme düzenimi tam istediğim gibi hiç yormadan aç bırakmadan oluşturdu arada kaçamak yapmış olsamda.
Simge Hanım ile sağlıklı beslenme yolculuğuma başladığımdan beri 2 ay gibi sürede -12 kiloya veda ettik
Kendisinin profesyonel yaklaşımı ve kişiye özel planlaması sayesinde hedeflere ulaşmak daha kolay hale geliyor.
Önceki sağlıksız beslenme alışkanlıklarımı geride bırakmama yardımcı olduğu için kendisine minnettarım. Simge Hanım'ı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sağlıklı yaşam için doğru adres doğru diyetisyen!!!
zü...
Henüz 6 haftadır gitmeme rağmen 7 kilo verdim. Süreçten çok memnunum kendimi daha iyi hissediyorum. Vücudumdaki değişikleri farketmek çok iyi hissettiriyor mesela son randevumuza uzun zamandır giyemediğim bir pantolonu giyerek gittim. Yolun başında sayılırım ama istediğim sonucu simge hanımla elde edebileceğime eminim. İlk diyetisyen deneyimimde simge hanımla karşılaştığım için mutluyum benim için süreci kolaylaştırdı.
na...
Simge hanımla bi yakinimin tavsiyesi üzerine tanistim iyikide tanışmışım. Güler yüzlü sempatikligiyle insani okadar guzel motive ediyorki. 5 hafta gibi kisa bir sürede 10 kg verdim. Hic uzmeden hic yormadan ve ac kalmadan herhafta evimizde olan ekonomik malzemelerle cok guzel listeler hazirladi bana. Hic kas kaybi yaşamadan hep yağ yakimiyla cok güzel sonuclara ulaştık.
ah...n
Doğum sonrası kilolarım 3 yıl benimle yaşadı onca diyet yapmama rağmen! ve en son balon yaptıracaktım fakat eşimin ısrarı önce dene olmazsa balona tamam demesiyle , sadece eşime “bak gittim ama olmadı” diyeyim diye gittim . Bu arada inanılmaz yemek seçiyorum. Ve çok yoğun çalışma saatlerim olduğu için “beni de kovalar “ diye düşünerek gittim . Fakat karşımda son derece samimi , gerçekten uygulanabilir , yıpratmayan bir program ile başlangıç yaptık. Bugünün sonunda 16 kilo vermiş musmutlu işin daha güzeli “ kendi yaşam standartlarıma göre nasıl beslenmem gerektiğini öğrenen” biri oldum
2 farklı arkadaşımın olumlu tavsiyesi ile gittim , kendisi ile bir aylık kısa bir sürede çok başarılı bir sonuç elde ettik , makro - mikro besin değerleri konusundaki bilgisi ile oluşturduğu haftalık programlarla size en uygun listeyi hazırlıyor , fabrikada çalışmama rağmen fabrika şartlarına uygun beslenme programı hazırlayarak hem yormadı hem de açlık hissetmedim , açlık direncim yüksekti ve kilo fazlam vardı , 1 aylık süreçte hem açlık direncim düştü hem de 5 kilo verdim , bilgisi konusunda asla şüpheye düşmeyeceğiniz birisi işini severek yapıyor ve en önemlisi sizi dinliyor.
eb...k
Canım Simge Hanım ile arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Güler yüzü, sempatikliği, kibarlığı gerçekten harika. Bu kişisel özelliğiydi asıl önemli konu işindeki başarısı. Hayatım boyunca hep fazla kilolu biriydim hep kilo aldım vermeye çalıştıkça daha da üstüne eklendi. Tabii bunların yanında egzama, alerjik bünye daha da her şeyi zorlaştırıyordu. Yollarımız Sümge Hanımla kesişince aslında yapabildiğimi irademi farkettim. Asla üzmeden sıkmadan her hafta listelerimi yenileyerek ihtiyaçlarıma cevap vererek beni yönlendirdi. Beslenmemden çıkarmam gereken şeyleri bana öğretti. Vücudumdaki yenilenme incelme hafiflik sağlık o kadar hoş ki. 98 kiloydum 20 kilo verdim. Vermem gereken 10 kilom daha var ama asıl önemlisi yağ oranım azaldı. Hayatıma düzen geldi. Daha sağlıklıyım. İyi ki hayatıma dokundu. Benim güzel gülümseyen diyetisyenim iyi ki var. Her şeye tam gaz devam...
Güler yüzlü diyetisyenimin sayesinde kısa sürede hedeflediğim kiloya yaklaştım. Listeleri kolay uygulanabilir, bu yüzden hiç sıkılmadım. Her hafta koşa koşa gidiyorum :)
h....d
Simge hanimla insulin direnci surecimde tanistim.hasimato hastasi olarak kendimi kilo veremeyecegime o kadar inandirmisım ki...simge hanimla once bunu yendim.kendisi her randevuda guleryuzle danışma katina kadar gelip karşilamasi dikkatimi ceken ilk sey oldu..
Simit de yedim canim istediginde beni motive etsin diye körili kremali makarna bile listeme yazdi
Vee sonucunda 3.2 hemde yagdan kilo verdigim bile oldu kisa bir surede.. telefonda da yardimci olabiliyor sıkıldigim ve uygulama konusunda zorlanırsam hemen yazmami istiyor.. bana beslenmeyi ogretti acikcası.. hedefime az kaldı.
i̇...m
Kendisi çok destekleyici, kısıtlamadan özgürce kilo vermenize katkı sağlıyor. Simge Hanım ile stressiz bir şekilde 17 kilo verdim. Bakın stressiz diyorum, kilo verirken en önemli şey stres çünkü asla bağımı koparmayacağım bir diyetisyen. Kilo problemi olan herkese öneriyorum.
Sevgili diyetisyenim Simge Hanım’la hedefe çok az kaldı daha önce birkaç kez denediğim fakat pek de başarılı olamadığım süreci Simge Hanım’la keyifli,güleryüzlü bilgilendirmelerle yürütüyoruz.Onun motivasyonuyla çoğu yağdan olmak üzere 8 kiloya yakın verdim.Eğer sıkıcı diyet listelerinden uzak keyifle sağlığınıza kavuşmak istiyorsanız Manisa’da adres belli….
Simge Pehlivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simge Pehlivan, Diyetisyen.
Simge Pehlivan adresi nerede?Simge Pehlivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simge Pehlivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simge Pehlivan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simge Pehlivan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simge Pehlivan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Simge Pehlivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simge Pehlivan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simge Pehlivan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simge Pehlivan hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Simge Pehlivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa Diyabet (Şeker Hastalığı)
Manisa İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Manisa Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Manisa Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Manisa İrritabl Bağırsak Sendromu
Manisa Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Manisa Ankilozan Spondilit (AS)
Manisa Gastrointestinal Kanama
Daha fazla (15)Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler