Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Stres Yönetimi
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Psk. Simge Şentürk
2019'dan bu yana, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde ve çevrimiçi platformlarda yetişkinlere ruh sağlığı hizmetleri sunuyorum. Psikodinamik yönelimli terapi yaklaşımını kullanarak çalışıyorum. Ayrıca, Uluslararası Psikanaliz Birliği üyesi bir analist ile kendi terapi sürecimi ve süpervizyonlarımı sürdürmekteyim.
Aldığım Eğitimler
Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi (Prof. Dr. Doğan Şahin)
Aktarım Odaklı Terapi Eğitimi (Prof. Dr. Doğan Şahin)
Nevrotiklerde Dinamik Terapi Eğitimi (Prof. Dr. Doğan Şahin)
Psikanalizle Tanışma Seminerleri (İstanbul Psikanaliz Derneği)
Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi (Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve ekibi)
Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Eğitimi (Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve ekibi)
450 Saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimi
Katıldığım Bazı Seminerler:
Düşlerin İzinde - Bursa Psikanaliz Günleri/15
Her Ay: 1 Kitap & 1 Olgu & 1 Makale - İzmir Odağ Psikanaliz ve Psikoterapi Derneği
Tanısı Olmayan Danışanda Bilişsel Davranışçı Terapi Çalıştayı - Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği
Yetişkin ve Çocuk Travmasında Sanat Terapisi ve Kısa Bilişsel Müdahalelerin Kullanımı - ArkaBahçe Psikolojik Gelişim ve Danışmanlık Merkezi
Travma ve Dışavurumcu Sanatlar Terapisi - İstanbul Bilgi Üniversitesi
14. Psikodrama Günleri (Yeniden Bir Arada) - İstanbul Psikodrama Derneği
Bağ'Bağımlı/Bağlı ve Bağımsız - Bursa Psikanaliz Günleri/14
Pandeminin Psikanalizi - Bursa Psikanaliz Günleri/13
II. Travma Sempozyumu / Çocuklar ve Ergenler: Kırılganlıktan Sağlamlığa - Türk Psikologlar Derneği
Benim için çok zor olan bir süreçte bu kadar yardımı olacağını beklemiyordum. Daha önce de terapi deneyimim olmuştu ancak Simge hanım ilk kez bu kadar doğru bir yerde olduğumu hissettirdi.
td...o
Simge hanımdan 3 aydır kaygı bozukluğu üzerine terapi almaktayım. İnanılmaz etkisi oldu. Trafiğe hiç çıkamıyorken şimdi korkumu yavaş yavaş yendim. Emeklerine sağlık. Umarım kaygısı olanlar hemen kurtulur Simge hanımdaysanız doğru ellerdesiniz..
Simge hanımla terapi sürecimiz boyunca kendisi benden desteğini hiç esirgemedi.Sorunlarıma karşı her zaman yapıcı ve anlayışlı oldu.Profesyonelliğinin yanında güleryüzlülüğü kendisiyle rahatça konuşabilmem için bana çok yardımcı oldu.İçsel süreçlerimi doğru şekilde yönetebilmem için bana yol gösterdi.Kendisinden çok memnunum.
Simge Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi ile başvurdum. Kendimi çok kaybettiğim bir dönemdeydim. Bir şeylere anlam vermekte çok zorlanıyordum. Simge hanım beni ilgi ile dinledi. yaşadığım içsel çatışmaları anlamlandırmamda çok destek oldu. sabırlı, anlayışlı ve destekleyici bir süreç yaşadım. Bu süreç benim için çok değerliydi. yolumuz kesiştiği için çok mutluyum
çi...
Terapiye başlamak benim için zor bir karardı ancak şimdi geriye dönüp bakınca aldığım en iyi kararlardan diyorum. Kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadan dinlendiğim ve gerçekten anlaşıldığımı hissettiğim bir yer buldum. Bana kendime dair çok şey öğretti. Simge Hanım'ın yaklaşımı ve desteği sayesinde kendime yakınlaştım.
ah....
Simge hanım ile görüşmeye başta çekinmiş olsam da, zamanla kendimdeki artıları fark etmeye başladım. Psikodinamik ekolle anksiyete ve panik atak problemimi çözmemde bana çok büyük katkısı oldu. Normal ve doğru olarak gördüğüm, daha önce hiç bakmadığım ve hatta bakmaya ihtiyaç duymadığım konuları düşünmemi sağladı. Bu sayede sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan kurtuldum. Özellikle sınırlar konusunda başardığımız yeni anlamlandırma ile benim için de daha kolay ve yeni bir gerçeklik oluşmuş oldu. 2 senelik sürecin ardından kendi içsel motivasyonumla yeniden doğdum.
Simge Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simge Şentürk, Psikoloji. Size Simge Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Online Terapi, Normal Randevu, Yas Terapisi.
Simge Şentürk adresi nerede?Simge Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FSM Bulvarı, No:54 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simge Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simge Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simge Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simge Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Simge Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simge Şentürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simge Şentürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simge Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Simge Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Simge Şentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Simge Şentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar