Online Diyet
Barbaros bulvarı Bostancıveli sokak Gürel apt. Kat:4 Beşiktaş/İstanbul, İstanbul
Alkali Diyet
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Diyetin Simge'si Danışmanlık Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
i....a
Saglikli beslenme ve cok kilolu olmadığım halde veremediğin bir kaç inatçı kiloyu vermek için görüştük ve gerçekten o inatçı kiloları vermeye basladim her an ilgisi ve bıkmadan soruları cevaplamasi muhteşem kesinlikle doğru bildiğim birçok yanlış varmış
d.....
Mis gibi diyetisyen. Hem herseyi yiyiyorsunuz, hem kilo veriyorsunuz. Her zaman ulasabilirsiniz ki bu kilo verme surecinde bence cok onemli. Genc, dinamik. Wallahi iyi ki var.
b....h
Canım simgemle iki buçuk aydır birlikteyiz.simgeyi tavsiye üzerine değil öncelikle sosyal medyadan takip ederek sıcaklığını hissederek tercih ettim.o kadar tatlıdır ki size sağlıklı beslenme yolunda çok güzel öğretmenlik yapar.samimidir, işinde gayet iyidir.daha önceden de diyetisyen deneyimim olmuştu ama simgeyle diyetisyen yardımının çok farklı bir boyutunu gördüm.şiddetle tavsiye ederim.bizim biraz daha yolumuz var ideal kiloma ulaşmak için ama sonrasında da bağımı koparmayacağım kafama bir şey takıldığında rahatlıkla sorularımı sorabileceğim iyi kapli bir arkadaş kazandım
sı....
Kendisi mükemmel bir insan! Mesleğine çok düşkün, güler yüzlü, sevgi dolu, mesleğini en doğru şekilde yapan ve örnek alınabilecek bir başarılı diyetisyen. Kimseyle başaramadığım görmediğim başarıyı onun sayesinde gördüm ve hala görmeye devam ediyorum. Ben kendisiyle sadece zayıflamadım, sağlıklı beslenmeyi ve bunu sürdürmeyi de öğrendim. Keyif alarak zayıflayacağımı hiç düşünmezdim. Simge Sevinçer ile hiç bir şey imkansız değildir. SBeni motive etmesi her zaman desteklemesi ve her zaman yanımda hissettirmesi sürecimi hep kolaylaştırıyor. O iyi ki var!
Eğer sağlıklı bir şekilde, yiyerek ve doyarak zayıflamak istiyorsanız
zayıflamanın doğru adresi diyetin simgesi!
Sağlıklı yaşam için profesyonel bir destek isterken bir arkadaşımın önerisi üzerine tanıştım Simge hanımla. İlk Görüşmemizden itibaren ilgisi, alanı ile ilgili bilgisi, destekleyici motive edici tavrı oldukça memnun ediciydi. Danışmak için sorduğum tüm sorulara en ince ayrıntılara kadar açıklayarak cevap vermesi ve sürekli kendisinin de konuyu takip etmesi nedenlerinden dolayı sağlıklı yaşam için profesyonel destek isteyenlere kesinlikle tavsiye ettiğim bir diyetisyen.
ş....a
Görüşmemiz her zaman çok güzel geçiyor. Simge hanımın yaklaşımından ve güler yüzünden çok memnunum. Kendisine teşekkür ederim yiyerek kilo vermek çok keyifliymiş :)
ay...p
Bir ümit ile Online diyete başladim, Simge hanim ile taniştim, çok çok iyi bir diyetisyen.
Birlikte iki buçuk ay sonra, sonuçlar mükemmel. Çok cana yakın ve güller yüzlü, çok hızlı cevap verıyor aynı zaman da. Herkese tavsiye ediyorum !
Kardeşimin tavsiyesi üzerine gittim. Diyet yaparak kilo veremeyeceğim sanıyordum fakat Simge Hanım bu görüşümü yıktı. Çok içten ve samimi. Ve çok pozitif bir kişiliğe sahip
Doktor tavsiyesiyle acilen kilo vermeye karar verdim. Ilk defa diyetisyene gidiyorum. Sanırım bu işte pozitif olmak çok önemliymiş. Simge hanım sayesinde diyet yapıyor gibi hissetmiyorum. 2.hafta ve ben 2.5 kilo verdim. Çok başarılı ve samimi. Teşekkür ediyorum.
g....a
3 senedir düzenli olarak kontrolü altındayım, bana sağlıklı yaşamayı beslenmeyi öğreterek hayatımı değiştirdi. İyi ki karşılaşmışız.
Simge Sevinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simge Sevinçer, Diyetisyen. Size Simge Sevinçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Hastalıklarda Beslenme, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Alkali Diyet, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Kilo Verme Diyetleri, Zayıflama Programı, Sağlıklı Beslenme.
Simge Sevinçer adresi nerede?Simge Sevinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros bulvarı Bostancıveli sokak Gürel apt. Kat:4 Beşiktaş/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simge Sevinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simge Sevinçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simge Sevinçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simge Sevinçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Simge Sevinçer hangi dilleri konuşuyor?Simge Sevinçer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Simge Sevinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simge Sevinçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simge Sevinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simge Sevinçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Simge Sevinçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler